am putea sa ne ajutam unii pe altii?, propunere
![]() ![]() ![]() |
am putea sa ne ajutam unii pe altii?, propunere
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Perfect de acord.
Eu o sa plec din 21 august prin tara... brasov-timisoara-arad-oradea-maramures-cluj- tebea- scarisoara-targu jiu-timisoara- turda- brasov... cam asta ar fi traseul... pana atunci sunt in brasov. Cine doreste sa ma contacteze o poate face la 0740956505 sau 0722499241 . Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Daca va pierdeti cumva pe plaja, in CT...0727470842...Pastrama.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, va vad oameni seriosi (mai putin pe unu'), voi chiar credeti in Mojerila? NU zic ca nu-i buna ideea, da' eu n-as baga mina-n foc decit pentru citeva zeci de pe forumu' asta (maxim. 100). Pentru restu' de useri si guesti, cine garanteaza?
![]() This post has been edited by Marty: 18 Jul 2006, 12:57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Degeaba, le-am notat deja, hi hi hi
![]() Poate puneți și adresele de mail, să se mai completeze listele de spaming. ![]() Serios, acum: oameni buni, fiți mai rezervați când vă dezvăluiți datele personale! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
0744196010
numai daca va rataciti prin Bucuresti. Astept si telefoane obscene, asa imi mai incarc si io creditu' ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
0721.213.145 ! My number cine are nevoie de putine ajutor cand este prin Bucurenciu si prin alte zone ... sa-mi dea un tel ! Daca cei care vor sa faca glume proaste nu au decat sa sune nu ma deranjeaza doar sa se dea drept femei ca sa-mi b*g p**A in ei pe bune
![]() ![]() ![]() Salutare ! Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sa ma sune cand vrea oricine... daca nu vreu sa fiu deranjat incui telefonu' ....
Nu raspund la bipuri asa ca sa nu se osteneasca cineva... daca suna si are ceva de comunicat.. bine daca vrea sa injure il las sa injure pe banii lui pana ii creste barba... Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(workarea @ 18 Jul 2006, 14:11) Auziti, dar nu s-ar putea face o sectiune pe forum care sa nu poata fi vazuta decit de catre useri, adica cei inregistrati? Intr-adevar, pe astea le poate vedea oricine, fara inregistrare, fara nimic Subscriu! Eu unu nu prea as avea incredere sa imi dau nr. de tel in "public". Dar cine are drum prin Craiova, sau prin imprejurimi, si se "rataceste" sa imi trimita un PM si le voi trimite nr. de tel. ![]() ![]() PS. sa imi trimite-ti PM inainte... sa va rataciti pe acilea pe la olteni! This post has been edited by EUROPE_: 18 Jul 2006, 20:26 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Și eu sunt de acord că nu prea e bine să ne "expunem" numerele de telefon p'aci dar cel mai bine e să spună toți dacă sunt (nu sunt) disponibili să-i ajute pe alții
![]() În rest "Drum bun și să trăiți cum vă doriți !" PS Dacă aveți drum prin Valea Jiului mă alătur și eu lui Radian, dacă pot vă ajut și eu ![]() This post has been edited by tonicelli: 18 Jul 2006, 21:31 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu ca sofer am intalnit foarte multi alti soferi din alte tari cu care am discutat problema unei solutii de turism cu care sa economisim cat mai multi bani dar sa nu fim privati de distractie.Solutia ar fi ca eu sa invit la mine o familie de oameni din orice tara cu care sa facem un concediu organizat si platit de mine dupa care anul viitor eu sa le intorc vizita.Bineinteles ca pe musafiri ii costa doar transportul dus intors iar gazdele oferind cazare mancare transport prin regie propie preturile nu depasesc posibilitatile oricarei familii.Daca aceasta solutie de turism ar lua amploare mult mai bine ne-am cunoaste si poate ar fi mai multa pace pe pamant.Caz CONCRET:un coleg dupa serviciu merge acasa si la poarta la umbra nucului gaseste o masina cu numere de polonia cu o familie cu doi copii toti patru arsi de soare ingrozitor si disperati ca nu stiau ce sa faca si incotro sa o ia.Bineinteles ca colegul meu a bagat masina polonezilor in garaj pe a lui pe strada i-a dus in casa a chemat doctorul si dupa consult s-au eliberat retete gratuite pe numele copiilor gazdei si polonezii au stat 14 zile ca la mama acasa la colegul meu.Anul urmator cine a stat in polonia fara sa dea un ban???Colegul care a platit doar transportul DUS INTORS si nimic mai mult.
|
--------------------
a
b
c
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
0740373782 Anndi, Timisoara, whaenever u are lost, sau daca ati dat atat de tare intr-o groapa incat vreti sa beti o bere sa va reveniti. Numai bine si drum bun!
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am sters 26 (doua zeci si sase) de mesaje off-topic. Va rog nu ma faceti sa arunc cu ban-uri .. considerati (cei care va stiti cu musca pe caciula) ca ati luat deja un avertisment. La urmatoarea abatere luati direct vacanta.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
0749.024.355
Stefan, oricand aveti nevoie de orice fel de ajutor pe raza judetului Bacau, va stau la dispozitie. Bafta! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
dorucioby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 December 04 ![]() |
Cred ca ar fi mai bine darea numerelor de telefon prin pm uri cate numere pot exista? 100-200? as fi dispus sa mi le pun pe toate pe tel mobil. ca solutie alternativa ar fi crearea unui grup pe yahoo cu generarea automata a agendei (facilitate pe care o are yahoo) sau alta solutie similara mai buna
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
- sv-02-chw
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
sau sa ne apucam sa dam massuri pe pm .
"Daca vrei sa ceri ajutor sau sa oferi ajutor pune-te pe lista cum au facut si ceilalti si trimite mai departe la cel putin 2 prieteni de pe daciaclub al caror nume nu-l vezi pe lista : - Nume . Oras . Numar de telefon - Nume . Oras . Numar de telefon - Nume . Oras . Numar de telefon " |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Vedeti ca pe forumul celalalt (ala cu oltciturile) avem o rubrica cu nr de telefon. De cand mi-am postat nr acolo, primeam tot felul de beep-uri de te miri de pe unde.
Am dat nr meu la tori cei care mi-au trimis PM. In 28 plec si io intr-o mica escursie: Valea Jiului, Obarsia Lotrului, Dragasani, Malu marii, apoi Iasi, suseava, Bistrita, Cluj, Felix si Arad. Adica plec intre 28 iulie si 12 August |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Am o nelămurire: de ce nu ne dotăm noi cu stații radio?
Benzile de 27 MHz (CB) și 446 MHz (PMR) sunt free, nu-ți trebuie licență. La un cost de cca. 100 - 200 euro, îți poți achiziționa o stație mobilă sau o pereche de handy-uri. Poate o punem și noi de o rețea, așa cum au camionagiii. N-am mai avea probleme de genul: "n-am semnal în zonă", "nu mai am credit" sau nu mai știu ce alte probleme. Poate singura problemă ar fi disciplina de trafic: chiar dacă nu te costă nimic convorbirea nu te apuci de spus bancuri, poate sunt alții cu probleme mult mai arzătoare. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
KidTx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 19 July 06 From: Buc ![]() |
sal
YO4RLP are dreptate si shiar daca nu toti sunt de acord sa facem o retzea ca a camionagiilor macar daca esti in zona unui membru care are si iel si tot mai poti schimba o vorba....un sfat ..o parere..o informatie ![]() de plecat cred ca cam toti plecam pe ici pe colo si nu este o idee rea cam ce distanta acopera fara releu?? |
--------------------
Dacia
1310
1995
- B 05 MKM Repar obiecte pierdute
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
@YO4RLP: Cati crezi ca au sau ar fi interesati sa isi cumpere handy-uri (de statii mari nu cred ca poate fi vorba). Daca esti pasionat, ai; daca nu, ai ce face cu 3 mil cat e un handy amarat.
Off topic: Ma uitam la indicativ si incercam sa imi dau seama de unde esti...dupa aia am vazut ca scrie. ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma fiti seriosi
![]() Doar 100-200 de euro? Pt ce? Pt o raza de cateva zeci de kilometri maxim? Mu ha ha.... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cea mai ieftina statie de emisie receptie costa 100EURO.Este considerata de uz casnic adica nu trebuieste nici un fel de autorizatie pentru folosirea ei.Are o raza de maxim 20km si are 40 canale AM si 40 canale FM.In occident o folosesc:toti cei de la sate si nu numai pentru a reduce convorbirile la telefon,camionagii,cei de pe santiere,cei cu turismele care pleaca in croaziere lungi in grup si etc.Statia poate sta in stand-by si are si un canal de urgenta care intra peste toate canalele simultan odata.
"""Steffyx Postat 26 Jul 2006, 15:21 Hai ma fiti seriosi Doar 100-200 de euro? Pt ce? Pt o raza de cateva zeci de kilometri maxim? Mu ha ha....""" Si daca Dumneata Domnule Steffyx mai depasi pe mine cu un super SUV si eu as vedea ca ai cauciucul dreapta spate lasat si aproape pe geanta si eu as da prin statie pe canalul de urgenta:BAI ala cu SUV-ul de Bacau trage pe dreapta ca ai pana si daca mai mergi 5km strici anvelopa care cat costa???Si cu 80 canale disponibile se pot crea retele pe grupuri de interese sau poti asculta live ce mai debiteaza alte grupuri.Ar fi utila daca totusi ar avea cat mai multi ca asa sa-o cumperi si sa asculti nu prea are farmec.In Bucuresti sunt destui care au acasa cu redresor la 12V si vorbesc in cartier. |
--------------------
a
b
c
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Au avut, acum s-au tehnologizat..folosesc scaip.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
0740186775
Timisoara Fost taximetrist ![]() |
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
JohnnieK |
![]()
|
![]() Do you copy me? Group: Members Posts: 106 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
va asteptam si aici, un loc in care dezbatem intens utilitatea statiilor CB in autoturisme, statii cu antenele cele mai bune pentru noi, coduri si limbaj in Citizens' Band Radio. cu cat vom fi mai multi, cu atat vom avea mai multe pareri si la final vom putea sa tragem o concluzie adecvata...
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
- B-XXX-VSP TTi TCB-550 Sunker 106 ML 160
http://ROradioCB.blogspot.com |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:23 |