Problema de legislatie, Schimbare numere dupa schimbare adresa
![]() ![]() ![]() |
Problema de legislatie, Schimbare numere dupa schimbare adresa
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
masina nu se mai radiaza la vinzare, nu vad de ce ar trebui sa o radiezi tu, in situatia asta. cel mai bine e sa mergi la politia galati si sa ii intrebi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca ar treui sa mearga la fisc mai intai.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dragoselu |
![]() ![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Rimio de Vassur @ 13 Feb 2008, 20:48) masina nu se mai radiaza la vinzare, nu vad de ce ar trebui sa o radiezi tu, in situatia asta. cel mai bine e sa mergi la politia galati si sa ii intrebi. Problema nu e mersul pana la Galati, ci mi-e teama ca imi iau numerele de pe Bacau si nu mai pot veni cu ea inapoi (Bacau, unde inca mai am locul de munca plus garsoniera cu chirie). Sa las masina de izbeliste prin Galati pana imi da Politia GL numerele preferentiale definitive ? This post has been edited by dragoselu: 13 Feb 2008, 20:01 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
numere rosii stiu ca nu se mai dau.
teoretic din momentul in care depui cererea de inmatriculare si pana primesti numerele+talonul, masina nu mai e inmatriculata, deci n-ai voie sa circuli cu ea. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 03:11 |