2 suruburi de la chiuloasa se invart in gol!
![]() ![]() ![]() |
2 suruburi de la chiuloasa se invart in gol!
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
aia sunt "muci". Da un search si te vei dumiri ce-i cu ei
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
acum am vazut: 5(cinci) crapaturi in bloc!!!!!!trebuie altul ca sudura......
apropo stii unde se gasesc cele mai ieftine piese prin bucuresti?este cineva din moiveni&colibasi& imprejurimi pe site? l-as ruga sa se uite daca la angrourile de pe acolo au bloc motor de 1400 cu inele de cauciuc? am inteles ca nu se mai fabrica!voi stiiti ceva?sunt cam disperat incearca si tu sa-ti editezi mesajele cand iti mai vine o idee. Nu mai posta consecutiv. This post has been edited by Ov: 14 Dec 2004, 15:14 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ydaniel |
![]()
|
QUOTE(cristidb @ 2 Dec 2004, 14:13) Probabil deja s-a ars garnitura de chiulasa. Supapa nu se putea strica asa repede. Daca e doar filetul stricat in bloc trebuie majorata gaura si dat alt filet, pus un surub mai mare. Daca e crapat blocul, in cazul fericit se sudeaza cu electrod de fonta dupa care se face se majoreaza gaura si se da alt filet. garnitura nu s-a ars, supapa e buna dar trebuie chiuloasa rabotata!nu e cazul bun e cel RAU!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ydaniel |
![]()
|
AStazi a venit la mine un mecanic(recomandat de cineva) sa vada si el cum e blocul meu!auziti ce replica mi-a dat:"n-are nimic ca e blocu spart, trec peste asta cu vederea
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ydaniel |
![]()
|
mi-am facut masina!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 02:20 |