Sala de forta, unde prin zona Vitan, Aparatorii Patriei
![]() ![]() ![]() |
Sala de forta, unde prin zona Vitan, Aparatorii Patriei
bz_26_zzz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
vrei sa te joci cu fiarele?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Undeva s-a strecurat o gresala..... Vitanul e un (cartier)....iar Aparatorii Patriei e un alt cartier. In nici un caz nu exista locatia descrisa de tine (prin Vitan ... statia de metrou Aparatorii Patriei). Revino cu alte coordonate si poate te ajuta cineva. Bafta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
In Vitan - e la Piata Vitan o sala de forta, am mers o perioada dar mi s-a facut lene dupa aia
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
vrei sa faci forta fara sa platesti:):?ajuta-ma la casa
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pe toti ii apuca sala de forta primavara, cand se mai dau din haine jos, si se vad suncile, sa va spun un secret, pana sa se vada ceva, vine toamna, asta daca nu piere interesul intre timp, ca la sala e de munca. Sala se face iarna
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
langa metrou aparatorii patriei e sala sotilor parjol. vreo 5 minute de mers pe jos. nu pot sa iti explic exact dar intrebi lumea ca sunt foarte cunoscuti in zona. eu m-am antrenat de cateva ori la ei
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si cu cat te parjoleste pe luna la buzunar?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
nu cunosc, a fost o vreme cand se tineau antrenamente de skandenberg si nu se platea. eu ma duceam sambata pe la ora 16. pentru cine nu stie, sotia lui mircea parjol, mirela parjol, este campioana mondiala si europeana la skandenberg.
This post has been edited by tkx: 14 Mar 2008, 11:58 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
QUOTE(vet @ 13 Mar 2008, 23:53) Undeva s-a strecurat o gresala..... Vitanul e un (cartier)....iar Aparatorii Patriei e un alt cartier. In nici un caz nu exista locatia descrisa de tine (prin Vitan ... statia de metrou Aparatorii Patriei). Revino cu alte coordonate si poate te ajuta cineva. Bafta. eu stau chiar langa metrou la aparatorii patriei, dar pot sa ma duc si in zona targului Vitan (Magazin Real) cu autobuzul 102. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 14 Mar 2008, 18:43) eu stau chiar langa metrou la aparatorii patriei, dar pot sa ma duc si in zona targului Vitan (Magazin Real) cu autobuzul 102. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:17 |