probleme lumini, cred tablouu
![]() ![]() ![]() |
probleme lumini, cred tablouu
unstrain_bruma |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- sv-09-sss
|
|||
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
scoate sigurantele pe rand si mai strange lamelele alea sa iti tina bine sigurantele, sa nu miste.
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai scuza-ma,dar dacamai demult iti ardea sigurantele nu exista dubiu ca ai un scurt.Daca doar ti se intrerupea lumina,oricare,de la un far era un contact imperfect al sigurantei si trebuiau strinse lamelele.Mergi la un electrician.Cel mai probabil loc sa faca scurt(asta pentru pozitii) este in portbagaj,la lampa pentru numar sau la iluminarea portbagajului(din motive de bagaje care rup fire,am patit-o).
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
cosm!n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 April 07 ![]() |
o problema relativ asemanatoare am si io si anume...la aprinderea fazei scurte nu se mai aprind pozitile spate , bordul se aprinde doar la apasarea franei indiferent daca e faza scurta aprinsa sau nu , cu motoru stins se aprinde doar un far , + nefunctionarea ventilatorului (adica aeroterma)...
sa fie tot de la sigurante sau sa apelez la un electrician |
--------------------
dacia
1310 L
'99
|
|
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
la treaba ca ti se aprind luminile in bord cand calci frana e din cauza ca ai vre-un bec cu un singur filament la pozitie pe spate. acolo tre sa fie bec cu doua filamente.
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
cosm!n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 April 07 ![]() |
toate au un singur filament...acu o luna mergea bine acu numai merge...la becuri nu sa umblat , toate sunt la fel, se aprind toate...
|
--------------------
dacia
1310 L
'99
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
becul de la frina arata asa
Attached thumbnail(s) bec_12v_12_7D5w.jpg ( Size: 17.51k ) Number of downloads: 67 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu la frane/pozitii tot un singur filament am in bec, care se aprinde mai tare la frnare... eu l-am desfacut, ca vad ca becul stg. frana sta tot timpul aprins cand e pozitia pusa. ir cand dau semnal mi se pare se stinge pozitia de tot....
disco herastrau, ce sa mai, nu stiu la ce sa ma uit sa verific... n-am umblat acolo si mergeau bine merci cu cateva or inainte. nici luminile de mansarier nu mai merg. si nici cele de pozitie-Numar. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ar trebui sa faci o revizie la instalatia spate ai 7 fire semnalizare stinga , semnalizare dreapta , pozitii , stop pe frina , mansarier , ceata si masa poti verifica u un bec daca ajunge la lampa de pe partea singa in mufa lampii apoi in dreapta
becul pe frina este sigur cu 2 fimamente |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
cred ca te-ai uitat la ala de ceata, ca ala e cu un filament( bine si semnal si mers innapoi)
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
IFGEORGE |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 November 07 ![]() |
sal... am si eu o problema cu proiectoarele .. mi le arde emreu ba stangu ba dreptu , dau pe fiecare saptamana cate 8 ron / buc , si nu prea le tin aprinse , maxim o juma de ora / zi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1997
- B 66 NAG
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
stopurile spate au 4 becuri semnal/ceata/mers inapoi/pozitii+stop pe frana . becul pt pozitii / stop pe frana trebuie sa fie obligatoriu cu doua filamente (pe fundul lui are doua contacte,nu unul) care calca pe doua lamele ,daca intre lamele apare un scurt datorita pozitiei defectuase a becului in soclu sau bec cu un singur contact,apare fenomenul de aprindere/stingere al pozitiilor la franare,implicit si al bordului. asta in varianta simpla in care nu ai alt defect/scurt pe instalatie..
|
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:28 |