ax volan
![]() ![]() ![]() |
ax volan
scania |
![]() ![]()
|
||
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Attached thumbnail(s) cruce.JPG ( Size: 43.88k ) Number of downloads: 223 |
||
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dupa cum arata desenul, probabil va trebui s-o schimbi cu totul.
This post has been edited by corbex: 18 Mar 2008, 19:48 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
cu tot cu ax nu?
![]() |
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Impreuna cu acea parte de ax care merge pina la crucea volanului de deasupra casetei. Dar nu sint foarte sigur. Intreaba un mecanic mai batrin, nu schimbatori d'astia de piese. Crucea intermediara, de pilda (cea de deasupra sagetii desenate de tine) se schimba separat, fara nici un ax. Poate o sa posteze cineva care a schimbat si crucea indicata de tine, eventual poate sa spuna daca e identica cu cealalta, de mai sus.
This post has been edited by corbex: 18 Mar 2008, 20:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
inainte de a te astepta la un raspuns uiate la cruce si la ax tu poti sa le separi ? cumva daca tot nu vrei sa cumperi tot axul
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
crucea e capsulata.si eu am vrut sa o schimb si mecanicul mi-a zis clar ca nu se baga(cu toate ca ar fi putut).
Nu se baga sa o schimbe pentru ca nu garanteaza si decat sa iti puna viata in pericol, mai bine sta pe tusa. Ax volan inferior se numeste si e 200 ron.asa am gasit eu , nou, in magazin. bine, ca n-am avut bani sa-l iau si mecanicul mi-a dat unul de la o nova tamponata SH pentru 100 ron. axul volan e din 2 bucati.inferior si superior. Inferior - de la caseta pana la cel de-al 2 lea cuplu volan Superior - de la al 2 lea cuplu volan pana sus la volan. Axul inferior se prinde de cel superior cu o imbinatie ca la planetara(cu caneluri) si se strange cu un surub. cuplu volan superior e si el capsulat(turnat, cum vrei sa ii zici).daca e sa ai probleme cu acel cuplu, va trebui sa iei axul cu totul. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Mircea977 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 May 07 ![]() |
Ce nova ai?Pentru ca din desen imi dau seama ca nu este la fel cu alte nove.la mine de ex. acea tija care vine de la volan nu mai are o alta tija intermediara ,vine ea direct in caseta de directie.eu am schimbat acea ''tija'' si m-a costat numai ea 160 ron.
|
--------------------
dacia
nova gt
1998
- b-33-wpn
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
in comert nu gasesti separat. fuga la un service si iei o cruce de nova care mai are jumate din ea buna si o pui la tine se decapsuleaza relativ usor, eu asa procedez ca 160-180 de lei cat costa numai partea de jos e durere. poti sa te bagi sa schimbi numai bucata defecta ca tine fara probleme!
This post has been edited by anndi: 19 Mar 2008, 10:30 |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
scania |
![]() ![]()
|
am rezolvat cat de cat problema cu un ax inferior de la o nova rasturnata:) dar nu mai vibreaza volanul am mers cu 130km/h si nu mai face cum facea inainte am echilibrat si roatile dar mai am un pic de joc la volan dar mai merge o vreme cel putin 2-3luni. Eu initial ma gandisem sa fac din cele 2 axuri stricate sa fac unu "bun" si anume sa le tai pe amandoua bagam o teava pe ax si surburi si sudura dar m`am lasat pagubas mi`a fost frica voi ce ziceti? ca si asta de am pus`o acum tot acolo are un pic de joc dar e mai aceptabil
|
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
|
|
refuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 March 08 From: Focsani ![]() |
mai bine lasi putin joc decat sa faci vro invetie de asta sa iti pui viata in pericol cu directia nu prea te joci mai ales la 130
![]() |
--------------------
Dacia
Nova 1.6 GTi
2000 If I have only one life to live, let me live it as a jerk!!!
|
|
scania |
![]()
|
cred ca asa e cel mai bine:) , m`am mai certat si cu tata ca eu vroiam sal tai si sa`l sudez si nici el nu a fost de acord mai ales la cum stie ca alerg cu ea, cand o sa am bani iau unu nou si am terminat problema
|
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
@ scania, mai bun e cel SH.te tine mai mult.ca produsele noi nu mai sunt de asa buna calitate si nu stii cand cedeaza.
si eu l-am schimbat si nu am probleme deloc. gandeste-te cat de bune sunt facute piesele, ca eu am schimbat de 4 ori garniturile la etrier ca sa nu mai curga si tot degeaba. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:31 |