reparatii capitale
![]() ![]() ![]() |
reparatii capitale
masalko |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 25 January 08 From: SIBIU ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1310 tx -1987
|
|||
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
daca nu are gaura lonjeronu` ii bun
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
masalko |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 25 January 08 From: SIBIU ![]() |
gaura,adica sa nu fie mancat de rugina pe suprafata sau npe lateral nu?
|
--------------------
dacia
1310
1310 tx -1987
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(masalko @ 6 Feb 2008, 18:52) GATA! Sambata ma apuc de lucru la daciuta mea! ![]() o sa-i schimb tot lichidul de racire,o sa spal radiatoarele,o sa inlocuiesc capacul de la culbutori dupa ce in prealabil o sa-mi faca reglajele cuvenite bunicu'meu,o sa o npun la 45 de grade si o sa ma uit mai indeaproape la partea"nevazuta"a masinii -cum imi dau seama daca lonjeroanele sunt bune? -cum imi dau seama daca nu am probleme cu restul tablei? -cum aerisesc franele? -CE OPERATII SE MAI FAC CAND SE INTOARCE MASINA LA 45 DE GRADE?(IN AFARA DE GRUND SI ANTIFON) Astept sfaturile voastre! ![]() 1. Daca au rugina le schimbi/peticesti 2. tot dupa ochi daca ai rugina remediezi problema daca este mancat de rugina schimbi 3. cauta un manual dacia iti explica pas cu pas 4. Schimbat bucsi de la toba, verificat diverse chestii... |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
masalko |
![]()
|
din pacate am fost nevoit sa lucrez in aceasta sambata si nuy am putut sa ma ocup de masinuta mea
in schimb ,ca sa ma faca sa ma gandesc serios la reparatii capitale,masina a inceput sa faca un fgomot foarte ciudat,atunci cand accelerez s-a uitat un coleg de serviciu la ea in pauza de masa si mi-a zis ca ar fi de vina imbinarea tobei mijlocie(?) el mi-a zis ca ar trebui sa pun niste silicon rezistent la caldura si sa pun un colier noo si se rezolva problema dar in cazul in care am gaura sau mai rau e ruginita ce as putea face? stie cineva cam cat costa toata instalatia de evacuare de gaze? |
--------------------
dacia
1310
1310 tx -1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 14:48 |