IASI, INTALNIRE DACIACLUB, PT TOTI IESENII
![]() ![]() ![]() |
IASI, INTALNIRE DACIACLUB, PT TOTI IESENII
vlad.a |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 28 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Li
decembrie 2001 University of Edinburgh
|
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Nu pot veni, merg la facultate
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
vlad.a |
![]()
|
Putem stabili o alta ora sau sa te asteptam, depinde cat.
|
--------------------
Dacia
1310 Li
|
|
4x4 |
![]()
|
la ce ora? acum am trecut pe acolo și nu era nimeni.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ktalyn. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 9 June 07 From: iasi ![]() |
eu unul raman pe programul vechi duminica la ora 14:00 voi trece pe acolo daca este cineva bine daca nu nu, stau vreo 10 minute si astept!
|
--------------------
dacia
1310 CL
1997 break
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
salutare.imi cer scuze ca sriu aici dar are cineva din iasi stickere cu daciaclub,sau suporti pt numerele de inmatriculare de vanzare?
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
ktalyn. |
![]()
|
a fost la un moment dat cand un membru avea cuter plotter dar l-a vandut la el le confectionam,
eu mai am prin dulap confectionate vreo 2 cu daciaclubiasi daca te intereseaza lasa-mi pm! poti elimina iasi si lipesti doar daciaclub.ro |
--------------------
dacia
1310 CL
1997 break
|
|
4x4 |
![]()
|
azi a fost duminica? Mii de scuze ktalyn., pur si simplu m-am luat cu alte prostii si am uitat
![]() Nu ne putem întâlni cu alta ocazie, cand iti convine tie desigur. This post has been edited by 4x4: 7 Aug 2010, 23:29 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ktalyn. |
![]()
|
astazi este duminica omule! astazi ne gasim la 14:00 in parcare la rectorat;)
|
--------------------
dacia
1310 CL
1997 break
|
|
4x4 |
![]()
|
Am sa întârzii un pic.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
gogs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 7 November 09 From: Iasi ![]() |
mai au loc intalnirile? sau lumea se afla in vacanta. . .
This post has been edited by gogs: 14 Aug 2010, 15:47 |
--------------------
Dacia
1307 4x4
2005
- IS 33 SIB La toate problemele intalnite raspunsul este simplu: "E Dacie!"
|
|
vlad.a |
![]()
|
Careva iese azi sau maine pe la 7-8 seara?
|
--------------------
Dacia
1310 Li
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Spuneti-mi, va rog, venind dinspre Botosani (Targu Frumos, E85) cum ajung mai usor la Biserica Sfintii Petru si Pavel din Iasi? Marti la amiaza trebui sa ajung acolo la o inmormantare.
L.E. Cartierul Moara de vant, daca am inteles bine. This post has been edited by radian: 19 Sep 2010, 18:09 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
radian ai mai fost vreodata prin Iasi?
Bazandu-ma pe harta de aici: http://www.iasiforum.com/harta-iasi.html itinerarul ar fi cam asa: intri in Iasi pe soseaua Pacurari, mergi tot inainte pana ajungi in Piata Eminescu (intersectie mare in rond), mergi tot inainte pe Bulevardul Independentei, ajung la o alta intersectie in forma de +, mergi tot inainte (incepi sa cobori), ajungi la o intersectie in T unde faci la stanga. Mergi tot inainte pana la o noua intersectie in + unde mergi inainte si incepi sa urci pe Eternitate. Aproape imediat ce se termina dealul faci la stanga pe Emil Racovita si mergi tot inainte. La un moment dat ai sa vezi cimitirul pe dreapta (e o parcare la strada), intri si de acolo poti cere indicatii paznicilor (ca sa ajungi la o anumita "parcela"). Daca vrei sa iti servesc pe post de ghid imi dai un mesaj privat si luam legatura la telefon/messenger, cum vrei. In principiu nu am nimic de facut marti. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
indraznesc sa intreb si eu ceva ... are cumva cineva o baterie care-l incurca si mai poate fi folosita pe o Dacie ?
![]() This post has been edited by Cipiotul: 7 Oct 2010, 13:27 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
RaZzVAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 April 10 ![]() |
salut.vreun meetin' ceva ?
![]() |
--------------------
dacia
super nova
clima 2002 [IMG]http://img151.imageshack.us/img151/852/31682344.jpg[/IMG]
|
|
ktalyn. |
![]()
|
@RaZzVAN: imi pare rau sa te anunt dar din lipsa de membri nu prea se mai tin intalnirile, cand spun nu prea vreau sa spun ca intalniri nu au mai fost de ceva vreme:(
@Cipiotul: ai gasit baterie ma pot interesa eu pe la vreun vecin, si in caz ca gasesc ceva si ai nevoie vorbim, numai sa imi spui daca mai ai nevoie? |
--------------------
dacia
1310 CL
1997 break
|
|
4x4 |
![]()
|
Facem o întâlnire weekendul ăsta? Să arătăm ce se mai poate? Eventual într-o parcare mare mai la periferie, să ne putem juca un pic.
0741286740 This post has been edited by 4x4: 18 Dec 2010, 10:23 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ktalyn. |
![]()
|
@grigore: iti inteleg entuziasmul de iarna, insa nu ma dau iesit din casa ca iarna trecuta sa ma trezesc ca suntem 2-3 membri , ca sa ce ca sa ma invart de cateva ori si sa plec acasa, e pacat ca s-a ajuns aici, mie unu mi-a cam pierit entuziasmul ala, am incercat sa mai trag de oameni sa mai vina, insa asa nu se poate, m-am lasat la mana mea, daca se anunta ceva mai mare aveti numarul meu de telefon adresa mea de messenger ma puteti anunta si pe mine si imi fac si eu simtita prezenta...
This post has been edited by ktalyn.: 19 Dec 2010, 10:53 |
--------------------
dacia
1310 CL
1997 break
|
|
XLY-UIA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 January 11 ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by XLY-UIA: 2 Jan 2011, 21:21 |
--------------------
Dacia
Pick-Up
2003 1.9 D
|
|
ktalyn. |
![]()
|
@XLY-UIA: incearca sa iei legatura cu userul 4x4 ( Grigore ) el are dacia double-cab tot 1.9d, poate are cunostinte si te poate ajuta ....
|
--------------------
dacia
1310 CL
1997 break
|
|
Alexut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 January 11 ![]() |
Salut! Eu sunt nou pe aici, cand mai stabiliti o intalnire? am vazut din postari ca nu prea mai sunt membri..eu ma alatur cu cea mai mare placere daca vreti sa va mai intalniti !
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1995
- IS
|
|
andyandreymicutu |
![]()
|
![]() furios si iute Group: Members Posts: 52 Joined: 29 October 10 From: Iasi ![]() |
se mai face intalnire in iasi si daca da unde si cand . Asi veni si eu .
|
--------------------
dacia supernova
rosu imperial
2002 rapsodie
|
|
andyandreymicutu |
![]()
|
![]() furios si iute Group: Members Posts: 52 Joined: 29 October 10 From: Iasi ![]() |
Se baga cineva la o intalnire cu DSN
|
--------------------
dacia supernova
rosu imperial
2002 rapsodie
|
|
ktalyn. |
![]()
|
@andyandreymicutu : Intalnirile nu se organizau in functie de modelul pe care il posezi, intalinirile se organizau cu absolut toate modelele Dacia, uneori veneau si baieti care nu aveau Dacia , sau fosti proprietari de Dacia
Intalnirile nu se mai tin din lipsa de membri ! In caz ca se anunta ceva mai mare voi veni si eu, si poate mai pot da 2-3 telefoane la cei care am ramas prieteni sa ii pot aduce si pe ei, insa daca se aduna 1, 2 persoane nu cred ca are rost. Cu stima si respect , Catalin! |
--------------------
dacia
1310 CL
1997 break
|
|
andyandreymicutu |
![]()
|
|
--------------------
dacia supernova
rosu imperial
2002 rapsodie
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce parere aveti despre Spitalul / policlinica Arcadia? Ati avut treaba pe acolo? Este ceva de capul ei? Ei, se lauda, ca ar fi cel mai mare si modern spital privat din tara. Dar de Dr. Marinca Mihai, a auzit careva?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:12 |