Centrale termice si intretinere..., Sunt obligat sa platesc si 20% ...??
![]() ![]() ![]() |
Centrale termice si intretinere..., Sunt obligat sa platesc si 20% ...??
Adrian_Solenza |
![]()
|
||
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Din cate stiu eu trebuie doar sa platesti ca orice locatar caldura din partile comune (holul blocului, uscatorii, etc), deci costul acestei caldurii se imparte la toate apartamentele, inclusiv la cele care au centrala.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SYL @ 29 Nov 2004, 20:46) Din cate stiu eu trebuie doar sa platesti ca orice locatar caldura din partile comune (holul blocului, uscatorii, etc), deci costul acestei caldurii se imparte la toate apartamentele, inclusiv la cele care au centrala. Si pentru caldura radiata de conductele care traverseaza apartamentul tau. Cel mai bine este sa fie izolate cu vata minerala si mascate cu gips-carton. In situatia aceasta nu vad de unde ar mai putea sa vina caldura(cu exceptia patrilor comune). |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
De astazi sunt administrator... Asa ca... Partile comune sunt inexistente, caci caldura din bloc , pe sala, e oprita!
Intrebarea era daca pt niste tevi amarate care trec prin casa trebuie sa platesc 20% ? MI se pare exagerat.. ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
20% in nici un caz. Trebuie calculat cata energie degaja conductele respective.
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Luminatii nostri guvernanti au incercat prin toamna sa bage o astfel de prevedere in lege. Stiu ca s-a vorbit prin presa, dar nu mai stiu daca pana la urma a fost adoptata sau nu.
Ideea e ca ajunsesera disperati ca se debransa prea multa lume si nu mai avea cine sa le plateasca lor pierderile, asa ca au incercat orice ca sa impiedice lumea sa-si puna centrala. Ca dovada, pentru o centrala de apartament costa avize, aprobari, gaze cca 1000 Eur, daca nu ma insel.. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Am si eu centrala si nu platesc asa ceva. Daca or sa ceara o sa le spun sa isi taie tevile din casa mea ca de nu le tai eu... si asta fara gluma, chiar ii dau in judecata...
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:57 |