Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
Stefan |
![]()
|
||
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ne traduce cineva ce scrie in articol ca gugal translator nu ne ajuta in cazul de fata
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Traducerea
LE: de fapt asta e postul complet. This post has been edited by DBCooper: 26 Apr 2008, 19:48 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() a luat poza pusa de klaus, a facut mirror si a pus peste fata emceveului. destul de bine lucrat. pun pariu ca poza asta va ajunge in scurt timp pe site-uri de stiri si in ziare, |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Ger Nijkamp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 28 March 07 ![]() |
I didn't try to 'fake'. Yes, it's Photoshop based on the earlier image in this thread, just to get a real life impression how it would look like in a normal situation.
|
--------------------
Dacia
Logan
MCV
|
|
Alexu7 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
aristotelo |
![]()
|
![]() Membru pe patru roti Group: Members Posts: 40 Joined: 3 August 05 ![]() |
E cu Photoshop
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004
- X YY ZZZ Critica este un lucru pe care il putem evita foarte usor nezicand nimic, nefacand nimic, fiind nimic. (Aristotel)
|
|
Stefan |
![]()
|
aristotelo, tu de ce ai postat? nu vezi ca s-a stabilit deja ca e photoshop? a zis si omu'. era nevoie neaparat sa ne confirmi tu?
eu il felicit pentru munca depusa. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
e mai urata cu fata asta noua...
![]() spatele cel nou insa mi se pare reusit eh...gusturile nu se discuta This post has been edited by daciafan: 26 Apr 2008, 20:35 |
--------------------
/
/
/
|
|
Stefan |
![]()
|
nu te repezi la aprecieri. totusi nu este cea reala. sa vedem.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
ai dreptate, realitatea ar putea sa-mi schimbe impresiile
|
--------------------
/
/
/
|
|
DUZZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 January 08 ![]() |
din ce se vede pe aici se remarca usor unele lucruri.
sunt unii pe aici care pun posturi doar sa puna si habar au, dar contrazic de zici ca ei stiu cel mai cel dintre toti. Bine ar fi sa nu mai puna nimeni nici o inf noua si sa asteptati lansarile oficiale si altele . !!!!!!!!!!!!!!!!!!unii de pe aici chiar nu meritata sa beneficieze de nimic inainte de lansarile oficiale !!!!!!!!!!!!!!!!! iar s-a inceput cu fake , cu poze lucrate cu.......... va intreb pe cei care fac aceste afirmatii . Voi pe ce va bazati cand afirmati aceste lucruri ???????? @DBCooper,@altii care fac asatfel de afirmatii . Va rog sa puneti voi imagini cum vreti voi .. modificate sau nu , dar sa le puneti pentru a ne face o impresie . Parerea mea proprie si personala ..... Decat sa faceti o afirmatie ca e "fake"mai bine va abtineti . Dar poate voi ati vazut masina si stiti mai mult .... Atunci va invitam cu pozele si detaliile reale despre masina . Ma mir ca nu au aparut poze cu masina in diferite ipostaze, mai ales ca vad ca se pricep destul de multi de pe aici sa lucre poze si sa faca adaptari . Bafta la lucru . P.S. Maisina arata destul de bine asa . This post has been edited by DUZZ: 29 Apr 2008, 10:45 |
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|
Stefan |
![]()
|
QUOTE(DBCooper @ 26 Apr 2008, 20:59) a luat poza pusa de klaus, a facut mirror si a pus peste fata emceveului. destul de bine lucrat. pun pariu ca poza asta va ajunge in scurt timp pe site-uri de stiri si in ziare, QUOTE(DBCooper @ 26 Apr 2008, 21:11) aristotelo, tu de ce ai postat? nu vezi ca s-a stabilit deja ca e photoshop? a zis si omu'. era nevoie neaparat sa ne confirmi tu? eu il felicit pentru munca depusa. bai, tu esti cu capu'? unde vezi ca am criticat eu ceva referitor la poza? nu vezi ca i-am multumit omului pentru efort? si daca a-i citi si pagina din urma, a-i vedea ca am avut si eu o incercare de a face un bot de logan ph2. citeste de doua ori inainte sa zici ceva. LE: pe mine ma deranjeaza ca eu chiar ma chinui sa caut informatii si poze, sa le pun aici pe forum, si vii tu si zici ca-mi dau cu parerea aiurea. Pana una alta sa te vad pe tine ca aduci ceva nou, iar apoi sa comentezi de prestatia altora. This post has been edited by DBCooper: 29 Apr 2008, 11:16 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
lala84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 February 08 ![]() |
de cateva zile ma gandesc oare o sa modifice cei de la reno scaune sa le faca putin mai confortabile , mie unu la drum lung nu mi se par prea confortabile,
- eu un asi fi interersat de inbunatatirile aduse la interior pentru ca acolo iti petreci cel mai mult timp, o antifonare mai buna , un plastic mai primitor pe bord , schimbarea butoanelor la deschiderea geamurilor . si altele , nu cred ca o sa vreasca prea mult pretulu . |
--------------------
nu am
nu am
nu am
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pe un anumit forum se vorbeste ca prin pitesti se tot plimba un logan facelift. Chiar nu a apucat nimeni sa ii faca o poza? :|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mint!!! Nu-i unu...sunt mai multe Loganele:)
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si poze? ioc?!
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
relu.ralu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 December 07 From: cluj ![]() |
ppoate daca ar aparea poze nu s-ar mai vinde asta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- xx 81 ARG
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' ce, ti se par ca-s diferite de cele de la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1349518 ? Nu de alta, dar e de la sursa linkul dat de mine ...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Doar că nu le văd. Nu am avut răbdarea să-mi fac cont și acolo (altfel nu prea sunt accesibile).
Editare ulterioară: dum sau DrK (dacă nu mă înșel a plecat la vânătoare) nu au mai fructificat nici o șansă de a obține o poză mai clară? This post has been edited by Squirrel: 29 Apr 2008, 14:00 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
da, eu am fost plecat dar am stat doar cateva ore... Venea pastele... Cand imi fac timp (poate Duminica) o sa incerc sa gasesc cate ceva...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Vazand pe un alt forum poze din uzina cu exteriorul masinii (fata spate) si citind aici pe forum despre micile modificari care vor avea loc la interior, cred ca nu gresesc afirmand ca Logan Phase 2 va fi fata de Logan Phase 1 ceea ce ste Solenza fata de Supernova.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
rtBK |
![]()
|
nu ne dai si noua linkul la acele poze?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
a mai fost dat pe topicul asta mai sus. Linkul este de pe alt forum, ca sa vezi pozele trebuie sa iti faci user (dureaza 3-4 minute).
http://w w w . l o g a n c l u b . r o /forum/loganclub_craiova-p108480.html#post108480 (elimina spatiile - te descurci tu...) Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 30 Apr 2008, 11:00 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Păcat că sunt atât de „mișcate” pozele.
Pare a fi totuși o variantă de echipare situată sub cea prezentată aici (spoiler frontal fără proiectoare de ceață, locașurile respective fiind mascate în aceeași culoare). |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
rtBK |
![]()
|
ma asteptam sa vad toata masina nu 2 poze la un far si una la un stop
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Squirrel @ 30 Apr 2008, 12:16) Păcat că sunt atât de „mișcate” pozele Sa il vad eu pe unu care face poze pe banda de montaj fara sa ii tremure mana ... mai ales acum dupa greva ...This post has been edited by IRONICK: 30 Apr 2008, 11:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
frumos
This post has been edited by florinel_lva: 30 Apr 2008, 11:39 Attached thumbnail(s) IMG_0062.JPG ( Size: 364.04k ) Number of downloads: 765 |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Misto:P
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 17:57 |