THE MOST BEAUTIFUL CAR OF THE YEAR - EDITIA 2007, Renault Laguna III Grand Tour
![]() ![]() ![]() |
THE MOST BEAUTIFUL CAR OF THE YEAR - EDITIA 2007, Renault Laguna III Grand Tour
laguna_2_interceptor |
![]()
|
||
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
Attached thumbnail(s) 22.jpg ( Size: 34.97k ) Number of downloads: 339 23.jpg ( Size: 41.65k ) Number of downloads: 435 21.jpg ( Size: 98.07k ) Number of downloads: 291 22.1.jpg ( Size: 29.95k ) Number of downloads: 304 |
||
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bine aleasă locația.
În rest, atât: "Beauty is in the eye of the beholder". This post has been edited by MAERSK: 10 Feb 2008, 12:05 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Interiorul e super ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Daca este pentru interioare, inteleg. Cu exterioru cam sufera ea...
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- Grand Tour ul arata mult mai bine decat limo per ansamblu... fata strica mult aici dar oricum si ei au considerat probabil ca ansamblu merita rasplatit... de acum sa fie doar design ul fata singurul minus al masinii ca se repara la face lift... oricum inceputul e promitator, sa speram ca va aduna mai multe premii
![]() |
--------------------
Renault -
2003
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.360 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acuma sunt eu fan Renault...dar noul C Klasse este cu mult peste tot ce a participat aici..... mi se pare absolut excelent si vad in noua clasa un competitor care a revenit in lupta cu Audi si BMW....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă spuneam eu asta, îmi sărea lumea în cap...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.360 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
eee...de ce sa sara.... sunt de parere ca masinile renault sunt bune, fiabile si frumoase dar acuma asta nu inseamna ca nu sunt altele si mai bune si mai fiabile si mai frumoase..... iar Mercedes este una din ele...personal imi place mercedes mult mai mult decat Audi si BMW....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
E facuta din dragoste pentru frumos.As fi in stare sa-mi plimb mana pe caroserie s-o mangai, sa-i simt curbele, dungile,tot.
Echivalentul ei feminin este o femeie frumoasa,voluptoasa, rasata, de la care stii la ce sa te astepti. ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu sunt de acord ca noul C klasse arata mai bine decat laguna 3... dar gusturile nu se discuta.
This post has been edited by Cocojambo: 10 Feb 2008, 23:33 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
la interior nu cred. mercedes a facut un pas inapoi cu noul c-clas dpdv al interiorului zic eu. Si chiar nu mi se pare ridicol ca laguna poate avea un interior mai fain. Insa ddpv al exteriorului deocamdata c-class>laguna3
This post has been edited by aphophis: 11 Feb 2008, 00:01 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Priviti linia bordului. E poezie !
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(laguna_2_interceptor @ 10 Feb 2008, 12:18) - Grand Tour ul arata mult mai bine decat limo per ansamblu... fata strica mult aici dar oricum si ei au considerat probabil ca ansamblu merita rasplatit... de acum sa fie doar design ul fata singurul minus al masinii ca se repara la face lift... oricum inceputul e promitator, sa speram ca va aduna mai multe premii ![]() QUOTE(laguna_2_interceptor @ 6 May 2007, 18:23) - deschid acest topic datorita celor mai noi imagini aparute despre cum va arata versiunea finala a noului model LAGUNA III... sincer sunt dezamagit (speram ca diferenta dintre cele 2 generatii sa fie cel putin la fel de mare ca la FORD MONDEO)... raman la ideia ca cel putin pana in momentul de fata cel mai reusit model (aspect exterior) ramane Laguna II Phase I... faza II avand doar avantajul unui interior mai bogat utilat si dezavantajul unui design frontal distrus de noua imagine a marcii... fiecare sa isi exprime parerea fata de noul model, eventual daca aveti si alte informatii (care sper din tot sufletul sa infirme pozele de mai jos) nu ezitati... Pai hotaraste-te. Acum 6 luni ziceai ca e oribila. Acum zici ca inceputul e promitator. |
--------------------
-
-
-
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
ehhh asssaa. mai isi schimba lumea parerile. cat despre mercedes o fi el steluta cazatoare de ceva vreme da parca m-ar frige degetele daca as lua laguna in locul lui.
|
--------------------
a
a
a
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 11 Feb 2008, 06:06) - pai imi pastrez in continuare opinia ca fata e oribila si nu e masina pe care o astepta multa lume... adica o ruptura clara fata de vechiul model, acelasi sentiment care l-am avut cand am vazut prima Laguna II nu l-am incercat la vederea Lagunei III... inceputul e promitator pentru ea ca model (e cel putin peste asteptarile mele ca francezii sa aleaga Laguna in detrimentul Peugeot), pentru mine ramane o dezamagire pe ansamblu... si cum spuneam si la inceput Grand Tour va salva modelul de la ignoranta si se pare ca am avut dreptate... limo e ratata de la fata pana la spate si doar cu interior nu prea faci primavara... - cat despre C ce sa mai spun, masina e foarte reusita la design exterior ca si noul S si probabil modelele care vor inlocui clasele vechi vor pastra acest lucru... din pacate la interior e sub Laguna... si se pare ca steluta cazatoare nu prea mai este asa de cazatoare... cel putin noua injectie propusa de MB face furori... This post has been edited by laguna_2_interceptor: 11 Feb 2008, 08:14 |
--------------------
Renault -
2003
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Recunosc, imi place interiorul de la noua Leguma, insa problema este ca mie stiu de ce imi place, bordul e inspirat dupa cel de pe Mercedes S-Klasse actual. La noul C-Klasse e cam urat bordul sunt si eu de acord, insa as trece cu vederea acest lucru. Daca pastrau si la C-Klasse designul de la S-Klasse, atunci era belea. Iar la exterior chiar nu inteleg ce au vazut la Leguma III, este urata, la break macar e frumusel spatele, dar din fata e hidoasa. Adica Mazda CX-7, Fiat 500, C-Klasse sunt chiar frumoase.
This post has been edited by 2dor: 11 Feb 2008, 09:23 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cine sunt cei care au ales masinile astea??? Lancer-ul nou, Mondeo nou, C5 facelift astea unde sunt???
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Au votat unii care au ca simbol de frumusete Fiat Multipla, Ssang Yong Rodius si Actyon.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Acum frumusetea e subiectiva, mie de ex. nici Lancerul nou, nici Mondeo nu mi se par masini superbe, dar sa fim seriosi, dintre toate masinile noi, chiar Laguna 3 a iesit cea mai frumoasa ? Poate la interior as fi de acord, dar la exterior ?
A5 unde e ? Sau noul A4 ? Sunt mai frumoase decat toate masinile mentionate la un loc... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(Garett @ 11 Feb 2008, 12:46) Cine sunt cei care au ales masinile astea??? Lancer-ul nou, Mondeo nou, C5 facelift astea unde sunt??? nici unu din astea, inclusiv noua laguna nu mi se par cine stie ce. Tot dati exemplu lancerul nou. Fata e frumoasa, dar spatele e oribil rau rau rau de tot cu stopurile alea cocotate la cota 2000........ Daca ar fi sa aleg o masina dintre astea probabil as lua c5.. chiar daca la prima iesire cu ea de pe poarta dealerului as pierde 3-4 mii eur ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De acord, spatele Lancerului nou arata oribil...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(A l e x @ 11 Feb 2008, 13:01) Acum frumusetea se subiectiva, mie de ex. nici Lancerul nou [...]A5 unde e ? Sau noul A4 ? Mie de exemplu imi place mai mult Lancerul. Ca si formele alese in testul ala ... eu prefer dreptunghiuri, tu probabil curbe, cercuri ...EL. C5-ul este intradevar peste Lancer sau Audi. This post has been edited by IRONICK: 11 Feb 2008, 13:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
prefer originalul (adica alfa 159). Spatele lancer-ului e o copie proasta dupa italianca
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 11 Feb 2008, 13:01) Acum frumusetea e subiectiva, mie de ex. nici Lancerul nou, nici Mondeo nu mi se par masini superbe, dar sa fim seriosi, dintre toate masinile noi, chiar Laguna 3 a iesit cea mai frumoasa ? Poate la interior as fi de acord, dar la exterior ? A5 unde e ? Sau noul A4 ? Sunt mai frumoase decat toate masinile mentionate la un loc... - conform organizatorilor a fost un prag maxim de pret pentru masinile luate in discutie... asa si dupa mine cea mai frumoasa dintre tot ce are roti in univers e Reventon dar... |
--------------------
Renault -
2003
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Cea mai frumoasa dintre masinile alese pentru concurs mi se pare Fiat 500.
Dar francezii sunt subiectivi, mai ales ca, concursul a fost organizat la ei acasa, asa ca rezultatul e de la sine inteles. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Unde trebuia sa se faca concursul ca sa nu existe suspiciuni de subiectivism?
Pana la urma toate parerile exprimate aici "trebuia sa iasa x", "mie mi se pare cea mai frumoasa Y" nu sunt la fel de subiective? |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu, ca userii forumurilor Reno si Dacia detin adevarul absolut. E un fapt stiut.
This post has been edited by ssilviu: 13 Feb 2008, 18:40 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
^ Sustin. Cel putin in cazul meu.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dom'le,
eu nu pot sa ma pronunt pina nu vine Arhimede sa ne explice cum e aia cu emotia (sau era pasiunea? nu conteaza, intelegeti voi). PS: daca mi-e permisa o opinie lipsita de emotie, linia bordului mi se pare frumoasa (nu stiu cit e de practica, de asta nu poti sa-ti dai seama decit conducind). Pe dinafara masina nu-mi place. Dar: de gustibus e de coloribus... Apropos de masini urite am si eu un candidat: Daihatsu Materia, roz. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:41 |