schimbare nume
![]() ![]() ![]() |
schimbare nume
avathan |
![]()
|
||
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
||
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
prea tarziu
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
nu se mai poate modifica?...nu exista nici o regula in sensul asta?...parca era undeva prin regulament ca ai dreptul la max. doua schimbari...as dori detalii si eu cum pot modifica userul, fara sa pierd posturi sau sa trebuiasca sa ma reinscriu sub alt nume...Multumesc.
This post has been edited by TRANCA: 26 Jan 2008, 18:26 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu, era prea tarziu pentru ca intre timp avathan a luat ban
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(TRANCA @ 26 Jan 2008, 18:26) În ce regulament ai citit așa ceva? Puteai folosi funcția CĂUTARE, și aflai că schimbarea numelui folosit pe forum se poate face prin trimiterea unui mesaj privat către unul dintre administratori. Evident, noul nume trebuie să nu fie deja folosit de altcineva. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mai bine se face un topic dedicat schimbarilor de nume in care se pot pune unele conditii gen :
- aveti cont de minim 3 luni pe forum; - maxim o schimbare de nick la fiecare 3 luni; - aveti maxim 30% warn level; - aveti minim 300 de posturi; - nickul solicitat nu este indecent, sau nepotrivit cu acest forum, si este liber |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
btr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 January 08 ![]() |
daca imi doresc numele unui user care si-a facut cont pe acest forum in urma cu 4 ani si nu a intrat nici o data de ce nu se poate?
tinem active o gramada de conturi doar de dragul de a ne lauda ca forumul acesta are un numar foarte mare de useri,dar sunt si printre ei multi inactivi... astept raspuns din partea moderatorilor sa nu mai zic admini This post has been edited by btr: 27 Jan 2008, 18:30 |
--------------------
renault
11
1980
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Extras din regulament
*************************** 3. Conturi si setari .... e) Conturile nou infiintate care in primele 15 zile nu sunt activate vor fi sterse. f) Nu vor fi sterse conturile, activate si folosite, ale utilizatorilor cu 0 mesaje. *************************** Cred ca e clar. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
btr |
![]()
|
deci ca sa ma fac inteles un user care si-a activat contul in urma cu 4 ani dupa care a intrat la o saptamana de la activarea contului fara sa aiba vre un post pana in prezent se mai poate numi membru al forumului?
|
--------------------
renault
11
1980
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Conform Regulamentului, este membru.
|
--------------------
-
-
|
|
btr |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 27 Jan 2008, 18:49) Extras din regulament *************************** 3. Conturi si setari .... f) Nu vor fi sterse conturile, activate si folosite, ale utilizatorilor cu 0 mesaje. *************************** Cred ca e clar. da am inteles acum cat timp a fost reintrodus acest subpunct?nu imi amintesc sa fi existat cand eram mai tanar |
--------------------
renault
11
1980
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pai punctul asta exista printre primele versiuni de regulament a forumului.
|
--------------------
.
.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Un membru care are
Last Active 11th January 2003 - 22:28 Nu vad ce aport poate sa aibe pe acest forum , mai mult ca sigur ca nici nu mai stie ce user si-a facut acum 5 ani , mai ales daca are 0 posturi . |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Liviu |
![]()
|
Da, de acord .. dar odata ce ai creeat precedentul, totul s-a dus naibii. Acelasi lucru se poate spune si despre yahoo. Pe cand eram eu tanar in ale internetului , imi facusem un cont la yahoo .. caruia, evident, i-am uitat parola la 2 saptamani dupa aceea.
Acum, la mai bine de 10 ani distanta, acel cont inca exista .. crezi ca daca le voi cere celor de la yahoo sa mi-l dea inapoi mi-l vor da ? |
--------------------
.
.
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
nu cred ca exista daca nu accesezi acel e-mail o perioada determinata. intr-o vreme era 3 luni, pt hotmail stiu asta sigur. pt yahoo poate fi o durata asemenatoare ca ordin de marime. ma refer doar la conturile free si cu multi utilizatori la nivel mondial, evident nu la cele platite sau de la serviciu ori de la diversi disperati dupa utilizatori. eu pe personal.ro am cont de care nu m-am folosit din tineretile lui si ale mele si i-am verificat existenta cu ocazia redactarii acestui post. culmea exista.
This post has been edited by lautrec: 1 Feb 2008, 01:28 |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Dupa 4 luni iti sterg continutul mail-ului, dar nu si IDul.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu sterg nici contul, cu un click se reactiveaza.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
L!nuX |
![]()
|
Se poate pune o clauza in regulament si in I Agree in care sa se zica faptul ca in cazul in care contul are 0 posturi si/sau daca timp de un an/doi nu are activitate se sterge automat .
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Atunci de ce la 0 mesaje și nu la 1? Sau la 2?
Nu uita că mesajele de la Cafenea nu se contorizează, deci 0 posturi nu înseamnă că userul nu a activat deloc pe forum... Alfabetul are suficiente litere... |
--------------------
-
-
|
|
L!nuX |
![]()
|
stai calm ca activitatea unui user se vede chiar daca sunt necontorizate posturile
Viewing Profile: L!nuX Total Cumulative Posts 84 ( 2.9 posts per day / 0.01% of total forum posts ) Most active in Cafenea ( 83 posts / 45% of this member's active posts ) Poti vedea ca am facut 83 de posturi in cafenea ... si 84 in sectiunile unde se contorizeaza . Era doar o idee a mea ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
btr |
![]()
|
domnule admin ce spuneti se poate inlocui user romeo3108ro cu Romeo?poate ii acordati o sansa sa revina pe forum....
Multumesc.... |
--------------------
renault
11
1980
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu zic sa nu mai insistati pe tema asta ... treaba e destul de clara ... userii NU se sterg. Cand si daca se va ajunge la situatia stergerii conturilor vechi si neutilizate veti afla cu siguranta.
|
--------------------
.
.
|
|
btr |
![]()
|
domnul Liviu sunteti cumca admin?
|
--------------------
renault
11
1980
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Dar domnul btr este cumva avocatul lui Romeo?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:32 |