Imbunatatire Solenza!, Alarma si IC!
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatire Solenza!, Alarma si IC!
mark`` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Nu ! Solenza confort nu are buton decat la usa soferului la celelalte modele nu stiu precis... Cand iti montezi alarma este bine sa iti pui butoane si la restul usilor si sa le legi pe alarma si la plafoniera. Daca masina ai luat-o SH este posibil ca fostul propietar sa ii fi pus dar daca nu aveai alarma nu cred... Apropo cat ai dat pe alarma ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Kit inchidere centralizata 55 ron in Auchan .
Oare tu crezi ca e buna alarma Pilot ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Parerea mea e ca e cea mai prosta, lucru ce il dovedeste si pretul (100 RON) dar mie imi trebuie mai mult pt a avea cand inchid masina acel PIC-PIC si sa-mi flashuiasca avariile, si bineinteles telecomanda, si si si. Intelegeti.
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar confortul are din fabrica IC.
In ceea ce priveste butoanele de la usi, de ce nu te uiti direct la masina? Deschizi usile si te uiti pe stalp, intre balamale. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca ai butoane ti se va aprinde plafoniera la deschiderea usilor spate.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Confortul are intrerupatoare in fata pe ambii stalpi,cel putin asa este la mine si am cumparat-o de noua.Pe spate nu are si nici la portbagaj.Eu cand mi-am montat alarma,a trebuit sa dau gauri.
This post has been edited by cristio_79: 28 Dec 2007, 22:02 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
mark`` |
![]()
|
Am baieti, peste tot. Iupii cred ca-s norocos. Sau ce mai cred eu e ca a fost montata alarma pe masina inainte si proprietarul a scos alarma, asta cel mai sigur. Pt ca mi se aprinde plafoniera cand deschid orice usa inclusiv portbagajul.
![]() |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
mark`` |
![]()
|
Da, revin si va spun ca am reusit instalarea completa a alarmei. E foarte tare treaba asta cu alarma. Are multe smecherii, pt unul ca mine care n-a avut niciodata asa ceva. Va salut baieti si LA MULTI ANI!
Mi-a spus cineva aici pe forum ca firul albastru de la alarma se poate lega la un fir ce merge la marsarier si ca as avea ceva semnale luminoase cand merg cu spatele, ce nu stiu eu e: unde e acel fir? Ca nu-l gasesc? This post has been edited by mark``: 2 Jan 2008, 11:19 |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Psych0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
stiu pe cineva care a legat acolo in interiorul calului ( unde e schimbatorul de viteze ) un releu de semnalizare si atunci cand da cu spatele trece pe avarii ... si ceva asemanator a facut cu deschisul usiilor dar daca ai alarma mi se pare ca face ea ...are alarma functia asta
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
mark`` |
![]()
|
Deci ca sa gasesc firul trebuie sa dau la o parte husa de pe schimbator sau cum?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
mark`` |
![]()
|
Mai am o intrebare, cum pot face sa-mi deschid portbagajul din telecomanda alarma? Nu am buton dedicat pt asa ceva dar cineva mi-a spus ca se poate face, apesi a 2-a oara butonul de deschidere alarma si se deschide portbagajul, cum fac?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Doar dacă în schema alarmei ai un fir dedicat pentru asta...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mark`` |
![]()
|
Pai acel cineva mi-a spus ca nu trebuie sa aibe alarma neaparat. Se poate pune si daca alarma nu stie, iar eu incerc sa aflu cum!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Alarma trebuie să aibă un canal separat, prin care să comande (eventual prin releu) actuatorul de la portbagaj. Iar acest canal să fie declanșat din telecomandă printr-o anumită combinație de butoane, sau apăsarea pentru mai multe secunde a unui anumit buton. (asta ar scrie în manual).
Altfel eu nu văd cum s-ar putea, decât să se deschidă portbagajul odată cu ușile, ceea ce e aiurea... |
--------------------
-
-
|
|
mark`` |
![]()
|
Poate fi cumva firul albastru ce se monteaza la un +? Ca e singurul fir ce nu l-am montat impreuna cu cel gri ce merge la injectie ca acolo iarasi nu ma bag. O fi ala?
Alarma2.JPG ( Size: 386.83k ) Number of downloads: 171 This post has been edited by mark``: 5 Jan 2008, 13:30 |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Psych0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
QUOTE(mark`` @ 3 Jan 2008, 15:45) da este in calu de acolo .. stii ca atunci cand bagi marsariere se aprinde becul ala alb .. e cu releu de semnalizare pus pe fir si cuplat la avarii cand dai cu spatele se aprinde si ala alb si clipesc avariile da nu ma intreba ce fire a legat si cum ca nu stiu doar mi-a aratat si mi-a zis vrei sa iti fac si tie .. si am zis nu ca nu vreau sa iau foc .. a fost o gluma ... da acum ma bate gandul sa imi fac si eu ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
mark`` |
![]()
|
Eu as lega la portbagaj firul ala albastru daca as sti ca merge pt deschidere din buton!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu merge.
|
--------------------
-
-
|
|
mark`` |
![]()
|
Asa-i, am incercat si nu merge! Naspa!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
citeste mai bine "cartea" tehnica a alrmei, de obicei toate alarmele au si deschidere portbagaj, eu unu am asa ceva, de la o Alarma Matt, dar vezi ca pt deschiderea portbagajului mai ai nevoie de un releu si un motoras de deschidere, ca si acela din usi
bafta |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
mark`` |
![]()
|
Am motoras montat deja pe portbagaj pt ca eu deschid portbagajul de la buton din habitaclu, iar firele alarmei sunt expuse mai sus in poza atasata de mine. Vezi ceva acolo? Eu numai firul albastru il mai am neconectat si cel gri. Cel gri e pt blocare motor/taiere injectie, ceva de genul asta si cel albastru a mai ramas care nu stiu pt ce e....
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
ids2000 |
![]()
|
![]() membru in curs de modificare Group: Members Posts: 14 Joined: 2 September 07 From: bucuresti ![]() |
Mai am o intrebare, cum pot face sa-mi deschid portbagajul din telecomanda alarma? Nu am buton dedicat pt asa ceva dar cineva mi-a spus ca se poate face, apesi a 2-a oara butonul de deschidere alarma si se deschide portbagajul, cum fac?
nu te mai chinui. am intrebat si eu de chestia asta cu portbagajul din telecomanda de la alarma si se pare ca la slz. nu merge, cu toate ca pe telecomanda exista buton pentru asa ceva. P.S. poate stie cineva cat costa de maontat inchiderea centralizata in conditiile in care exista deja alarma. |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- b-04-xxx
|
|
grafitscala |
![]()
|
![]() Solenza = prima iubire Group: Members Posts: 33 Joined: 11 June 06 From: Bihor ![]() |
Intradevar, se poate deschide portbagajul din telecomanda alarmei. Pentru ca aceasta sa intample , uita-te in instructiunile de utilizare ale alarmei ca trebuie sa fie specificat acest aspect, daca nu este specificat inseamna ca nu are aceasta functie alarma ta. Iar pentru a deschide portbagajul iti poti pune un intrerupator -fara retinere- adica atat cat tii apasat butonul e circuitul inchis, actionat actuatorul. La alarma mea, Eaglemaster CLT5100 am aceasta functie , procedez in felul urmator: deschid masina si apoi apas pe acelasi buton de deschidere timp de 2 secunde , se deschide portbagajul , intre timp clipesc avariile si scoate un sunet. Sper ca sa iti fie de folos acest mesaj!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 20:51 |