Gemballa Mirage GT vs. Murcielago BF 660 GT, E interasant de vazut inceputul cu loganul :P
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gemballa Mirage GT vs. Murcielago BF 660 GT, E interasant de vazut inceputul cu loganul :P
Zippy |
![]()
|
||
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ce am inteles eu e ca iti cumperi 490 de logan-uri cu un mirage
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Total gresit ce ai inteles tu. Eu am inteles ca Loganu e de 490 X mai frumos, mai puternic si mai fiabil decat celelalte 2 masinute. Motiv pentru care nici nu a mai participat la test....superioritatea lui fiind evidenta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
SebyAvrig |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
amandoi ati inteles gresit....nu era vorba de 490
![]() oricum,sunt mijtocari nemtzoii astia.ei o adus loganu sa il faca de k.k.t. in fata la lambo si la porshan... ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
eu nu cred ca l-au adus sa-l faca de cacao.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
da, e clar. pilotul de incercare a ajuns pilot de incercare conducand dacia logan.
pilotilor de incercare le place riscul. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Ati inteles toti gresit, dragilor!!!
![]() Omu' zice "vierundneunzig", si trebe citit invers, adica 94!!! No, binie-i?... Si apropo, glumetilor, nu l-su adus deloc sa il faca de cenzurat, ci s-a vrut o intrare glumeata in scena, tipul a vrut sa o surprinda pe dumneaei... pe undeva se aude si o remarca cum ca in circulatia normala de oras e mai bine sa conduci o Logan decat minunea ala de Geambas, ca ala daca il zgarii te costa reparatia cat un Logan (moment la care intervine nenea din off si ne zice ca de fapt daca vrei un din ala iti trebe banii pe 94 de logane), jucaria e de fapt pe baza unui Porsche Carrera de aproape juma de milion... la care se mai adauga ce ii mai fac ei de vreo douasutetreijdemii... mai spicuiesc asa... 650 cp, sse fac numai 25 de bucati in total, asta e a 12-a pentru un client "potent" din extremul orient, deja platita, asa ca trebe avut grija cum umbla cu ea, cica la plecarea de pe loc trebe sa ai grija cum lucrezi cu ambreiajul ceramic, ca daca il patinezi il poti face praf in cateva secunde, si costa numa 11.500 de marafeti... ![]() This post has been edited by Vio: 22 Feb 2008, 21:23 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa-i vad eu cum cara porcul in Lambo sau Porsche.
![]() Invidiosi mai sunt nemtii astia frate. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu cred ca poate fi cat 94 de Loganuri. Ala era PRESTIGE dupa cum l-am vazut deci poate de vreo 2-3 ori
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
nu pot sa zic decat.....super masini!!!!!!
![]() |
--------------------
Renault
megane classic 1.9dci(cu mici modificari)
2003
- TM 30 DAS azi in timisoara maine in toata tara!!!!!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca zicea ca anumite loganuri tunate in romania cu piese din Vitan sunt mai rapide decat utilajele mentionate mai sus.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
nu sunt nici 490 nici 49 ci 94
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE Nu cred ca poate fi cat 94 de Loganuri. Ala era PRESTIGE dupa cum l-am vazut deci poate de vreo 2-3 ori Tu poti sa crezi sau poti sa nu crezi, e alegerea ta... eu ti-am spus ce zice omul... ma rog, altadata nu o sa mai imi pierd vremea sa traduc, ca vad ca nu are rost, oricum intotdeauna sunt altii care stiu mai bine... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Si pana la urma ce cauta loganul in film ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:48 |