scoate fum, mai ceva ca trabantul
![]() ![]() ![]() |
scoate fum, mai ceva ca trabantul
dani_devito |
![]()
|
||
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(dani_devito @ 12 Feb 2008, 12:20) Daca s-ar executa o gaura in toba de fi 0,5 mm pt scurgerea apei din toba nu cred ca ar dauna in vreun fel ,din contra apa care este in toba se poate scurge foarte usor si s-ar elimina (dar nu in totalitate ) ruginirea tobei din interior This post has been edited by Minel: 12 Feb 2008, 13:55 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
deci e posibil sa inceteze bataia pe masura ce se elimina apa? sa umblu cu ea asa usor sau sa o las in parcare?
|
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
dani_devito |
![]()
|
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
pai umbla cu ea , ca nu are nimic.... si apropo daca faci o gaura de 0,5 mm in toba , peste 3 luni vei avea una de vreo 3 cm , ca rezultat al coroziunii
|
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
pai imi e sa nu sara prin capota, ca bate tare rau.
12 Feb 2008, 20:42: am scos-o azi din nou... consuma apa in continuare, fum la fel, de batut parca batea mai putin. daca i-am schimbat garnitura aia si tot mai consuma apa, ce poate sa aiba? sa nu fi etansat bine capacul ala? This post has been edited by iubitordedacie: 12 Feb 2008, 18:42 |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu as desface iar motorul. Cred ca e cel mai ieftin mod de a afla de ce bate.
This post has been edited by corbex: 12 Feb 2008, 18:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
pai de ce bate stiu: pistonul 1 loveste in chiulasa - am si vazut unde. beleaua e de ce mai consuma inca apa?
apropos, stie cineva un service de incredere unde sa ii schimb setul motor si ce o mai trebui? This post has been edited by iubitordedacie: 12 Feb 2008, 19:07 |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(dani_devito @ 12 Feb 2008, 16:57) si apropo daca faci o gaura de 0,5 mm in toba , peste 3 luni vei avea una de vreo 3 cm , ca rezultat al coroziunii Ma degraba o sa iti rugineasca toata toba din interior si atunci sa vezi rezultat al coroziunii Apropo eu am gaura in toba de vreo 6 luni si nu am probleme ,adevarul este ca o mai ung din cand in cand cu niste vaselina ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
pistonul bate in chiuloasa sigur-sigur?...
pai asta nu prea e bine... ![]() asta, dupa umila mea parere, poate duce la strambarea bielei pistonului sau a deformarii chiuloasei (pe langa altele) unde e deformare a chiuloasei, e si pierderea etanseitatii... si posibil pe acolo intra apa in motor... iar daca intr-adevar stii ca bate pistonul in chiuloasa, desfa-l odata si repara-l ca lumea ![]() This post has been edited by ATM: 13 Feb 2008, 00:01 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:37 |