"Parcarea restaurantului Cina"
![]() ![]() ![]() |
"Parcarea restaurantului Cina"
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|||
Ares |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ma insel eu (si daca ma insel sper sa ma corecteze colegii) - parcarea cu pricina este langa Hilton, Ateneu, Biblioteca Nationala, fostul sediu al CC-ului, Palatul Regal.
In functie de modalitatea ta de transport se poat ajunge in mai multe moduri, dar ideea generala este ca respectiva parcare ar trebui sa fie foarte usor de gasit, dupa reperele de mai sus. Daca ai nevoie de informatie mai detaliata, uita-te pe o harta a Bucurestiului dupa Piata Revolutiei (aflata intre intersectiile dintre Calea Victoriei si Stirbei Voda si Calea Victoriei si Bd. Regina Elisabeta). This post has been edited by Ares: 27 Nov 2004, 23:29 |
--------------------
Dacia SuperNova
Confort
- B-xx-CSD
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Hai oameni buni, confirma cineva ce a zis Ares????
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
laur, cu ce vii pana in bucuresti? daca vii cu trenul, cum ai ajuns in bucuresti mergi la statia de taxi si te duce la cina imediat, mai mullt de 100 si ceva de mii nu cred ca te costa, dar stii ca ajungi sigur unde trebuie
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, parcarea restaurantului Cina este exact vis-a-vis de Ateneul Roman, la 100 de metri de Hilton. De la gara pana la Cina sunt cam 4 km maxim, deci 50 de mii te costa taxiul.
This post has been edited by bicosu: 28 Nov 2004, 16:03 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
confirm ce-a zis Ares & bicosu
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am plecat si eu de acolo intr-o excursie.
Este parcarea de langa Ateneu. |
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
laur, sa inteleg ca pleci in germania? te-ai hotarat?
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
laur |
![]()
|
Merci pt. raspunsuri.
Stasi, nu plec in Germania, ci in Austria. Si nu pt. ce iti inchipui, ci pur si simplu de placere. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce placere-i asta sa pleci in plina campanie pt pres......
Macar intoarce-te pina pe 12 ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
laur |
![]()
|
Pe 12 sint pe drum de intoarcere, am sa fac tot posibilul sa votez !!!!
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
costi |
![]()
|
drum bun si petrecere frumoasa!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 01:19 |