please help! -reparatie dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
please help! -reparatie dacia 1310
anmarr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
saru'mana
![]() placute - 30 ron lichid - 6 ron 500ml furtune+coliere - 10 ron tampon cv - 10 ron saboti - 40 ron toba - 60 ron teava legatura - 30 ron la piese e dublu, manopera cat de cat acceptabila, dar talonu NU se da, decat ocazional/optional lu' Garcea la toata afacerea omu are manopera de ~350ron ![]() This post has been edited by alinushy: 6 Feb 2008, 22:01 |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu zic ca e acceptabil.
Dar treaba cu talonul e inacceptabila. Nu trebuia sa il lasi. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
piesele oricat de scumpe/bune le-ar fi luat nu ar fi iesit atata.Cea mai scumpa dintre ele este toba de mijloc care e in jur de un milion -piesa de origine(doar daca nu era din inox).Sfatul meu este sa cumperi tu piesele data viitoare,mai ales ca sa te asiguri ca sunt originale,la majoritatea conteaza.La manopera e decent,depinde si cum a facut manopera,ca daca iti scapa lichid de frina a doua zi....iar faza cu talonu...nu se face.concluzie:schimba mecanicul,sau du-te macar cu un baiat,s-ar putea sa fie discriminare sexuala,sa te creada nestiutoare si sa profite,caz in care eu oricum as schimba mecanicul ,ca principiu,un om care gandeste asa are sanse foarte mari sa faca o treaba(mecanica) de mantuiala.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
manopera e exagerat de mult, obligat trebuie sa apelezla un alt mecanic in viitor
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
la "fosta" am dat 700mii sa-mi schimbe tot esapamentul
si 1,5 mil frane fata/spate +ambreiaj piesele le-am cumparat eu sfatul meu :renunta la el 7 Feb 2008, 00:20: toba de mijloc e 480 mii de conex This post has been edited by magelan_explorer: 7 Feb 2008, 00:20 |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(alinushy @ 6 Feb 2008, 21:51) [...] talonu NU se da, decat ocazional/optional lu' Garcea [...] QUOTE(AR-18-MOS @ 6 Feb 2008, 22:01) Eu zic ca e acceptabil. Dar treaba cu talonul e inacceptabila. Nu trebuia sa il lasi. Daca acea persoana fizica are firma, la inceperea reparatiei va retine certificatul, altfel, in caz de control nu va putea justifica prezenta masinii. Dupa reparatie, la preluarea masinii se da si certificatul inapoi; unii mai procedeaza si la retinerea lui pina la plata facturii, chiar service-uri mari. Tu pina nu platesti nu poti circula legal, asa ca-si ia o marja de siguranta. Cit despre pretul pieselor, verifica la un magazin si altadata cere-i aluia bonuri de casa/facturi pt toate reperele. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Costa mai putin la un service serios si autorizat, sunt scarbit de pseudomecanicii de cartier pusi pe furat, eu in locul tau, as merge cu flagrantul pe el, are autorizatii, plateste impozit, etc...si vorbesc foarte serios, nu stiu ce institutie e abilitata, dar se poate afla..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
-set placute frana ferodo target 28 lei
-lichid frana Textar dot4 1l=20lei -furtun benzina 1m=14lei-made in sua -coliere 2,5 lei/buc -tampon CV 15 lei -tampon toba 2,5 lei -saboti frana Fermit Buzau-90 lei -toba detenta de Romcat Borla-65 lei -teava legatura Romcat Borla-35 lei Sincer,manopera e f mare,eu ti-as fi luat un mil;) daca mai ai nevoie intreaba pe forum.NU mai apela la el si atentie la mecanicii de cartier fura de rup,nu fac treaba ca lumea;) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Off: sau invata mecanica de pe aici.
![]() Glumeam. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 7 Feb 2008, 09:15) Daca acea persoana fizica are firma, la inceperea reparatiei va retine certificatul, altfel, in caz de control nu va putea justifica prezenta masinii. Dupa reparatie, la preluarea masinii se da si certificatul inapoi; unii mai procedeaza si la retinerea lui pina la plata facturii, chiar service-uri mari. Tu pina nu platesti nu poti circula legal, asa ca-si ia o marja de siguranta. Cit despre pretul pieselor, verifica la un magazin si altadata cere-i aluia bonuri de casa/facturi pt toate reperele. d-soara/d-na a specificat ca persoana fizica nu service |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Stiu, numai ca exista si societati comandita simpla parca le spunea, PF Ionescu Ion. Daca e asa, pina la eliberarea masinii retinea CI, daca e "nea particularu' de la colt fara acte", cam ciudat si discutabil. Ma rog, domnisoara a fost pacalita intr-un fel.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
Freelancer |
![]()
|
Membru avansat Group: Members Posts: 119 Joined: 24 January 06 ![]() |
La piese ti-au dat ceilalti preturile iar in ce priveste manopera nu este mai mult de 1 zi de munca chiar si pentru un neprofesionist sa zicem 1.5 mil maxim. Data viitoare mergi in service, iti da factura si ai si garantie. Oricum schimba mecanicul...
|
--------------------
DACIA
1310
1994
- B-05-VYK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:25 |