Ce este mai nociv..., Cola sau fanta ?
![]() ![]() ![]() |
Ce este mai nociv..., Cola sau fanta ?
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Damne cate aberatii !!! Apropo, o sa gasesti bucata de carne intacta, fapt dovedit de cei de la mythbusters.
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 12 Feb 2008, 13:07) nu stiu ce efect or avea in combinatie cu prajuturile de cofetarie gen "Amandine" si altele, dar am luat ceva in greutate Pai cola in combinatie cu amandinele trebuie combinate si cu o gagica cu care servesti prajitura aia, ca sa scapi de caloriile in plus. Daca nu combini cu elementul 3, rezulta efecte nocive. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Cozsmin |
![]()
|
![]() MemBru Care Este Group: Members Posts: 172 Joined: 4 December 07 From: Bucuresti ![]() |
=)) eu si in prezent sunt la cura de coca~cola ,mai am putin si ajung la 3 peturi pe zii la 2l
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1970
- B019423 Ex:DACIA 1310 Berlinoasa :D
Ex:DACIA 1310 Break :D Pr:Dacia 1307 Double Cab :)) INJECTIE |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mare smecherie o gastrita... Gastrita aveam la 18 ani cand fumam pe burta goala ca dementu', deja iarna asta eram aproape de ulcer. De cand m-am lasat de fumat sa mor daca am mai avut probleme.
Cola nu beau multa decat cand conduc mult, in rest daca mai e o sticla prin casa beau cate un pahar. Prefer sa-mi iau apa rece de la un izvor si de doua ori pe zi, si beau d-aia vreo 2-3 litri, in functie de cat timp sunt p-acasa. Oricum eu militez pentru bere si vin... Avatarul precendent dar si cel actual pot confirma... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Cozsmin |
![]()
|
![]() MemBru Care Este Group: Members Posts: 172 Joined: 4 December 07 From: Bucuresti ![]() |
pai si eu tot 18 ani am
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1970
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(andreiutzu @ 12 Feb 2008, 23:37) este foarte probabil sa nu mai gasesti acea bucata de carne pe care ai lasat-o in pepsi sau in coca cola! Serios? Poate o ciordeste Azorel. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Unii care nu are bani de cola comenteza ca cum ca nu ar fii buna la ficat si la altele . Oare e adevarat ?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Cozsmin |
![]()
|
Nu stiu,Posibil
|
--------------------
Dacia
1300
1970
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu sint naturist: beau numai Cola.
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(andreiutzu @ 12 Feb 2008, 23:37) este foarte probabil sa nu mai gasesti acea bucata de carne pe care ai lasat-o in pepsi sau in coca cola! o prostie, nu dizolva nici carne, nici dinti, cu mentiunea ca la dinti are efect in luni/ani de zile, in sensul ca absoarbe treptat mineralele din ei. Gustul de dimineata din gura e de la ficat/bila cel mai probabil, ma gandesc ca nu le face prea bine cola. QUOTE(big2003 @ 13 Feb 2008, 01:38) Unii care nu are bani de cola comenteza ca cum ca nu ar fii buna la ficat si la altele . Oare e adevarat ? ![]() ai dreptate, eu nu am bani de Cola, e mult mai ieftin sa cumpar zilnic 2 kg de mandarine/portocale/pere, si ce mi se mai nazare, ca sa-mi fac suc ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dar stii ca si citricele ce se gasesc pe piata sunt toate injectate cu tot felu de prostii ca sa ramana proaspete cat mai mult timp, nu?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 13 Feb 2008, 07:25) ai dreptate, eu nu am bani de Cola, e mult mai ieftin sa cumpar zilnic 2 kg de mandarine/portocale/pere, si ce mi se mai nazare, ca sa-mi fac suc ![]() Mare dreptate grăiești aici tătăiță! This post has been edited by Lostboy: 13 Feb 2008, 09:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
argon o fi batranelu' ala din reclamele de tip teleshoping cu storcatoru' ala minune...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Eu va recomand ceai sau daca sunteti disperati mai exista siropuri care erau si pe vremea raposatului, foarte bune la 0.75L si pui apa minerala peste, destul de bun daca nu vrei apa plata cu lamaie
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Ala da...
![]() Siropurile alea-s ok daca vrei sa bei zahar, ca au din belsug asa ceva. Eu raman la apa de izvor... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 12 Feb 2008, 21:49) Nu cred că lichidul stă mai mult de 12 ore în organism (stomac), interval în care nu cred că este atât de dăunător. Mai mult de 2 ore nu sta, si nu mai aberati atat cu acidul fosforic din Cola, ca in stomac e o concentratie destul de mare de acid clorhidric. Si daca ala nu ne gaureste, nu cred sa o faca Cola. BTW, stiati ca denumirea de Coca Copa, vine de la faptul ca la productie se folosesc.... frunze de coca (da, aceleasi care dau cocaina si le emsteca alpiinistii prin anzi) si nuca de cola? Personal prefer Orangina, barem are 12% suc de citrice (sau macar vagi urme). |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
nu uita sa o scuturi inainte
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 13 Feb 2008, 09:11) Dar stii ca si citricele ce se gasesc pe piata sunt toate injectate cu tot felu de prostii ca sa ramana proaspete cat mai mult timp, nu? ![]() Am luat de curand niste pere din billa si sa mor eu de nu simteam ca mestec burete. QUOTE(Merced @ 13 Feb 2008, 09:49) ...cu un pic de vinisor. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 13 Feb 2008, 10:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
perele alea deschise la culoare si frumoase nu sunt bune, nu au nici un gust, cele mai mici, mai verzi, mai cu pete, sunt cele mai bune la gust.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Lostboy |
![]()
|
Ălea mici, cu pete, verzi......ălea's bune mă!
|
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(argon @ 13 Feb 2008, 07:25) e mult mai ieftin sa cumpar zilnic 2 kg de mandarine/portocale/pere, si ce mi se mai nazare, ca sa-mi fac suc Ete na, tu inca nu ai aflat ca exista si cola cu gust de portocale sau lamaie? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 13 Feb 2008, 10:25) ...cu un pic de vinisor. ![]() De fapt e "O picatura de apa de izvor, la un kil de vinisor...". Ne-a invatat profu' de fizica in liceu. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Aseara am fost la un amic sa-i montez un calculator si am baut vreo 3 pahare de cola + vreo 5 tigari (de obicei fumez 3-4 pe zi).
Rezultatul: dureri de stomac, gustul de kko in gura, senzatia aia de arsura pe tot traseul gura-stomac. Oribil! Nu stiu fratilor cum pot unii sa bea 2 litri de cola si sa fumeze un pachet de tigari pe zi. Ce dracu` organisme rezistente or avea... ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu am zile in care beau 2-3 litri de pepsi si nu am nimic.
Bine... fara tigari. Asta cu tigarile e cum a patit tata odata: a baut 10 litri de vin si a mancat un mic, dar a dracu mic l-a durut stomacul cateva zile. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca baga si 100 de vodka nu-l mai durea nimica.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit un FAQ de la firma Coca-Cola:
http://www.coca-cola.ro/100_percent_coke/l...i_frecvente/#08 Este oarecum pe temele discutate aici. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:51 |