deschidere electrica hayon break, deschidere la buton hayon break
![]() ![]() ![]() |
deschidere electrica hayon break, deschidere la buton hayon break
SB04AKI |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 18 May 08 From: Sibiu/Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan/1310
2005/2000
- SB 99 OOO
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
in primul rand desfintezi butonul, in al doilea cum te uiti in interior are o 'limba' pe care apasa butonul, si aia da drumul la cui, cu un actuator ordinar e foarte posibil sa nu rezolvi in primul rand ca nu prea ai unde sa-l pui, in al doilea poate nu are destula forta, dar cu un solenoid merge mai bine, am vazut la cineva asa, era de la un Cielo cred.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SB04AKI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 18 May 08 From: Sibiu/Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Oct 2009, 08:18) in primul rand desfintezi butonul, in al doilea cum te uiti in interior are o 'limba' pe care apasa butonul, si aia da drumul la cui, cu un actuator ordinar e foarte posibil sa nu rezolvi in primul rand ca nu prea ai unde sa-l pui, in al doilea poate nu are destula forta, dar cu un solenoid merge mai bine, am vazut la cineva asa, era de la un Cielo cred. mersi de raspunsul promp argon, o sa caut pe la dezmembrari un solenoid, si daca nu ma descurc am sa te contactez. |
--------------------
Dacia
Logan/1310
2005/2000
- SB 99 OOO
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ia vezi poate reusesti cu unul de electromotor de Dacie
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SB04AKI |
![]()
|
argon mrs pt ideie chiar azi am sa incerc sa vad ce reusesc sa fac.
|
--------------------
Dacia
Logan/1310
2005/2000
- SB 99 OOO
|
|
SB04AKI |
![]()
|
QUOTE(argon @ 6 Oct 2009, 18:42) ia vezi poate reusesti cu unul de electromotor de Dacie ![]() am reusit sa montez cum ai zis tu, merge cat de cat dar inca nu is multumit 100%, hayonu de break e cam greu si nu prea deschide el, tre sa vad cum adaptez un arc pe stiftul de inchidere care si impinga cata hayonu cand actioneaza deschiderea, am sa revin cu noutati si cu poze cand am aparatul langa mine la masina. |
--------------------
Dacia
Logan/1310
2005/2000
- SB 99 OOO
|
|
bogyxp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 23 October 08 ![]() |
incearca cu 2 garnituri de piston de frana tambur spate... eu asa am.. merge de minune.. dar m-am chinuit mai bine de 2-3 ore pana am reusit sa le pun astfel incat sa faca ce voiam eu..SPOR!
|
--------------------
Dacia
1300CL
1998
- MH02EBD
|
|
kobra_bc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 April 08 From: perpetuum mobile ![]() |
niste poze nu ar strica, o mica sursa de inspiratie si pt alti doritori
![]() |
--------------------
dacia
1400 break
1998 stop accidentelor rutiere!nu viteza ucide, oprirea brusca o face!
~Dacia break 1.4 fab95~ ~DRacia break 1.4 fab98~ |
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Ati mai reusit ceva cu chestia asta baieti? Ma intereseaza si pe maine...
|
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
recinalcol |
![]()
|
![]() Membru : Amputat Group: Members Posts: 686 Joined: 19 November 09 ![]() |
Si eu sant interesat
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
dstdan |
![]()
|
![]() Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan ![]() |
Nu s-a mai straduit nimeni sa ataseze ceva foto pentru haionul electric la Dacia1310-1410 Break??!
![]() |
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:57 |