inaltatoare suspensie spate, pt. arcuri si amortizoare
![]() ![]() ![]() |
inaltatoare suspensie spate, pt. arcuri si amortizoare
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
f bine;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si asa, mai mult sta decat merge in ultima perioada. Azi mi-a scos peri albi cat am schimbat garniturile de la cilindrul de frana pe spate, nu mai vreau s-o folosesc vreo doua-trei zile, sa se invete minte.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mai cumparai un cilindri nou...eu am schimbat vreo 3 seturi pana a mers ceva,dar dupa 5okm iar s-au dus.... asa ca...piese noi si de calitate;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 5 Feb 2008, 20:00) ![]() ![]() fiecare a scris ce a incercat si impresiile lui personale!!! nu comentarii de 2 lei... This post has been edited by Mihai Simon: 6 Feb 2008, 10:35 |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by ydaniel: 6 Feb 2008, 10:48 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu zau?!?
Da' masinile sport de ce au suspensia-n interiorul jantei? Sau sa zicem altfel... La Dacie, in loc de cele doua arcuri din lateralele puntii, oare cum s-ar comporta daca ar avea un singur arc pe centru? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
deci ce vorbim noi si ce vrei sa zici?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
cum zici tu:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
adyss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 11 January 08 From: PITESTI ![]() |
Mi-am montat inaltatoarele de cateva zile si am facut cateva drumuri,inclusiv azi am fost la tara(100km),si nu am vazut nici o schimbare la stabilitate sau franare cum spuneati uni dintre voi,deci inafara de un spate ridicat frumusel(nu mai ating presurile nici cu 4 saci de grau) nu am de ce sa ma plang.
oricum cei ce vor mai citi topicul pt a se documenta sa aleaga ce vor,arcuri sau inaltatoare.cei ce vor sa care cu ea(la mine a fost ceva rar sa car cu ea greutati din astea)sa aleaga arcuri fata,cei care vor doar sa nu mai fie lasata de spate si sa nu sacrifice prea mult confortul cred ca inaltatoarele sunt mai bune si mai ieftine(bani+timp).multumesc baieti pt sfaturi. ![]() |
--------------------
dacia
logan
ambiance 2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
eh,fiecare face cum ii place.dar nue bine sa fie inalta.daca o folosesti la carata ia un 1304.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
o prefer cat mai joasa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:10 |