DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> unii proprietari...

alexandrudicu
post 14 Aug 2005, 23:27
Post #1

Membru ocazional

Group: Members
From: Medias

Tocmai mi-am luat o SN. Binenteles ca era vreme frumoasa afara. Dar la prima ploaie am constatat ca am 5 litrii de apa in masina. Ce vreau sa zic este faptul ca au mai fost trei proprietari inaintea mea care au avut masina, si nici unu nu s-a caznit sa-i dea de cap, masina fiind din 2001. Ce-o fi nene cu oamenii astia ??

P.S: Spun asta deoarece mi-am adus aminte de niste vecini care se mutasera langa mine la un moment dat, iar cei ce plecasera luasera prizele si intrerupatoarele de pe perete, pana si chiuveta din bucatarie.

--------------------
Dacia SuperNova 2001 Rapsodie - SB -xx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
george_slz
post 15 Aug 2005, 05:21
Post #2

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Probabil ca aia au fost caministi...in studentie.
Sau poate au montat ei prizele si instalatia sanitara si au considerat ca nu merita sa plece fara ele.

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
Tutzigureanu
post 15 Aug 2005, 07:46
Post #3

Membru

La ei nu ploua mai, au schimbat chederele cu unele mai uzate cand ti-au vandut tie masina...

--------------------
Dacia Break '96 Seat Izbiza '88 - cenzurat
Vine valu' imi i-a calu'...imi i-a Dacia din cotetz....
+
Smudo
post 15 Aug 2005, 22:29
Post #4

Membru autentic

Tutzigureanu pe bune chiar se practica schema asta cu chederele? Nasoala faza alexandrule, trebuia totusi sa-ti bata la ochi masina ca in 4 ani a avut 3 proprietari, e cam mult... Cred ca ai ceva de lucru acuma, covoarele jos din masina, uita-te la podea in ce stare e, poate ai ceva de lucru pe acolo... Sincer imi pare rau, mergi la un service si vezi ce poti face. Bafta.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
gonty
post 16 Aug 2005, 05:08
Post #5

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(Smudo @ 16 Aug 2005, 00:29)
Tutzigureanu pe bune chiar se practica schema asta cu chederele?
*

Nu, este o gluma biggrin.gif . Intr-adevar, SuperNovele au avut probleme cu apa pe la inceput (a se vedea si topic-urile de pe forum) iar eu am fost unul dintre fericitii care nu au avut probleme. Fiecare masina avea particularitatile sale (nu puteam spune ca nu avem masini unicat biggrin.gif ). Odata cu aparitia Solenzei si retehnologizarea intreprinderii s-au rezolvat, in mare, aceste probleme. Faptul ca dupa 4 proprietari omul gaseste apa ma face sa cred ca ori a fost botita in asa hal incat nu se mai poate "strange" masina, ori ca fostii proprietari nu au fost deloc interesati sa rezolve. mad.gif

--------------------
Citroen C4 2.0 HDI 2007, SX Pack - IS96DEA
+
florindu
post 16 Aug 2005, 11:31
Post #6

Membru' doar, dar vechi!

From: ...acu' Timisoara

Se poate rezolva foarte usor...Am avut Nova, apoi SuperNova si ambele au avut aceeasi problema.
Cu un tub de silicon de etansare (negru - au in service la dacia sigur) bagi pe sub cheder de jur imprejur la exterior, iar cu silicon transparent etanseaza chederul de parbriz la interior.
La mine a mers de fiecare data, inclusiv la prietenii cu probleme similare.
Spor!

This post has been edited by florindu: 16 Aug 2005, 11:31

--------------------
Renault MeganeII 1,5dCi/80CP 2005 -
Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004
Juniorul: Nintendo Wii

Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin
+
steph
post 16 Aug 2005, 12:26
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti

eu zic ca fostii proprietari au rezolvat elegant problema. au vandut masina tongue.gif

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
alexandrudicu
post 16 Aug 2005, 21:27
Post #8

Membru ocazional

Acum am rezolvat-o cu apa cu un tub de silicon unde era nevoie, am refacut izolatia din usi care nu mai exista, etc. Motorul merge foarte bine ca am pus-o pe banc la test, si franele, cutia. Si-a facut banii, oricum diferenta de la otcitul cel vechi si sn e imensa.

Inca o faza. La usa de la sofer, maneta de la geam era lipita cu superglue. Cred ca un tub intreg. Mi-a luat 2 ore ca s-o tai cu bomfaieru' si bucatile ramase date jos cu dalta si ciocanu. NU FOLOSITI SUPERGLUE LA MASINA CA NU STII CAND AI NEVOIE SA...

--------------------
+
Diac
post 16 Aug 2005, 21:36
Post #9

Membru autentic

From: Bucuresti.

Adica ai avut Oltcit si l-ai schimbat cu DSN?! Rusine! Tradatorule! biggrin.gif tongue.gif

Si apropos de fostii proprietari ai unei masini: eu cand am spalat prima oara DSN-ul, la cateva zile dupa ce am luat-o, am gasit un mic caca de caine in spate. Deh, fosta proprietara avea caine...... icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Diac: 16 Aug 2005, 21:43

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
+
Altis
post 16 Aug 2005, 21:40
Post #10

Membru autentic

QUOTE(alexandrudicu @ 16 Aug 2005, 21:27)
Acum am rezolvat-o cu apa cu un tub de silicon unde era nevoie, am refacut izolatia din usi care nu mai exista, etc. Motorul merge foarte bine ca am pus-o pe banc la test, si franele, cutia. Si-a facut banii, oricum diferenta de la otcitul cel vechi si sn e imensa.
Inca o faza. La usa de la sofer, maneta de la geam era lipita cu superglue. Cred ca un tub intreg. Mi-a luat 2 ore ca s-o tai cu bomfaieru' si bucatile ramase date jos cu dalta si ciocanu. NU FOLOSITI SUPERGLUE LA MASINA CA NU STII CAND AI NEVOIE SA...
*

168.gif 168.gif scuze, nu ma pot abtine...doamne cum ma cu dalta?!?!?!

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
john_b
post 17 Aug 2005, 08:55
Post #11

Membru incepator

Asta nu e reclama ascunsa la superglue cool.gif

--------------------
DSN Clima 2001 ex Oltcit 11R 1993 - B-xx-xxx
+
costi
post 17 Aug 2005, 09:02
Post #12

Membru autentic

alexandrudicu daca ai facut trecerea de la Oltcit al DSN si inainte ai frecventat www.oltcit.ro, eu zic sa intri in ilegalitate o vreme, schimbarea identitatii, etc.

Si oricum bine ca nu te-a pus pacatul sa iei LGN. Ar fi fost culmea. smile.gif

--------------------
DSN/SLZ
+
Smudo
post 17 Aug 2005, 17:57
Post #13

Membru autentic

Da' mai are timp. Si mai ales daca si-o lua LGN diesel, atunci o sa cistige LGN-ul toate disputele de genul LGN vs. A3 sportback sau chiar si touareg. Presimt vremuri nasoale.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
alexandrudicu
post 18 Aug 2005, 22:30
Post #14

Membru ocazional

Oricat ar fi fost Oltcitu', da consuma 12l in loc de 6l la SN, era tabla varza, suspensiile, e trecuta, ca sa nu mai zic ca in ultimii 5 ani am bagat 50milioane in ea, si doar in piesele ce au cedat, nici decum tuning. Mai da-o-n.... intelegeti, sa nu fim ridicoli.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 20:26
Forum Renault