pocnitura spate stanga
![]() ![]() ![]() |
pocnitura spate stanga
lentini0875 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001
- B
|
|||
raducutu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 15 February 08 ![]() |
ai curatat vreodata saboti pe spate,incerca sai cureti poate nu mai fac asa,se pot bloca
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bine desfaci oala de la saboti si vezi ce e acolo, macar sa le faci o curatare si eventual verifica si rulmentu`
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Other |
![]()
|
fost membru UTC Group: Members Posts: 67 Joined: 20 November 06 From: Tg-Jiu ![]() |
Ar putea fi teava de esapament care din cauza balansului se loveste de arcul stanga - spate ...Mie mi s-a intamplat . Baga-te sub masina si misca cu mana de teava ... vezi daca atinge arcul .
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- GJ-xx-xxx
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Other @ 27 Feb 2008, 01:01) Ar putea fi teava de esapament care din cauza balansului se loveste de arcul stanga - spate ...Mie mi s-a intamplat . Baga-te sub masina si misca cu mana de teava ... vezi daca atinge arcul . Teava de esapament iti bate mai concret in punte (asta daca o inlocuiesti) si freaca si de arc, dar bataie nu provine de la arc, de la punte cel mai sigur, asta cand o incarci, dar imi sustin ideea in primu rand cu ce-am zis mai sus. |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Other |
![]()
|
fost membru UTC Group: Members Posts: 67 Joined: 20 November 06 From: Tg-Jiu ![]() |
Am spus ca mi s-a intamplat mie sa-mi bata in arc ! M-am bagat sub masina si teava de esapament avea un joc lateral si batea , nu freca , batea in arc ! Asta nu inseamna ca asa trebuie sa faca toate . Dar poate fi una din cauzele acelei "pocnituri" .
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- GJ-xx-xxx
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
Banuiesc ca ai schimbat toba, si era Conex? ![]() This post has been edited by brandy_tdi: 27 Feb 2008, 12:32 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Tot de o pocnitura o sa vorbesc si eu numai ca la mine e la roata stanga fata.Pocnitura se aude numai cand pun frana pana se opreste masina.Se aude de parca s-ar bloca ceva si s-ar de bloca.Sigurantele de la placute sunt puse deci nu au joc.Ce poate fi?
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
brandy_tdi |
![]()
|
Bucsa din extrema ? de la bara antiruliu?
Daca nu e asta pot fi mai multe cauze...pivoti, bielete |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Mda si eu m-am gandit la bucsa de la bara antirului.Bieleta de directie sau pivotul nu pot fi ca sunt noi.O sa ma uit totusi la bucsa.Mersi mult.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
cele 4 suruburi care sint in interiorul tamburilor,se cam destring si trosnesc asemanator
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:08 |