Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
GBi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai tineti minte cand va ziceam de steluta de la lcd ... ?
QUOTE(IRONICK @ 31 Jan 2008, 15:02) au pus steluta pe lcd pentru ... logan_cutie_automata_1m.jpg ( Size: 89.49k ) Number of downloads: 530 logan_cutie_automata_2m.jpg ( Size: 66.77k ) Number of downloads: 3629 logan_cutie_automata_3m.jpg ( Size: 56.24k ) Number of downloads: 4130 logan_cutie_automata_4m.jpg ( Size: 51.94k ) Number of downloads: 3602 This post has been edited by IRONICK: 17 Jul 2008, 10:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
"În România nu există cerere pentru așa ceva. Nici un client nu a cerut-o. Dacă ar exista doritori, cu siguranță că am oferi cutia de viteze automată"
Acum inteleg de ce nu au pus automatizare le stergerea geamurilor, nimeni nu a cerut. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Eu vreau automată, dar numai dacă e pusă pe Prestige și 1,5 dci 85CP.
Și la ce să o cer la dealer dacă e clar că nu au????? This post has been edited by liviu2004: 17 Jul 2008, 10:14 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut si eu azi "pe viu" noul logan. oribil noul spate ! mi se pare o tiganie curata insertia aia de aluminiu pe capacul portbagajului. se potriveste ca nuca in perete
![]() din fata mai e cum mai e .. cat priveste interiorul ..fiecare cu gusturile lui. mie unul nu-mi place bordul ala bicolor . |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
de ce?
pentru ca ai apucat sa dai banii pe clio? ![]() |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
stai linistit ca nici pana in ziua de azi nu-mi pare rau ca am luat clio.daca imi placea mai mult loganul, imi luam logan ( sau crezi ca loganul e cu vreo 5000 euro mai scump decat clio si nu mi-l permiteam?)
observatia mea este facuta doar dupa ce am vazut loganul ph2. in poze arata destul de binisor ...dar in realitate mai putin |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(catalin80 @ 17 Jul 2008, 16:27) observatia mea este facuta doar dupa ce am vazut loganul ph2. in poze arata destul de binisor ...dar in realitate mai putin Eu zic sa fim realisti, Clio nu a aratat niciodata bine. Iar ph2 chiar ii da clasa la design. Chiar daca tot o petarda de masina este.This post has been edited by IRONICK: 17 Jul 2008, 15:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
catalin80 |
![]()
|
eu nu am zis ca e clio masina suprema dar, eu cred ca baghetele alea argintii nu dau bine pe logan ( cel putin aia de pe capacul portbagajului) . stii era o vorba..chelului tichie de margaritar ii trebuie. intr-adevar chestia aia da vine la opel vectra , dar nu cred ca vectra si logan sunt in aceeasi clasa. iar cei de la opel au facut-o oarecum discreta , asta de pe logan e de prost gust.
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Uite unu care a cumparat logan si chiar crede ceea ce debiteaza.
Ironick am inteles, esti anti clio, poate nici mie nu imi convin anumite lucruri la logan ( cum ar fi directia si franele ), dar nu atac pe toate topicurile posibile loganul. Da-ne si noua pace... This post has been edited by blak2oo8: 17 Jul 2008, 15:37 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Rellu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 July 08 ![]() |
Loganul Steppe vine intr-adevar cu o inovatie in gama DACIA! Dar noul logan... are masca si bara fata modele noi, bara spate si stopurile pe forma portbagajului, in rest e aceeasi! Sincer, naspa, nu shtiu dc nu s-a mai produs solenza
![]() dacia_logan_break_1_big_903_2007070794142_415.jpg ( Size: 47.38k ) Number of downloads: 394 3920_Noul_Logan_5.jpg ( Size: 101.22k ) Number of downloads: 302 Attached thumbnail(s) DACIA_LOGAN_II_FRONT.jpg ( Size: 765.38k ) Number of downloads: 231 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(catalin80 @ 17 Jul 2008, 16:35) eu nu am zis ca e clio masina suprema dar, eu cred ca baghetele alea argintii nu dau bine pe logan ( cel putin aia de pe capacul portbagajului) asta de pe logan e de prost gust Cauta in posturile mele sa vezi parerea mea despre bagheta aia arigintie. Chiar si cine a zis primul de comparatia cu Vectra. Discutam de o vedere generala, de linia de design, nu de un ornament cromat.QUOTE(blak2oo8 @ 17 Jul 2008, 16:35) Uite unu care a cumparat logan si chiar crede ceea ce debiteaza. Prostia si frustrarea unora este nemarginita. Incerca sa nu te mai consumi ca nu face bine la sanatate. Clio tot o porcarie de masina este ca si Loganul. Si daca vrei sa dovedesti contrariul, fa-o cu solutii tehnice. Daca nu esti in stare, stai joc ca esti penibil la fel ca aia cu Solenza. Ironick am inteles, esti anti clio PS. Iti mai traduc inca o data ca poate o sa intelegi. Nu am spus niciodata ca Logan-ul este mai bun decat Clio. Am spus ca ph4 de la Clio este este masina la fel de proasta ca Loganul. This post has been edited by IRONICK: 18 Jul 2008, 07:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi am avut un drum pana la craiova si pe tot parcursul am vazut vreo 3-4 logane cu face-lift. Daca pana acum toti se luau de spatele loganului si erau impacati cu partea frontala, acum din punctul meu de vedere e fix invers. Grila aia neagra (apropo, chiar nu vine vopsita pe nicio varianta de echipare?!) strica toata fatza masinii. Din spate in schimb arata nesperat de bine pentru o dacie, din punctul meu de vedere
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 17 Jul 2008, 10:07) Mai tineti minte cand va ziceam de steluta de la lcd ... ? Pai si ce reprezinta? |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Modul iarna al cutiei automate activat.
This post has been edited by Shush: 17 Jul 2008, 18:48 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vadiro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 June 07 From: Oxford, UK ![]() |
Banda aia argintie cel mai sigur de aici vine:IMAG0519.jpg ( Size: 420.47k )
Number of downloads: 408
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Privilege Renault Twingo GT 2008
Ex. Renault Twingo GT 2007, Ex. Suzuki SX4 Sedan GS 2009, Ex. Logan 1.4 Laureate 2005 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ca pozitionare de acolo vine.. ca element de design vine de la alta masina.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rtBK |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 17 Jul 2008, 17:20) Prostia si frustrarea unora este nemarginita. Incerca sa nu te mai consumi ca nu face bine la sanatate. Clio tot o porcarie de masina este ca si Loganul. Si daca vrei sa dovedesti contrariul, fa-o cu solutii tehnice. Daca nu esti in stare, stai joc ca esti penibil la fel ca aia cu Solenza. PS. Iti mai traduc inca o data ca poate o sa intelegi. Nu am spus niciodata ca Logan-ul este mai bun decat Clio. Am spus ca ph4 de la Clio este este masina la fel de proasta ca Loganul. Prostia si frustrarea? ... nu ma simt... dar nesimtirea unora nu are limite. Cred ca nu trece o saptamana in care tu sa nu urli ca vai ce masina proasta e clio. Am inteles, nu faci decat sa ne iriti cu posturi de genul asta. Frustrarea cred ca e a ta, vrei sa iti demonstrezi ca ai facut cea mai buna alegere dintre cele doua 'rele' (clio si logan), ma bucur pentru tine ca ai ales logan si noi prostii am ales Clio. Eu merg frecvent si cu clio si cu logan, ce alte solutii tehnice trebuie sa iti dau din moment ce stiu ce poate fiecare masina. Franele de logan, sa nu mai zic! Nu de putine ori a fost un logan in spatele meu care nu reusea sa opreasca si ii scartaiau rotile. Clio sa faca asa ceva? Mai rar, eu unul n-am vazut. Directia la clio raspunde mai bine, cel putin asta e parerea mea. Si cireasa de pe tort cuplu maxim la 4700 la clio, care este definitorie intr-o depasire ![]() Repet, la banii la care am dat pe clio imi luam o skoda octavia tour cheala, fara aer conditionat, fara nimic. Atunci era o alegere exceptionala, nu? This post has been edited by blak2oo8: 18 Jul 2008, 10:03 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Blak, te agiti degeaba. bunul simt nu creste in pom.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(blak2oo8 @ 18 Jul 2008, 11:01) Frustrarea cred ca e a ta, vrei sa iti demonstrezi ca ai facut cea mai buna alegere dintre cele doua 'rele' (clio si logan), ma bucur pentru tine ca ai ales logan si noi prostii am ales Clio A mea? Nu faci sa demonstrezi ca esti penibil cu fiecare post pe care il adaugi pe forum. Putin imi pasa mie de alegerea ta, eu nu asta incerc sa demonstrez. Si cand vorbesc de solutii tehnice, nu ma refer la faptul ca respectivul din spate este neatent la masina din fata sau ca esti neatent in trafic, pui frana brusca si il obligi si pe ala din spate sa faca la fel. Despre Logan am spus de foarte multe ori ce solutii tehnice ieftine sunt pe masina aia, inclusiv cu poze. Tu esti in stare sa faci asta? Sa explici una alta? Nu cred. Mai studiaza cum trebuie sa fie distribuit cuplul pe o plaja de turatie.This post has been edited by IRONICK: 18 Jul 2008, 10:38 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rtBK |
![]()
|
Solutie tehnica: Automatizarea stergatoarelor
![]() Si o da... le puneam frana brusca... Mi s-a intamplat si mie sa nu tina frana din cauza ca tocmai plouase sau cine stie ce alte motive avea. Eu stateam la semafor ( stateam ... 0 km/h ) si loganul abia venise, si nu se mai oprea ( de 3 ori in ultima luna mi s-a intamplat asta ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Scartaitul nu tine mai mult de cauciuc decat de sistemul de franare? Si daca multi posesori de logan se infig in pedala aia de frana ca prostii aia inseamna ca masina nu franeaza cum trebuie?
Dar totusi care-i legatura cu noul Logan? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Din offtopic ne oprim aici !
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Mie unul si clio si logan-ul asta nou imi plac. Ce-i drept clio e foarte bufant ca sa zic asa ca design, iar loganul foarte cutie, dar amebele masini au platforma tehnica cam la fel. La clio imi place mai mult deisgn-ul interior si alte cateva chestii care sunt mai de bun simt fata de logan, dar la logan-ul nou chiar pot spune ca imi place cum le-a iesit si astept sa le vad si in trafic (pana acum am vazut doar sandero). Sa le fie de bine celor de la Dacia si la mai mare.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu inteleg de ce atata sfada, intre clio si logan. Clio-ul il iei daca vrei un motor mai modern pe benzina si ac automat si un interior ceva mai frumos decat loganul (desi dupa ce am vazut sandero la interior parca diferentele s-au mai estompat -- atentie nu am zis ca nu exista, ba dimpotriva tot clio-ul arata mai masina la interior). Loganul are avantajul spatiului interior mai bun, a pretului mai mic, a intretinerii mai mici si faptul ca a fost testat la euroncap. Pana la urma nici una nu e o alegere rea .
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dieselfun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 October 07 ![]() |
QUOTE(vadiro @ 18 Jul 2008, 00:46) Banda aia argintie cel mai sigur de aici vine:IMAG0519.jpg ( Size: 420.47k )
Number of downloads: 408 sigur? ![]() aaro_FGMup-Opel-vectra C-4.jpeg |
--------------------
logan
dci
2007 ambition
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
musai tre sa vina de undeva?
pai ea vine din "pixul" designerului care bag mana in foc ca e de origine orientala This post has been edited by daciafan: 18 Jul 2008, 22:34 |
--------------------
/
/
/
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sau poate are o firma de facut bare din astea din plastic argintat. =)) Videanu style...
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Rellu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 July 08 ![]() |
Nu mai conteaza de unde vine banda aia! Cert este o imitatie de undeva, dat trebuie sa recunoastem ca arata mai bine decat vechiul logan!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Da, intr-adevar, daca luam ca si reper vechiul logan, arata mult mai bine. Le-am vazut azi unul langa celalalt, si pot sa spun ca e un pas inainte fata de 1.1.
Ca si parere proprie si personala, Rouge de feu este de evitat. Arata ca porcu in soare, prafuita, murdara ... Intrebare: deja se livreaza la popor, sau sunt masini de dealeri? Asta avea numere rosii de AR, dar nu scria nimic pe ea ( drive-test / play-test ). |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 05:52 |