Intimplare cu Politia, am fost acuzat de furt
![]() ![]() ![]() |
Intimplare cu Politia, am fost acuzat de furt
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Victoras eu as avea grija..cu kxz...sa nu te apleci niciodata langa el..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Andrei C. |
![]()
|
![]() Utilizator de diacritice Group: Members Posts: 87 Joined: 19 January 10 From: Timișoara ![]() |
Când eram prin generală, mă intorceam eu de la școală spre casă când din sens opus vin doi (sau mai mult de unul oricum) țigani (tot copii și ei, poate mai mari). Când au ajuns lângă mine mi-au luat șapca de pe cap și au luat-o la fugă. La 10 pași distanță era un gardian. M-am dus la el și i-am spus, i-am aratat cum fug. Răspunsul a fost ceva de genul "Și ce treabă am eu cu asta?".
Acum întrebarea: chiar nu avea nici o atribuție în situația respectivă gardianul public? Pe moment m-a dezamăgit și m-a enervat destul de rău atitudinea lui... În rest nu am încă de ce să mă plâng, deși nu am prea avut de-a face cu poliția. |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
Laureate, 2010
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
pai trebuia sa ii alergi tu ...sa iti recuperezi sapca...barem era de firma??
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Barem era de firma...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Andrei C. |
![]()
|
![]() Utilizator de diacritice Group: Members Posts: 87 Joined: 19 January 10 From: Timișoara ![]() |
Eram cam la jumătatea drumului spre casă și individul era sigur gardian public - sau cel puțin purta uniformă de gardian public. Nu știu exact cum trebuia un copil de clasa a V-a sau a VI-a să reclame gardianul
![]() Hoții alergau mai repede ca mine + caiete/cărți, dar un adult care se antrenează fizic ca parte a meseriei lui cred că îi putea prinde. Șapca nu era de firmă, o câstigasem la o promoție Star Foods. Dar lipsa șepcii în sine nu m-a deranjat prea mult sau cel puțin nu îmi mai amintesc. Edit: și dacă îi fugăream și îi prindeam trebuia să îi bat și să le iau șapca înapoi, nu? ![]() This post has been edited by Andrei C.: 17 Dec 2010, 14:39 |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
Laureate, 2010
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Andrei C. @ 17 Dec 2010, 14:36) Trebuia să îl iau de mană și să îi zic să mă ducă la sediu să îi fac reclamație... sau măcar sa îmi zica datele lui de identificare. Plus că încă nu știu dacă era în atribuțiile lui să îi fugărească. Trebuia sa-i iei caciula si sa fugi. In atributiile lui e statul degeaba. QUOTE(Andrei C. @ 17 Dec 2010, 14:36) ![]() Copii, ce este un gardian public? Un gardian public este un adult care se antreneaza fizic ca parte a meseriei lui. This post has been edited by Victoras2001: 17 Dec 2010, 14:46 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
e ca ala de face saritura peste gard sa scape de talhari......
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Andrei C. |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 17 Dec 2010, 15:45) Trebuia sa-i iei caciula si sa fugi. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
Laureate, 2010
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Andrei C. @ 17 Dec 2010, 14:36) ... individul era sigur gardian public - sau cel puțin purta uniformă de gardian public. Nu știu exact cum trebuia un copil de clasa a V-a sau a VI-a să reclame gardianul ... Hmm, deci un copil de clasa a V-a sau a VI-a este expert in uniforme. Stie sa faca deosebirea dintre uniforma unui politist, a unui gardian public, a unui angajat de la vreo firma de paza... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce-i ala gardian public?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Este gardianul gras care traieste in carca gardianului privat...
This post has been edited by radian: 18 Dec 2010, 00:12 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
VS-02-MVO |
![]()
|
![]() Dacia fan. Group: Members Posts: 58 Joined: 8 June 04 From: Sinaia-Bucuresti-Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 CLI
2001
- PH-88-WIS Dacia Logan Preferance 2006 1.6 PH-88-WSP.
Dacia Sandero Laureate 2008 1.6 B -88- WIS. "Diferenta dintre copii si barbati e pretul jucariilor !" |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Dec 2010, 22:58) Gardian public e aia care-au fost angajati la gramada, fara noima, de era ziua si mortu' prin impuscare accidentala. Care cum ramanea fara atestat de taximetrist, care cum avea dureri de spate si nu mai putea sa incarce TIR-ul, care nu mai avea bani sa plateasca taxa pe taraba, se ducea si-i dadeau baietii uniforma si pistol cu munitie de razboi. Dupa ce-au acaparat toate programele de stiri, de nu mai incapea nici meteo, s-au prins baietii ca nu-i chiar asa de simplu si, in prima faza, le-au inlocuit armele de foc cu bate. Da tot nu dadeau bine si tot isi luau omorul pe unde erau prinsi. Dapa ce-au aparut pe la tv morti de beti, dezbracati, dand declaratii spumoase, au fost restructurati de tot, ca nu se mai putea asa. Au ajuns "politie comunitara". Adica aia cu "da si mie" de prin piete si de pe la coltul bulevardelor. Au primit si masini, ca semn de pretuire a valorii. Acum nu stiu ce-au mai facut de s-au transformat in politie locala, dar daca o tin asa, mi-e teama sa n-ajunga-n garda Papei. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pai asa ziceti, bre, am vazut specia asta pe strazi, le-am vazut evolutia, cum au trecut eei de la Lada mina a doua la 4x4 (sectorul I), pe care le traga, vara, la umbra, pe strazi dosnice si satu acolo pina cind partenerele lor iau nota de trecere la lectia "Cum interactionam cu aproapele de linga noi".
This post has been edited by corbex: 18 Dec 2010, 10:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 10:45 |