Montaj eleron, Imbunatatire
![]() ![]() ![]() |
Montaj eleron, Imbunatatire
hardsoft21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 26 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 - 1.5DCI
|
|||
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Incearca aici poate gasesti ceva
http://pilotauto.ro/pastore/index.php?main...=index&cPath=49 Eleronul pus pe logan nu face altceva decat sa ii imbunatateasca un pic nu mult aspectul cu stabilitatea sau aerodinamica nu prea are treaba. This post has been edited by B-53-SDP: 3 Feb 2008, 01:39 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
hardsoft21 |
![]() ![]()
|
Multumesc Am studiat "el fugitivo" site-ul si pare ceva serios si interesant. Voi aprofunda dupa orele 14.00 si o sa mai vorbim atunci. Cand spun stabilitate ma refer la faptul ca daca depasesti 130 km/h ai impresia ca nu mai este asa de "controlabila"/"manevrabila" cum a fost pana acum. Am facut mai multe teste pe autostrada ( de la Cernica cale de 40km si inapoi ) atunci cand a umblat un mecanic la motor. Si dupa ce treceam de 130 km/h parca nu mai era asa de stabila pe drum , aveam impresia ca fundul este usor si "PLUTESTE". Se poate sa fie doar o parere personala dar dupa modul cum se comporta nu cred ca am eu halucinatii. Baiatul ala destept a reusit sa o faca sa ajunga la aproape 170km/h. Normal ca am avut si o creste a consumului cu 1,5 litrii. De fapt asa imi indica calculatorul de bord la consumul instant ( se poate sa fie doar o chestie emplirica/relativa ) Cu respect hardsoft21 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - 1.5DCI
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poti incerca cu eleronul Zender , vine lipit cum vrei tu, garantat nu se rupe , eu il am pe masina de 2 ani si inca sta bine mersi si nu da semne ca ar pati ceva.
Dar inafara de efect vizual ca arata fundu masinii mai bine nu prea are alt efect, sau nu sunt eu in stare sa-mi dau seama. Cred ca il gasesti la Heba, ca ei comercializau la inceput componentele din Proiectul AM. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
hardsoft21 |
![]()
|
Pt B53 SDP si CuTzu.
Am studiat oferta celor indicati de B53SDP si recunosc ca imi plkace eleronul de 300 ron. O sa-i contactezi si sa vedem ce spun baietii. CuTzu - multumesc dar eu vreau ceva care sa-mi tina fundul pe pamant si nu ornamente. Oricum o sa discut si cu cei indicati de tine. Astazi am fost in talcioc la VITAN si am vazut un tip cu un logan beton, cu un eleron din aluminiu si alte modificari. Nu-mi place modelul din cauza ca trebuie sa gauresc capota spate. Dar mi-a dat adresa celor de la auto-stuff si mi-a recomandat sa ma uit intai pe site si apoi sa vorbesc cu ei. La capitolul asta ma mai gandesc ca eu nu vreau sa modific/gauresc capota. Nu doresc sa-mi ploua in portbagaj. Oricum baieti, multumesc pt ajutor . Cu respect hardsoft21 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - 1.5DCI
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
hardsoft21 |
![]()
|
QUOTE(Alexu7 @ 3 Feb 2008, 15:23) avion cu motor.. ![]() pune-i ornament daca te gadila la oo cand stii ca ai eleron ![]() ps: cam la ce viteze iti doresti tu stabilitate? cu ![]() Eu imi doresc stabilitatea masinii la orice viteza! Kit ca este 50 sau 170 km/h ! Tu poate vrei sa fie stabila la viteza mare ca la viteze sub 100 km/h inteleg ca vrei sa mergi pe langa ea ca stapanu pe langa caine. Este parerea ta si o respect. Bafta in viitor si sa ai doar succese. Cu respect hardsoft21 This post has been edited by hardsoft21: 3 Feb 2008, 18:47 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - 1.5DCI
|
|
BZ-23-SAM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 September 06 ![]() |
atunci schimba-i jentile,pune cauciucuri mai late,nu eleronul te tine pe sosea la viteze mari...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6Mpi,VW Golf 1.9 TDI
2007
- BZ-23-SAM
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ce vrei tu sa faci e aproape imposibil. Daca iti pui eleron ca sa cresti stabilitatea(si nu doar pentru efect vizual) arunci banii de pomana.
Cauta pe forum ca au mai fost discutii lungi si multe legate de "ieleroane". |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cam deacord si eu cu pastrama si nu prea cred ca un eleron deasta lipit de portbagaj are vreun efect, si eleroane dealea de is prinse cu suruburi (nu stiu cum le zice) alea is cam mari si numa face fundu masinii si mai urat decat ii , da cred ca alea pot avea ceva efect.
Da inainte de eleron cred ca ar trebuii sa umbli pe la suspensii , eventual si sa o lasi un pic mai jos si atunci ii cresti intradevar stabilitatea. La motor am vazut ca incepi lucrul si sper sa-ti iasa bine. Si pe la frane nu cred ca ar strica sa mai imbunatatesti daca tot esti pus pe modificari. Succes si sa-ti iasa toate cat mai bine. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Acidutzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 20 April 06 From: Iasi ![]() |
Incearca sa te uiti la Formula 1 sa vezi ce DITAMAI eleroane au aia pe spate pt a avea aderenta mai mare ( portanta negativa cred ca se cheama ) ... incearca sa iti inchipui ca aia merg si cu 300Km/h.
Parerea mea ca eleroanele alea care se gasesc in comert dau efecte masurabile incepand de la o viteza la care Loganul inca nu viseaza sa ajunga ... Faza cu eleronul pe spate este PUR ORNAMENTALA !!! |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- IS - ?? - LEP Logan Preference 1,4 MPI B ?? LJX
|
|
SuntZmeu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 31 May 07 ![]() |
Decat sa dai banii pe eleroane mai bine mai strange ceva si pune-ti o suspensie sport(dupa iti clantane dintii in gura la gropile noastre si iti sar plasticele prin masina,da macar sta bine de 2-3 ori pe an cand ii dai u 170 pentru 5 min).Mai omule masina asta a fost conceputa ca masina de familie,sa ai spatiu pentru chilotii lu bunica si pentru oala cu sarmale cand pleci la plimbare,nu pentru curse.cum crezi u ca poate sta masina ta bine pe sosea daca ii pui un eleron?Cand ea a fost conceputa cu suspensie moale si garda la sol destul de maricica tocmai pentru a fi confortabila pe cat posibil.Niste cauciucuri mai late nu stica,dar pierzi la demaraj si plus eventualele solicitari ale anumitor componente.dar sa zicem ca e un compromis bun.Bafta la modificari.
|
--------------------
dacia
DSN
2001 clima 1,4MPI
- B 69 K T A
|
|
Serje |
![]()
|
Da tu sti ce modificari vrea el sa faca ? Si nu conteaza pentru ce a fost facuta o masina, daca vrei si ai destui $ de bagat in ea poti so faci sa fie si pentru altceva decat pentru transportat sarmale si chiloti. Cat despre eleroane ... nu numai masinile din F1 au eleroane ci si cele din WRC si cele din CNR si aici nu is viteze chiar asa mari.
Pana la urma toti avem piticii nostri, ai lui is sa-si modifice masina , succes lui si fiecaruia sa-si multumeasca piticii. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu zic ca nu o sa gasesti foarte ieftin ceea ce vrei tu. Si nici nu cred ca s-ar fabrica eleroane "profesionale", adica pentru stabilitate, pentru Dacia Logan. Eu zic sa incerci la firme de profil sa i iti faci la comanda daca vrei ceva mai bun. Dar parerea mea ramane, placebo.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
Trebuie sa stiti faptul ca indiferent de ce eleron ti-ai pune si ti-ai dori sa ai un randament la viteze mari , NU EXISTA IN ROMANIA TUNELE AERODINAMICE pentru testarea lui !
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
hardsoft21 |
![]()
|
Poate este adevarat, poate exista alte alternative.
Sa modific garda la sol nu prea ma incanta, in acest Bucuresti murdar si plin de gropi nu simt nevoia sa dau cu burta masinii de sol. Desi ideea este buna , nu ma incanta ideaa de contact cu solul la trecerea liniilor de tramvai. Am vazut la cineva ( in talcioc la VITAN ) o masian LOGAN cu spoile cu geometrie variabila ( se modifica in functie de nu stiu ce parametrii - costa in jur de 650 ron . Parea interesanta, dar tipul spunea ca simte ca la peste 90 Km/h este mult mai stabila. Acum nu sunt eu in masura sa spun daca el spunea ceva corect sau era doar de fatada. Am de la el adresa de net unde pot comanda acel spoiler. Cu respect hardsoft21 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - 1.5DCI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(CuTzU @ 3 Feb 2008, 23:38) nu prea cred ca un eleron deasta lipit de portbagaj are vreun efect Daca are si un vortex prin zona conteaza si el un pic. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:56 |