Planare Chiloasa, unde si cat
![]() ![]() ![]() |
Planare Chiloasa, unde si cat
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
vorbeste cu Cosmin Bojin.eu ma duceam la ciclopu din dr taberei,dar nu mai e:(
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am vorbit azi cu el am aflat unde ramane sa ma duc zilele astea
![]() off topic ms einstein pentru corectare am invatat de mult termenul de chiuloasa dar am gresit si eu la editare acum ![]() This post has been edited by Adrianno: 27 Jan 2008, 21:47 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
chiloasa? chiuloasa? inventam cuvinte noi? grea e limba asta romana...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.461 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adrianno, la service la Ilioara faceau asa ceva, cred ca si la MotorService la Diham. Mai bine faci rost de un numar de telefon si verifici. Bafta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La service-ul de la intersectia Grivita/Nicolae titulescu. Vorbeste direct cu frezorul, te rezolva rapid si rezonabil, dar vii cu ea in brate.(Si pleci cu ea in brate, in vreo doua ore, depinde cit de mult sta seful cu ochii pe frezor).
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la diham am facut-o asta vara am dat 20 sau 25 lei
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
si care e scopu planarii de chiuloasa?
am vazut multe masini, cu setul motor schimbat...sau segmentat....sau garnitura ciupita sau supape schimbate, etc la care nici nu s-a pus problema de planare...si au mers f bine dupa finalizarea lucrarii si inca mai merg.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Scopul e sa corectezi o chiulasa ovalizata. Sau, daca asa vrei tu, sa maresti compresia motorului. Chiulasele de pe motoarele care au fiert in mod repetat au obiceiul sa devina usor curbate. Este ceea ce se cheama "ovalizare" si se corecteaza prin indepartarea, prin frezare, a stratului de metal care se abate de la linia dreapta.
![]() This post has been edited by corbex: 10 Feb 2008, 11:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 00:57 |