planetara, probleme
![]() ![]() ![]() |
planetara, probleme
pskint25 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|||
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
wow , dar ce preturi aveti pt o amarata de planetara.se vede ca bucurestiul nu este un loc ieftin.
Eu am reconditionat planetara astavara la giurgiu si a costat 50 lei cu montaj si burduf nou , in numai 2 ore. in cazul meu a fost o treaba buna reconditionarea , adik am 8 luni si peste 10.000km si merge super , de parca ar fi noua Toata treaba este sa vezi cand o reconditioneaza , sa fii sigur ca este a ta , si nu una de la ei din raft , reconditionata la a10-a mana Burduful + vaselina + manopera pe partea dreapta ( partea unde nu se da uleiul jos m-a costat 60 lei , acum vreo luna ) Inca o treaba , daca schimbi un burduf , il schimbi pe ala si atat , nu si ce celalalt , ca cica se rupe.Daca este mesterul prost posibil Eu pe partea stanga l-am schimbat de 2 ori pe cel de la roata si am dat si uleiul jos , si l-a pus tot pe ala inapoi si nu am avut nicio problema. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:57 |