DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> am putea sa ne ajutam unii pe altii?, propunere

radian
post 18 Jul 2006, 10:58
Post #1

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

Group: Members
From: petrosani

In perioada de vara cu totii calatorim mai mult. Oricui i se poate intampla sa strabata vreun oras pe care il cunoaste mai putin, si sa aiba nevoie de vreo urgenta, asistenta medicala, asistenta tehnica, sa caute vreo adresa, sa se rataceasca, sau sa-l prinda noaptea pe drum si un sfat legat de cazare ar prinde bine.

Rog moderatorul, daca considera utila ideea, sa faca o lista cu cei dispusi sa-si faca publice numerele de mobil si sa-si ajute amicii de pe forum cu informatii utile.
Cand esti la drum, accesul la internet (implicit la forum daciaclub) este mai dificil, de aceea o lista actualizata si scoasa la imprimanta ar fi utila

Consider ca suntem cu totii indeajuns de maturi incat sa nu abuzam de disponibilitatea unuia sau altuia, cu glume proaste sau solcitari absurde.

Disponibil pentru Valea Jiului si imprejurimi: radian, 0746086839

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 18 Jul 2006, 11:07
Post #2

Pressar

Perfect de acord.
Eu o sa plec din 21 august prin tara... brasov-timisoara-arad-oradea-maramures-cluj- tebea- scarisoara-targu jiu-timisoara- turda- brasov... cam asta ar fi traseul... pana atunci sunt in brasov. Cine doreste sa ma contacteze o poate face la 0740956505 sau 0722499241 .

Suma respectelor,Alydor.

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
pastrama
post 18 Jul 2006, 12:51
Post #3

scursura umana

From: Ct

Daca va pierdeti cumva pe plaja, in CT...0727470842...Pastrama.

--------------------
Tedei - -
+
Marty
post 18 Jul 2006, 12:57
Post #4

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Ma, va vad oameni seriosi (mai putin pe unu'), voi chiar credeti in Mojerila? NU zic ca nu-i buna ideea, da' eu n-as baga mina-n foc decit pentru citeva zeci de pe forumu' asta (maxim. 100). Pentru restu' de useri si guesti, cine garanteaza? smile.gif Stergeti naibii numerele de telefon de acolo ca va treziti in miez de noapte cu glume timpite din partea tuturor pustilor gaozari sau, cine stie, poate chiar vreun membru cu mintea odihnita care n-are ce face. Sau poate vreti sa va faceti vreo asigurare de viata, sau sa participati la niste prezentari ale Delfinilor sau...dracu' mai stie ce.

This post has been edited by Marty: 18 Jul 2006, 12:57

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
DragosP
post 18 Jul 2006, 12:59
Post #5

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Degeaba, le-am notat deja, hi hi hi post-336-1110552489.gif
Poate puneți și adresele de mail, să se mai completeze listele de spaming. smile.gif

Serios, acum: oameni buni, fiți mai rezervați când vă dezvăluiți datele personale!

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
vis-a-vis
post 18 Jul 2006, 13:05
Post #6

DaciaClubber

From: Bucuresti

0744196010
numai daca va rataciti prin Bucuresti.

Astept si telefoane obscene, asa imi mai incarc si io creditu' tongue.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Ci_co
post 18 Jul 2006, 13:43
Post #7

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

0721.213.145 ! My number cine are nevoie de putine ajutor cand este prin Bucurenciu si prin alte zone ... sa-mi dea un tel ! Daca cei care vor sa faca glume proaste nu au decat sa sune nu ma deranjeaza doar sa se dea drept femei ca sa-mi b*g p**A in ei pe bune icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif ! cool.gif

Salutare !
Ci_co

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
Alydor
post 18 Jul 2006, 14:00
Post #8

Pressar

sa ma sune cand vrea oricine... daca nu vreu sa fiu deranjat incui telefonu' ....
Nu raspund la bipuri asa ca sa nu se osteneasca cineva... daca suna si are ceva de comunicat.. bine daca vrea sa injure il las sa injure pe banii lui pana ii creste barba...

Suma respectelor,Alydor.

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
EUROPE_
post 18 Jul 2006, 20:24
Post #9

membru reactiv

From: Craiova

QUOTE(workarea @ 18 Jul 2006, 14:11)
Auziti, dar nu s-ar putea face o sectiune pe forum care sa nu poata fi vazuta decit de catre useri, adica cei inregistrati? Intr-adevar, pe astea le poate vedea oricine, fara inregistrare, fara nimic

Subscriu! Eu unu nu prea as avea incredere sa imi dau nr. de tel in "public".
Dar cine are drum prin Craiova, sau prin imprejurimi, si se "rataceste" sa imi trimita un PM si le voi trimite nr. de tel. wink.gif biggrin.gif .
PS. sa imi trimite-ti PM inainte... sa va rataciti pe acilea pe la olteni!

This post has been edited by EUROPE_: 18 Jul 2006, 20:26

--------------------
Renault Fluence 2010 1.6 16v Evo Life
Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
+
tonicelli
post 18 Jul 2006, 21:28
Post #10

Membru autentic

From: Valea Jiului

Și eu sunt de acord că nu prea e bine să ne "expunem" numerele de telefon p'aci dar cel mai bine e să spună toți dacă sunt (nu sunt) disponibili să-i ajute pe alții smile.gif iar de aici încolo cei interesați pot trimite un pm celor ce se suprapun cu traseul lor (și și-au exprimat dorința de a ajuta și pe alții) înainte de plecarea lor și astfel ar fi cel mai bine (părerea mea).
În rest "Drum bun și să trăiți cum vă doriți !"
PS Dacă aveți drum prin Valea Jiului mă alătur și eu lui Radian, dacă pot vă ajut și eu biggrin.gif

This post has been edited by tonicelli: 18 Jul 2006, 21:31

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
bulan
post 18 Jul 2006, 23:09
Post #11

Membru autentic

Eu ca sofer am intalnit foarte multi alti soferi din alte tari cu care am discutat problema unei solutii de turism cu care sa economisim cat mai multi bani dar sa nu fim privati de distractie.Solutia ar fi ca eu sa invit la mine o familie de oameni din orice tara cu care sa facem un concediu organizat si platit de mine dupa care anul viitor eu sa le intorc vizita.Bineinteles ca pe musafiri ii costa doar transportul dus intors iar gazdele oferind cazare mancare transport prin regie propie preturile nu depasesc posibilitatile oricarei familii.Daca aceasta solutie de turism ar lua amploare mult mai bine ne-am cunoaste si poate ar fi mai multa pace pe pamant.Caz CONCRET:un coleg dupa serviciu merge acasa si la poarta la umbra nucului gaseste o masina cu numere de polonia cu o familie cu doi copii toti patru arsi de soare ingrozitor si disperati ca nu stiau ce sa faca si incotro sa o ia.Bineinteles ca colegul meu a bagat masina polonezilor in garaj pe a lui pe strada i-a dus in casa a chemat doctorul si dupa consult s-au eliberat retete gratuite pe numele copiilor gazdei si polonezii au stat 14 zile ca la mama acasa la colegul meu.Anul urmator cine a stat in polonia fara sa dea un ban???Colegul care a platit doar transportul DUS INTORS si nimic mai mult.

--------------------
a b c
+
anndi
post 18 Jul 2006, 23:28
Post #12

Membru autentic

From: Timisoara

0740373782 Anndi, Timisoara, whaenever u are lost, sau daca ati dat atat de tare intr-o groapa incat vreti sa beti o bere sa va reveniti. Numai bine si drum bun!

--------------------
Renault Megane GT220 GrandTour 2014
+
Liviu
post 19 Jul 2006, 13:41
Post #13

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Am sters 26 (doua zeci si sase) de mesaje off-topic. Va rog nu ma faceti sa arunc cu ban-uri .. considerati (cei care va stiti cu musca pe caciula) ca ati luat deja un avertisment. La urmatoarea abatere luati direct vacanta.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
StefanT
post 25 Jul 2006, 13:01
Post #14

STF - Special Tactical Force

0749.024.355

Stefan, oricand aveti nevoie de orice fel de ajutor pe raza judetului Bacau, va stau la dispozitie.
Bafta!

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
dorucioby
post 25 Jul 2006, 13:41
Post #15

Membru incepator

Cred ca ar fi mai bine darea numerelor de telefon prin pm uri cate numere pot exista? 100-200? as fi dispus sa mi le pun pe toate pe tel mobil. ca solutie alternativa ar fi crearea unui grup pe yahoo cu generarea automata a agendei (facilitate pe care o are yahoo) sau alta solutie similara mai buna

--------------------
Dacia 1310 berlina - sv-02-chw
+
SiloS
post 25 Jul 2006, 15:10
Post #16

Gangester

From: Buzau

sau sa ne apucam sa dam massuri pe pm .

"Daca vrei sa ceri ajutor sau sa oferi ajutor pune-te pe lista cum au facut si ceilalti si trimite mai departe la cel putin 2 prieteni de pe daciaclub al caror nume nu-l vezi pe lista :

- Nume . Oras . Numar de telefon
- Nume . Oras . Numar de telefon
- Nume . Oras . Numar de telefon "

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Ciombe
post 26 Jul 2006, 10:20
Post #17

Membru autentic

From: Arad

Vedeti ca pe forumul celalalt (ala cu oltciturile) avem o rubrica cu nr de telefon. De cand mi-am postat nr acolo, primeam tot felul de beep-uri de te miri de pe unde.
Am dat nr meu la tori cei care mi-au trimis PM.
In 28 plec si io intr-o mica escursie: Valea Jiului, Obarsia Lotrului, Dragasani, Malu marii, apoi Iasi, suseava, Bistrita, Cluj, Felix si Arad.
Adica plec intre 28 iulie si 12 August

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
YO4RLP
post 26 Jul 2006, 11:24
Post #18

membru radioactiv

From: Galați

Am o nelămurire: de ce nu ne dotăm noi cu stații radio?
Benzile de 27 MHz (CB) și 446 MHz (PMR) sunt free, nu-ți trebuie licență. La un cost de cca. 100 - 200 euro, îți poți achiziționa o stație mobilă sau o pereche de handy-uri. Poate o punem și noi de o rețea, așa cum au camionagiii.
N-am mai avea probleme de genul: "n-am semnal în zonă", "nu mai am credit" sau nu mai știu ce alte probleme. Poate singura problemă ar fi disciplina de trafic: chiar dacă nu te costă nimic convorbirea nu te apuci de spus bancuri, poate sunt alții cu probleme mult mai arzătoare.

--------------------
Dacia SuperNova Confort 2002 - GL-06-EAF
Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
+
KidTx
post 26 Jul 2006, 12:19
Post #19

Membru

From: Buc

sal

YO4RLP are dreptate si shiar daca nu toti sunt de acord sa facem o retzea ca a camionagiilor macar daca esti in zona unui membru care are si iel si tot mai poti schimba o vorba....un sfat ..o parere..o informatie biggrin.gif

de plecat cred ca cam toti plecam pe ici pe colo si nu este o idee rea

cam ce distanta acopera fara releu??

--------------------
Dacia 1310 1995 - B 05 MKM
Repar obiecte pierdute
+
deconectat
post 26 Jul 2006, 12:34
Post #20

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

@YO4RLP: Cati crezi ca au sau ar fi interesati sa isi cumpere handy-uri (de statii mari nu cred ca poate fi vorba). Daca esti pasionat, ai; daca nu, ai ce face cu 3 mil cat e un handy amarat.

Off topic: Ma uitam la indicativ si incercam sa imi dau seama de unde esti...dupa aia am vazut ca scrie. smile.gif

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
StefanT
post 26 Jul 2006, 14:21
Post #21

STF - Special Tactical Force

Hai ma fiti seriosi biggrin.gif
Doar 100-200 de euro? Pt ce? Pt o raza de cateva zeci de kilometri maxim? Mu ha ha....

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
bulan
post 26 Jul 2006, 15:44
Post #22

Membru autentic

Cea mai ieftina statie de emisie receptie costa 100EURO.Este considerata de uz casnic adica nu trebuieste nici un fel de autorizatie pentru folosirea ei.Are o raza de maxim 20km si are 40 canale AM si 40 canale FM.In occident o folosesc:toti cei de la sate si nu numai pentru a reduce convorbirile la telefon,camionagii,cei de pe santiere,cei cu turismele care pleaca in croaziere lungi in grup si etc.Statia poate sta in stand-by si are si un canal de urgenta care intra peste toate canalele simultan odata.
"""Steffyx Postat 26 Jul 2006, 15:21
Hai ma fiti seriosi
Doar 100-200 de euro? Pt ce? Pt o raza de cateva zeci de kilometri maxim? Mu ha ha...."""
Si daca Dumneata Domnule Steffyx mai depasi pe mine cu un super SUV si eu as vedea ca ai cauciucul dreapta spate lasat si aproape pe geanta si eu as da prin statie pe canalul de urgenta:BAI ala cu SUV-ul de Bacau trage pe dreapta ca ai pana si daca mai mergi 5km strici anvelopa care cat costa???Si cu 80 canale disponibile se pot crea retele pe grupuri de interese sau poti asculta live ce mai debiteaza alte grupuri.Ar fi utila daca totusi ar avea cat mai multi ca asa sa-o cumperi si sa asculti nu prea are farmec.In Bucuresti sunt destui care au acasa cu redresor la 12V si vorbesc in cartier.

--------------------
a b c
+
argon
post 26 Jul 2006, 17:44
Post #23

Mesaj semiautomat

Au avut, acum s-au tehnologizat..folosesc scaip.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
ksi_id
post 27 Jul 2006, 12:50
Post #24

Membru autentic

From: timisoara

0740186775
Timisoara
Fost taximetrist icon_mrgreen.gif

--------------------
vw jetta 1800cmc 90hp 1992 - TM 18 KSI
+
JohnnieK
post 18 Jun 2009, 11:11
Post #25

Do you copy me?

va asteptam si aici, un loc in care dezbatem intens utilitatea statiilor CB in autoturisme, statii cu antenele cele mai bune pentru noi, coduri si limbaj in Citizens' Band Radio. cu cat vom fi mai multi, cu atat vom avea mai multe pareri si la final vom putea sa tragem o concluzie adecvata...

--------------------
Dacia Logan Preference 1.5 DCI 2006 - B-XXX-VSP
TTi TCB-550 Sunker 106 ML 160

http://ROradioCB.blogspot.com
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 19:23
Forum Renault