logan 1.4, se pot pune airbaguri laterale?
![]() ![]() ![]() |
logan 1.4, se pot pune airbaguri laterale?
b3ny |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 February 08 From: Dr. Tr. Severin ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
- MH 03 SCC N-ai furat, credeai ca-ti cade mana, da ti-ai taiat-o-n strung
iar acum te bucuri de avantajele vietii de ciung!!!! |
|||
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Da.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ce raspuns scurt si la obiect ...
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 25 Feb 2008, 20:26 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
NIN |
![]()
|
![]() Membru de seara Group: Members Posts: 72 Joined: 22 September 04 From: Timisoara/Jimbolia ![]() |
am banuiala (nu sunt 100%) ca la Logan detectarea crash-ului lateral se face numai avand si informatiile furnizate de ABS (viteza laterala, yaw-rate).
Ambiance-ul nu are asa ceva, deci chiar cu modificare la ECU-ul de crash nu prea merge. Nota: banuiesc ca Logan are doar un senzorX si unul Y plasati in ECU (langa/ in fata schimbatorului de viteza), nu are sateliti(sensori) in usi sau la baza stalpului (Bpillar/ intre usi), asta fiind oarecum problematic in a detecta eficient un crash lateral. Informatia de la abs (vitezele rotilor), gen masina aluneca in lateral f,iind necesare. Mai are cineva si alte info despre senzorii/ECU de Logan? Parca e facut de Bosch This post has been edited by NIN: 25 Feb 2008, 21:09 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus 1.4MPI
- TM-XX-T??
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 25 Feb 2008, 21:25) Pai nu asta e raspunsul la intrebarea lui ? N-a intrebat ce si cum ... NIN, chestia aia cu senzorii pentru alunecatul masinii in lateral cred ca este valabila la ESP, la ABS sunt doar senzori la roti si atat. AR18MOS a punctat foarte bine. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 25 Feb 2008, 20:15) Da. Airbag-urile da ... dar la senzori sa il vad eu pe ala care sudeaza prinderile de caroserie si are incredere in ele ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Asa arata senzorii laterali.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dacia nu face aceasta operatiune nici macar contra cost (indiferent de pret...) si daca Dacia nu o face, banuiesc ca de fapt raspunsul este "NU".
Daca iti montezi tu airbag-urile laterale la orice alt service nu stiu daca ai curajul sa ai incredere in acest sistem (atit timp cit producatorul "nu se bagă"...). |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
gmasterleo2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 11 August 07 ![]() |
producatorul nu se baga ca poate nu (vrea sa) aiba know-howul
![]() |
--------------------
****** There is hope...
|
|
NIN |
![]()
|
![]() Membru de seara Group: Members Posts: 72 Joined: 22 September 04 From: Timisoara/Jimbolia ![]() |
QUOTE(doctorasul @ 26 Feb 2008, 13:17) deci loganul are senzori laterali?M0ar surprinde, ce info mai ai? pt: QUOTE chestia aia cu senzorii pentru alunecatul masinii in lateral cred ca este valabila la ESP, la ABS sunt doar senzori la roti si atat Corect ca la ABS sunt doar senzori de turatie(viteza), dar pe baza diferentei de viteza intre roti/punti se poate calcula oarecum o viteza laterala (cel putin poti afla daca masina aluneca in lateral). La ESP e mult mai clar, cred ca are si senzor de rotire in planul orizontal (XY). |
--------------------
Dacia
Logan
- TM-XX-T??
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu vrea sa-si monteze nimeni centuri pretensionate pirotehnic de pe sandero?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
O sa se regaseasca si pe Logan 2?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ceva poze cu L2 sunt ???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Centura pretensionata,se monteaza pe Sandero si Logan 2.
PS.Masinuta mea nu se incadreaza intre cele doua dar este echipata cu asa ceva ![]() |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
NIN |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
- TM-XX-T??
|
|
doctorasul |
![]()
|
Nu are,trebuie schimbat calculatorul airbag(vechi 30 pini,nou 50) si conectorul.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:57 |