Inlocuire bucse ax volan, Metoda optima !!
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire bucse ax volan, Metoda optima !!
floryyn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|||
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
QUOTE(Minel @ 21 Apr 2008, 06:29) Chinuiala mai mare ar fi daca ai bord CN , pt ca este mai putin loc pt munca ,dar daca nu ii uosr , ai nevoie doar de 2 chei de 14 si un pic de rabdare !!! mersi pentru raspuns.habar n-am ce bord am.nici acum nu le-am invatat care-i scoica care-i CN vechi CN nou... am bord din ala cu placa de aluminiu (89` originalu)iar la pasager avea inscriptie metalica "dacia" loc pare sa fie,acum vad io... |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si la mine scartaie, dar numai pe loc sau la parcari, in mers niciodata, dar totusi e enervant
![]() This post has been edited by kog: 14 Sep 2009, 16:34 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Si la mine scartaia dar eu am scapat ieftin , atingea coloana de carcasa de plastic de sub volan , am smirghelit putin carcasa si s-a rezolvat.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
cum se desfileteaza biletele aste tipul nou din caseta?o poza ceva se poate.ultima oara cand le-am sch.am dat caseta jos(trebuiua schimbata oricum) dar totusi imi poate spune cineva?
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:37 |