Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
Dead666Ghost |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 15 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
nu am
vandut
2013
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Interesant este ca versiunea cea mai cheala cred, din ce se vede in poze, nu mai are bara vopsita.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Asa era si inainte la varianta cheala. Nu avea bara vopsita deloc si avea roti pe 14. Era doar pentru export si cred ca numele versiunii era Logan cum este la Sandero Sandero.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
si mie imi place albul . cel putin din spate
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nu stiu ce-i cu fata asta pe 2 nivele, mai aveau putin si puneau faruri si sigla si in spoilerul fata
This post has been edited by daciafan: 29 Jun 2008, 10:32 |
--------------------
/
/
/
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Daciafan, exact asta spuneam si eu..... fata este pe doua niveluri...
|
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
da lampa pentru masalier unde e ????
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Ooofffff, s-a mai discutat...... lampa pentru marche-arriere e pe partea dreapta, sub semnalizare, dar are sticla rosie, pentru simetrie.
|
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Fix aceleasi trenuri Ucrainiene am pozat si eu joi noaptea, pe Bucuresti Urziceni...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Oare or fi schimbat sistemul de prindere a barelor de protecție sau o să cadă la fel ca la Logan-ul original?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
aphophis |
![]()
|
unde ai vazut tu bara cazuta la logan?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Căzut nu în sens de pierdut pe drum, ci lăsată de poți să bagi degetu' între ea și aripi... și a mea de abia are un an
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
aphophis |
![]()
|
esti primul la care aud de asa ceva.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
se refera la faptul ca, in timp, barele se lasa si distanta intre ele si aripi sare de un cm si nu e tocmai estetic. mai ales daca sunt vopsite complet. am vazut un prestige cu bara spate "cazuta" si nu-i venea bine deloc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Cum dumnezeu sa se lase bara (spoilerul) ? Am masina de 2 ani jumate' si nu am probleme de genul asta. Am colegi cu Logane din 2005 si barile arata perfect.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
apophis, se pare că n-ai dat peste topic-ul ăsta, sînt și poze.
Din fotografiile puse de axx pe pagina anterioară mi se pare că se așează mai bine, poate au umblat și pe unde nu se vede ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Și la mine s-a lăsat bara. E adevărat că mi-a și intrat o vacă în spate la o intersecție, dar era deja lăsată dinainte.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
GabiVo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 May 08 ![]() |
La 90% din Loganuri se lasa bara din fata sub faruri, mai ales la farul din dreptul soferului. La mine deja bagi degetul prin spatiul cascat. Cand mergi pe ploaie, improasca noroi pe acolo si arata ca dracu.
Am cerut la revizie sa-i faca ceva si au zis ca n-au ce, ca intra in categoria "asa face toate". 1 Jul 2008, 07:44: Se pare ca la noul spoiler au schimbat modul de prindere, deci probabil ca nu se va mai lasa, dar per total botul arata mult mai urat decat inainte, nu se potriveste deloc grila de Sandero cu farurile de Logan (cel putin asta e parerea mea). This post has been edited by GabiVo: 1 Jul 2008, 07:44 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1.6MPI
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Puțintel off-topic: Apropo de divertismentul celor de la Top-Gear
Replica de final e simpatică rău:O să-mi petrec restul vieții învârtindu-mă pe circuit! (probabil va rămâne fără combustibil întâi ![]() PS: Și pentru cei foarte interesați de noua Dacia Logan ![]() This post has been edited by Squirrel: 1 Jul 2008, 09:48 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
DUZZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 January 08 ![]() |
probabil ca o va lansa azi ??? pe mult asteptatul logan faza 2
?? |
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|
axx |
![]()
|
Cine stie.... trebuie verificat daca site-ul Dacia e cumva blocat... atunci e posibil.....
![]() |
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acuma ii lansarea, pe antena 3 si realitatea
This post has been edited by CuTzU: 1 Jul 2008, 11:15 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai este ceva de lansat?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, poze cu Jojo nu ati pus.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(www.antena3.ro) Automobile Dacia a lansat, marți, varianta restilizată a Loganului. Principalele elemente noi sunt masca împrumutată de la Sandero, noua siglă și noile stopuri. Dacia nu a anunțat, pentru moment, prețurile la care va lansa noua versiune Logan, dar se dorește ca prin această lansare să crească vânzările modelului. Ce de jurnalisti prosti. Cum naiba sa spui asa ceva? Masca aia, ca si sigla, tine de marca (adica de Dacia, nu de model anume). Ca la BMW, Mercedes, etc ...PS. Desi nu aveam pretentie, macar au reusit si ei sa observe 3 diferente. Probabil este un pas inainte pentru ei. This post has been edited by IRONICK: 1 Jul 2008, 11:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Dar cum au lansat-o fara pret? E ca la Sandero, pe care l-au aratat la Geneva si preturile au fost anuntate citeva luni mai tirziu? Sa inteleg ca Loganul nou se livreaza la toamna?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
cum asa, ironick?!
sigla tine de marca, dar masca tine de model. toata ziua. deci n-au gresit. sau au? |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Masca ii asemanatoare cam la toate masinile, tine de identitatea marcii, uitate cam la toate marcile, uitate la A4 A6 A8, sau BMW-uri, si restul ... nu ti se pare ca seamana partea frontala?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
axx |
![]()
|
Per ansamblu arata ok.. cel putin in pozele astea, iar noile bare sunt finisate mult mai bine, se imbina mai frumos cu restul caroseriei, si vopsita integral arata mai bine ca "vechea " prestige .
|
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 04:36 |