[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
radumac |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1999
|
|||
paul_pt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 12 May 10 ![]() |
salut. imi poti arata o poza cu tavita portbagaj pt renault megane 2 ? si ce pret . ms
|
--------------------
renault
megane 2 . eco2
- AG 10 EGT
1,5 dci 85hp 2008
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
maghi1 - curierat ai doar un partial - vezi mai jos sistemul de reduceri, desi banuiesc ca l-ai vazut deja si pe paginile anterioare. Numerele de telefon sunt corecte - sunt si in semnatura mea (la sfarsitul fiecarui post). radumac -sigur ca sunt. 118 ron Irelevant ca-i facelift - masina e aceeasi, doar cu mici modificari de faruri si ceva pe la bord. Poti sa suni oricand doresti (in timpul programului - vezi semnatura de mai jos). Colegii mei iti vor lua datele de facturare si de livrare si imediat covorasele pleaca spre tine. paul_pt - Megane II Sedan, grandtour, hatchback? Gasesti poze cu toate daca mergi la Bursa si apesi pe agrafa de birou de langa titlul topicului nostru. Daca aici nu gasesti suficient de repede masina ta, poti da google dupa Rimi Timisoara si gasesti un catalog cu cateva mii de poze. Pretul e 154 ron si, asa cum scrie si mai jos, minus 10% sau curierat rapid gratuit. Reduceri in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare • la tavite, bandouri sau cotiere– 10% reducere sau curierat gratuit; • la covorase (cauciuc si mocheta)– curierat de plata (partial) 15 ron, indiferent cate seturi de covorase sunt in livrare. • la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit • la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare – reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 154 ron This post has been edited by themircea: 13 Sep 2010, 21:17 |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut Mircea,
Ma intereseaza pretul la pachet pentru: - covorase cauciuc - tavita portbagaj - cotiera Toate pentru o Skoda Octavia Tour Combi, an de fabricatie 2010. Multumesc! |
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
rrazvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 8 June 08 From: ARAD ![]() |
Salut,
Ma intereseaza si pe mine pretul pentru covorase din mocheta pentru un VW Golf 4 Variant (Combi) pentru toate anotimpurile (daca ai asa ceva) dar numai daca se poate si ceva dimensiuni pentru ele ca m-am "fript" inainte cu "Merge si pentru Golf". Mersi. |
--------------------
Renault
Laguna II HB
2001/1,8;16V O singura viata,o singura iubire: JUVE !!!
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
tunderbird - ma bucur sa te "vad" din nou! Tavita 154, covorase 118, cotiera 218 ron. Reduceri conform sistemului de mai sus (il stii deja...): cate 8 ron la tavita si la cotiera ; 10 ron la covorase ; curierat rapid gratuit. Total: 464 ron. rrazvan - la noi nu "merge" si pentru masina X sau Y. Ce vindem noi sunt toate speciale pe marca/model/an/caroserie etc. Nu avem timp sa masuram covorasele (Scuze!), dar da cautare dupa Rimi Timisoara, intri in catalogul de imagini si gasesti acolo poza celor de cauciuc. Logic, cele de mocheta pentru masina ta au aceeasi forma si marime ca si cele de cauciuc. Tot acolo vezi si detalii de configurare si poze ale materialelor pentru covorasele de mocheta/velur. Pretul pentru cele de mocheta este intre 103 si 130 ron, in functie de modul in care le configurezi. Totusi, avand in vedere ca vine Toamna/Iarna, nu ai prefera acum covorase de cauciuc si sa-ti iei la primavara cele de mocheta sau velur? Ceau! |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
adistnsc |
![]()
|
![]() Anti - VW-Golf :)) Group: Members Posts: 128 Joined: 12 May 07 From: Giurgiu/București ![]() |
Salut, ma intereseaza covorase cauciuc pentru un BMW 320d, caroserie e90, disponibilitate si pret, multumesc.
|
--------------------
Renault
Koleos 2.0 dci 4x4
ex Megane 1.6 Scenic 2 1.9 Grand Scenic 3 1.6 dci
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
adistnsc - 128 ron + 15 ron un partial din curierat. Ai tot sistemul de reduceri cu cateva posturi mai sus. Avem pe stoc, desigur. Pot sa plece spre tine oricand doresti. Ceau! |
--------------------
Renault
|
radumac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 March 10 ![]() |
Salut
Am primit covorasele pentru Octavia II de saptamana trecuta. Sunt ok ca dimensiuni si calitate. Atasat si cateva poze. O zi buna Attached thumbnail(s) DSC08859.JPG ( Size: 414k ) Number of downloads: 767 DSC08862.JPG ( Size: 368.85k ) Number of downloads: 806 DSC08863.JPG ( Size: 402.78k ) Number of downloads: 760 DSC08865.JPG ( Size: 373.86k ) Number of downloads: 738 |
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
Sal,
la cat mai dai tavita care se potriveste la Solenza? Ms |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
vas72 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 August 09 From: Cluj ![]() |
Salut!
un pret pentru un set de covorase din cauciuc pentru Laguna 2 si daca aveti pe stoc! merci! |
--------------------
renault
laguna 2---
2002,Expression , 1.9dci
|
|
george0 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 3 March 10 From: Brasov ![]() |
Salut ai tavite pentru portbagaj de Renault kangoo ? daca ai la ce pret si niste poze . Ms
|
--------------------
Renault Kangoo
Renault Kangoo 1,2 16V
2006 Oltcit Club
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
radumac - iti multumesc pentru ca esti clientul nostru si ma bucur ca-ti plac! Iti stam la dispozitie si pe mai departe. velceani - avand in vedere ca nu e speciala pentru Solenza, dar se potriveste in proportie de 90-95% (stii ca e de fapt de Laguna II... = 154 ron) putem sa ti-o facturam cu inca 10 % reducere. Evident, ai in continuare curierat gratuit. vas72 - 123 ron. Sigur ca sunt pe stoc in permanenta... aproape... ![]() Poze sunt si aici pe topic, dar daca nu le gasesti poti cauta google Rimi Timisoara si gasesti un catalog cu cateva mii de poze. Vezi cu cateva posturi mai sus (13 Sep) detaliile despre reduceri si costuri de curierat in functie de produs si de combinatia de produse. george0 - Doar pentru modelele de persoane (5 locuri). Kangoo I (98-2007)sau II (dupa 2008)? Vad in semnatura ta ca e 2006, dar multi cumpara pentru alta masina, nu neaparat cea care apare in semnatura. Daca e I, portbagajul e cu hayon sau usi batante? Evident, portbagajele difera in cele 3 cazuri. Nu sunt la serviciu (vezi ora), dar sunt toate pe stoc, din cate stiu. Da aceeasi cautare cum i-am recomandat lui vas72 si gasesti usor pozele cu toate modelele de Kangoo. Pretul e 154 ron, minus 10 % sau curierat rapid gratuit. Ceau! This post has been edited by themircea: 28 Sep 2010, 04:23 |
--------------------
Renault
|
george0 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 3 March 10 From: Brasov ![]() |
Renault Kangoo I de persoane (98-2007) cu hayon.Aveti asa ceva ? ms
|
--------------------
Renault Kangoo
Renault Kangoo 1,2 16V
2006 Oltcit Club
|
|
danutzz87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 28 April 10 From: Bucuresti ![]() |
M-ar interesa si pe mine un set de covorase pentru Meagen 2.1, din 2005, care ar fi pretul si care este diferenta dintre cele 2 modele pe care le aveti??(in afara de culoare) Eu sunt din Bucuresti, in cat timp s-ar putea face livrarea??
|
--------------------
Renault
megane
- B-987-PDF
2005 1.5dci 74Kw 101 CP
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut Mircea - am trimis si eu o comanda pe PM. Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
rick23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 24 September 09 From: Botosani ![]() |
Covorase din cauciuc pentru Kangoo I cu 2 locuri aveti?
|
--------------------
Renault/Dacia,
Kangoo/Logan Van,
1.9D 2003/1.5dci 2008
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
george0 - sigur ca da. Ti-am scris mai sus toate detaliile. danutzz87 - 123 cele negre, 128 cele gri-grafit. Diferenta consta in marimea covoraselor din spate. Matrita celor negre a fost facuta si aprobata cand Sedanul inca nu aparuse. Prin urmare, covorasele din spate au fost gandite pentru hatchback si Grandtour. Cand a aparut Sedanul, acesta a venit cu un ampatament cu cativa centimetri mai mare, care s-a tradus intr-un loc un pic mai mare la picioare in spate. Producatorul celor gri a introdus mai tarziu matrita si a prins si sedanul in configurarea presurilor spate. Diferenta nu este in lungimea totala a presurilor spate, ci doar in distanta dintre sinele scaunelor si sezutul banchetei. Altfel spus, daca pentru Sedan le iei pe cele negre iti ramane un petec de 3x3 cm neacoperit in spatele fiecarei sine. adister - Multumesc am scris cateva intrebari legate de completa si corecta identificare a masinilor. Daca mai avem numarul de telefon, te suna colegii mei in prima parte a zilei. Daca nu, te rog suna-ne tu cel tarziu pana pe la 12 pentru inca niste date de facturare si ca sa ne confirmi ca e intr-adevar modelul de portbagaj al carui cod l-ai scris. rick23ro - scuze, dar nu apare in catalogul de covorase de cauciuc. Daca vrei, aceeasi calitate-producator-material-finisare, putem sa-ti oferim unele care se "regleaza" la forma podelei. Setul pentru fata ar fi 68 RON, plus 15 ron un partial de curierat. Ceau! |
--------------------
Renault
|
rick23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 24 September 09 From: Botosani ![]() |
OK, presupun ca despre UNI1 e vb. O sa trimit pe pm comanda.
This post has been edited by rick23ro: 1 Oct 2010, 00:26 |
--------------------
Renault/Dacia,
Kangoo/Logan Van,
1.9D 2003/1.5dci 2008
|
|
x3mytiz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 7 October 05 ![]() |
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca aveti presuri (covorase) si tavita portbagaj pentru Renaul Megane Sport Tourer. La acest model 'marginea' pe unde se incarca portbagajul e mai putin inalta (cca. 20 mm). Daca-mi spuneti pretul setului voi face comanda telefonic. Nu am acces la PM. Va multumesc. |
--------------------
Solenza
Europa
- BC XX CDG
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
rick23ro - Multumesc! Te vor suna colegii mei pentru detalii de facturare. x3mytiz - 123+154 - 10 (pentru ca sunt impreuna pe livrare) ; curierat rapid gratuit. Cat despre portbagaj, daca dai cautare google dupa Rimi Timisoara si intri in catalogul de imagini, gasesti usor poza tavitei deja pusa in portbagajul masinii tale. Nu prea inteleg la ce te referi prin "e mai putin inalta". La Megane III grandtour/sport tourer am intalnit doar un model de portbagaj. Te rog sa verifici in poza. Ceau! |
--------------------
Renault
|
x3mytiz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 7 October 05 ![]() |
Ai dreptate themircea, tava pentru grandtour e potrivita pentru sport tourer.
Multumesc pentru indrumare, deja formez numarul pentru a da comanda... |
--------------------
Solenza
Europa
- BC XX CDG
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Salut, pentru Hyundai ix35 exista tavite si covorase? Daca da, cat costa?
Multam fain! Later edit: am intrat pe site si am gasit. O sa va caute un coleg pentru a achizitiona un rand. Spor la treaba! This post has been edited by the_tavi: 5 Oct 2010, 21:33 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
x3mytiz - Multumesc! the_tavi - 154+123 -10 (daca sunt impreuna pe livrare) ; curierat rapid gratuit. La ix35 exista si tavita Premium (220 ron). Poti vedea poze cu toate daca dai cautare google dupa Rimi Timisoara si intri in catalogul de imagini. Ceau! |
--------------------
Renault
|
Dr_cata |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 September 09 From: Iasi ![]() |
Salut themircea,
M-am decis:) Vreau o tavita pentru Noul Symbol (2009). Iti trimit ceva date de facturare pe PM? PS. De cotiera pentru Symbol cu geamuri electrice pe spate se mai aude ceva? |
--------------------
Renault
Symbol
Best 2009 1.2 16V
|
|
SiLencE |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 26 May 08 From: Iasi ![]() |
salut o tavita de portbagaj compatibila cu Supernova la ce pret si daca ai pe stoc. Scz nu am avut rabdare sa citesc tot topicul si sa vad preturi:)
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
- IS-06-NYF
2001
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Dr_cata - sigur ca da. Te rog date de facturare, date de livrare si un numar de telefon. Cotiera doar pentru modele fara geamuri electrice pe spate. Scuze! SiLencE - bine spus compatibila. Inseamna ca ai vazut deja ca Solenza/Supernova nu sunt in catalog. Am descoperit, totusi, ca portbagajul este in proportie de 90% similar celui de Laguna II hatchback. Difera doar cateva mici contururi pe langa amortizoare - vezi cateva poze la Galerie (butonul de sub avatarul de pe stanga) Daca accepti ca nu este perfecta pentru masina ta, putem sa-ti oferim tavita de Laguna II HB la 137 ron (adica inca 11 % reducere) si curierat rapid gratuit. Weekend placut! |
--------------------
Renault
|
LeoCata |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 3 December 07 ![]() |
Salut m-ar interesa patru presuri din cauciuc de iarna gen tavita pentru renault megane 2 si o tavita pentru portbagaj astept PM .
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- ceva cu BN
2007
|
|
Dr_cata |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 September 09 From: Iasi ![]() |
Salut,
Am facut comanda telefonic si a doua zi am primit tavita. E deja instalata in portbagaj si se potriveste perfect. Merci. |
--------------------
Renault
Symbol
Best 2009 1.2 16V
|
|
nicu1971 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 10 July 10 ![]() |
sal
un set de covorase si o tavita portbagaj ptr. logan cat ma ajunge? |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:12 |