DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia Break 2001, Probleme Semnal.

Alynushu
post 10 Apr 2012, 22:40
Post #1

Doar membru si atat ! :)

Group: Members

Salut, sunt un posesor (anonim biggrin.gif) de Dacia 1410 Break (2001). Am o mica (mare) problema. Am umblat eu pe la sigurante caci dintr-o data mi s-a stins tot bordul, am descoperit siguranta problematica si am rezolvat-o (am rotit f putin de ea). Apoi nu-mi mergea semnalizarea (nici avariile) si am incercat sa rotesc de fiecare siguranta pe rand. La un momentdat la siguranta nr. 5 si-a revenit pentru 2 secunde apoi... nimic. Am schimbat siguranta, tot nimic. Ideea e ca si primele doua sigurante (de sus) se incing (cam rau). In momentul de fata nu am nici avarii si nici semnale. Ce pot face? Care ar fi problema?.. (presupun ca ar fi releul, dar unde este situat si cum verific daca este el de vina si cel mai important, cum il schimb?!).. Am 19 ani deci asta explica cat de multa experienta am, enorm de multa as putea zice. Hai nu fiti (sau fi-ti) rautaciosi si ajutati-ma putin. Raman dator cu O BERE ! (la promotie) biggrin.gif

--------------------
Dacia Break 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bucatzel
post 11 Apr 2012, 10:42
Post #2

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Nu, n-am idee cum sa-ti rezolvi problema, si sa iei lumea la pistonat pe PM e ...

Pricepe si tu un lucru: nu prea exista problema la masina asta care sa nu se fi discutat ceva.
Iar pentru chestiile deja discutate, exista functia search. Foloseste-o cu incredere.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 17:38
Forum Renault