steaua - bilbao, pronosticuri
![]() ![]() ![]() |
steaua - bilbao, pronosticuri
adimicu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
batem cu un gol diferenta.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
3-1 pentru bilbao
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
2 - 1 pentru Steaua !
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
egal 1-1 clar
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
0-0. da sper 2-0 pt steaua ca sa intre gigi in parlament daca se refac alegerile!
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bilbao-Steaua 3-0
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
bilbao - steaua
1 - 2 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu sunt stelist dar sper sa nu o ia rau ca imi da dirigu teza naspa maine
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Bate Steaua clar.3-0 sec la pauza.La final 5-0(evident pt. Steaua)
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
...si Becali, il invelea pe Meme in staniol...
SIGUR CA DA!!! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
1-0 pt steaua, fara nici o greseala in aparare !!!
FORTA STEAUA ! |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Bilbao o sa le-o dea tare rau de tor.. Dominare totala... Scor: peste 2 goluri diferenta
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Yes, desi am pierdut, ne-am calificat ... tipic romanesc deja
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
cred ca pana la urma scopul scuza mijloacele
oricum steaua a jucat bine in a doua repriza. parerea mea este ca a meritat calificarea |
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pentru mil,
Iti aduci aminte calculele facute de mine. Iata ca s-au adeverit. A mai fost si Dumnezeu o data roman. Bravo Steaua! |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
sincer preferam sa piarda Steaua in UEFA si sa castige Romania in UE, se pare ca a fost invers...
ca stire; astia de la UE nu incheie negocierile cu RO pana la sf. anului...cica concurenta ciuciu la noi http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2...negociere.shtml ....ceea ce stiam si banuiam toti, Rafo a mers in pierdere 3 ani de zile si vinde cot la cot cu OMV si Lukoil si alti concurenti loiali!!! poate dau vina Nastase si PSD pe Bsescu, dar...nu e vina lui! This post has been edited by mil: 2 Dec 2004, 12:04 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(mil @ 2 Dec 2004, 12:03) ca stire; astia de la UE nu incheie negocierile cu RO pana la sf. anului...cica concurenta ciuciu la noi http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2...negociere.shtml ....ceea ce stiam si banuiam toti, Rafo a mers in pierdere 3 ani de zile si vinde cot la cot cu OMV si Lukoil si alti concurenti loiali!!! poate dau vina Nastase si PSD pe Bsescu, dar...nu e vina lui! off-topic : Super stirea!!! E de discutat. Mut-o si tu in alta parte sau fa un topic, nu stiu. |
--------------------
x
x
- x
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Asa cum il stiu pe Zenga am zis foarte hotarat 0-0 ... si reuseam daca oprea arbitrul meciul in minutul 45 ... am mai zis ce sunt prelungirile astea nene ca la romani nu fac parte din meci si mereu ne-o furam in minutele alea 2-3 de dupa min. 45 sau 90 ... pana la coada ne-am calificat ... bravo steaua
![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
No bun!
Inchidem ca se face curent! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 02:08 |