[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
alex1500ro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1997 berlina
|
|||
nomad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 June 11 ![]() |
Respecte, o tăviță portbagaj pentru Laguna 1 Phase 2 Grandtour Model PKL3 16
din anul 1999, la ce preț este? Mulțumesc |
--------------------
Renault
Laguna
1999
|
|
oana2009 |
![]()
|
![]() Zambeste, maine va fi mai rau! Group: Members Posts: 465 Joined: 27 February 10 From: Brasov ![]() |
buna, huse auto nu ai?Din cate stiu am vazut acum ceva timp pe aici pe forum dar nu cred ca la tine...erau special facute pt megane...poate stii ceva...mersi
|
--------------------
Renault
Megane Influence II HATCHBACK 1,6 16v 110 cp
2005&2007 When a man opens a car door for his wife, it’s either a new car or a new wife.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Pentru Forester 2 si Logan pret pentru tavite portbagaj cu livrare in Bucuresti? Modalitatea de plata? Eventual si un termen de livrare daca poti. Multumesc! |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
alex1500ro - Multumesc! Le-au trimis colegii mei in aceeasi zi. Iti stam la dispozitie in continuare! nomad - 154 - 5% pentru forum. Curierat rapid gratuit. Daca doresti, sunt si poze pe rimimg.ro/catalog oana2009 - Noi nu aducem pentru ca cele produse in Cehia ar iesi prea scumpe pentru piata romaneasca. Am inteles ca la Arad e un producator si lucreaza fain. Altis - la tavitele pentru portbagaj oferim curierat rapid gratuit oriunde in tara. Plata - direct la curier. Livrare - imediat ce ne trimiti toate datele de facturare si de livrare. Daca vrei sa plece azi spre tine, mai bine trimite mail direct la firma pentru ca eu mai intru pe forum doar maine. (in acest caz, sa nu uiti nick-name si forum pentru reducere). Pret - 154 ron fiecare din cele doua. De aici scazi 5% pentru forum. Poti sa vezi si poze pe rimi.ro sau rimimg.ro/catalog Ceau! |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|
aliosha |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 December 09 From: arges ![]() |
salut. pret pentru un set de covorase de cauciuc pt corsa C. mersi
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
Aliosha - preturile de pe site, minus 5% pentru forum. Pentru Corsa C avem de la doua fabrici, poti sa le vezi si pozele pe rimimg.ro/catalog Acum, preturile sunt 118, respectiv 123 ron, dar doar apucam sa crestem preturile pe site. Incepand cu 1 sept fabricile au crescut din nou pretul covoraselor de cauciuc, din cauza pretului mondial al materiei prime. Noi inca avem pe stoc, asa ca nu ne-am grabit sa le modificam, dar pe masura ce vine marfa la pretul nou, va trebui sa o facem. Ceau! |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Prompt si eficient!
Merci! |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
freikorps |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 7 February 09 ![]() |
Pentru Clio 2 hatchback(cel din semnatura), o tavita pentru portbagaj cit costa? Multumesc
|
--------------------
Renault
Clio II
00/1.2RN-8v<->01/1.5dCi 65CP
|
|
niku2 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 26 August 11 From: Iasi ![]() |
Vreau si eu tavita portbagaj pt Renault Laguna II Dinamique (break) din 2001.
Transportul e gratuit cum zice pe site? |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
2001 1.9dci 88kw 120CP -> Good car
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Altis - noi iti multumim si iti stam la dispozitie si pe mai departe! freikorps - 137 ron, minus 5% pentru forum. Curierat rapid gratuit. Daca vrei, poti sa vezi si poza pe rimi.ro niku2 - sigur ca da! Toate informatiile de pe site sunt corecte. In plus, pentru forum ai 5% reducere din preturile de acolo. This post has been edited by themircea: 20 Sep 2011, 17:10 |
--------------------
Renault
|
RENOCIP2010 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 August 10 ![]() |
Doresc si eu un pret - tavita cauciuc portbagaj, pentru masina mea, Renault Clio III 2007 1.6 16v.
Multumesc anticipat. |
--------------------
RENAULT
SYMBOL
1.4 8V 2008
- TL-07-BGP
|
|
themircea |
![]()
|
RENOCIP2010 - 137 ron, minus 5% pentru forum.
Livrare gratuita prin curier rapid. Poti sa vezi si poze pe rimi.ro sau rimimg.ro/catalog Ceau! |
--------------------
Renault
|
tigerrr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 23 May 11 From: Constanta ![]() |
au ajuns si presurile mele.se potrivesc perfect
![]() multumesc |
--------------------
Renault
Megane
2004
- Emy
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Ai pm cu comanda covorase. Am si altele de la tine si sunt multumit de calitate/fiabilitate!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
tigerr - ma bucur ca-ti plac! Iti multumesc pentru ca esti clientul nostru si iti stam la dispozitie si pe viitor! mirceateodorescu683 - Iti multumesc ca apelezi inca o data la noi! Te suna azi colegii mei ca sa-ti confirme expedierea si maine le ai. Ceau! |
--------------------
Renault
|
niku2 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 26 August 11 From: Iasi ![]() |
Am primit si eu tavita pt portbagaj.
Sunt multumit de promtitudine, livrare si calitate. This post has been edited by niku2: 4 Oct 2011, 17:53 |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
2001 1.9dci 88kw 120CP -> Good car
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Au sosit si la Tulcea covorasele. Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
vreau sa comand un set covorase cauciuc pentru daewoo matiz
cum pot face comanda astfel incat sa pot beneficia de discountul acordat membrilor daciaclub? |
--------------------
/
/
/
|
|
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
mai fratilor,m-am uitat pe site si preturile sunt la fel ca in magazine.deci de ce sa platim in plus transport cand se pot lua din magazin?
|
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
Constantyn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 July 11 From: Bacau ![]() |
Sal. Fa-mi te rog un pret pentru un set covorase cauciuc pentru laguna 2
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2007 Dynamic
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Am trimis PM cu o comanda. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
adymark |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 20 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Trimite-mi, te rog, pretul/comanda pentru o tavita de portbagaj pentru un Megane 2.2.
Multumesc. This post has been edited by adymark: 8 Oct 2011, 08:41 |
--------------------
Renault
Megan Sedan 2.2
Confort Expression 1.5 dCi 100CP PH2 Feb. 2007 Vopsea metalizata/Full airbag/Clima/MP3 Player
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
niku2 si mirceateodorescu683 - Va multumesc pentru ca sunteti clientii nostri si sper sa ne mai "vedem"! daciafan - oricum doresti, cu rugamintea de a nu uita sa scrii forum+nick-name. Daca comanzi direct pe site ai un camp pentru datele de facturare unde poti sa scrii si nick-name, daca trimiti mail e la fel de simplu, daca suni e suficient sa le spui colegilor. Important este sa scrii/spui. adrian2011 - consideram ca este datoria noastra, ca importatori, sa incercam ca preturile in toata tara, la toti dealerii, sa fie intre anumite limite. Ma rog, sunt unii care cumpara foarte putin si, implicit trebuie sa vanda scump, iar altii cumpara mult, le dam discounturi mari si aceia evident ca vand aproape la preturile noastre. Ma rog, politicile sunt mai complexe, dar nu vad motiv sa le detaliez. Cat despre transport, daca poti citi pe site vei vedea ca sunt cazuri in care este gratuit pentru client. Constantyn - pentru Laguna II avem covorase de cauciuc de la doua fabrici. Te rog, vezi pe rimi.ro sau covoraseauto.ro ambele modele, si alege cel care-ti place. Fata de preturile de pe site, ai 5% reducere pentru forum. Curierat 23 ron (daca ai doar covorase in comanda). Urs - Multumesc pentru comanda, pentru ca ai identificat complet masina si ca ai scris toate datele de facturare! O voi transmite colegilor mei si te suna ei Luni ca sa-ti confirme expedierea. Va fi Marti la tine, nu Luni (asa cum ai dorit) pentru ca eu abia acum am reusit sa intru pe forum. Azi noapte am ajuns in tara si pe unde am "bantuit" nu am avut vreme sa intru pe net. adymark - faptul ca este ".2" nu e relevant. Masina (portbagajul) este aceeasi ca si inainte de facelift. Relevant, insa, este ce caroserie are: hatchback, sedan, grandtour. (vad ca ai sedan in semnatura, dar nu toata lumea comanda pentru masina din semnatura) Oricum, avem toate modelele pe stoc. 154 ron, minus 5% pentru forum. Curierat rapid gratuit. Daca vrei, te rog sa le vezi si pozele pe rimimg.ro/catalog Weekend placut, tuturor! This post has been edited by themircea: 8 Oct 2011, 10:41 |
--------------------
Renault
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
QUOTE(themircea @ 8 Oct 2011, 11:36) Urs - Multumesc pentru comanda, pentru ca ai identificat complet masina si ca ai scris toate datele de facturare! O voi transmite colegilor mei si te suna ei Luni ca sa-ti confirme expedierea. Va fi Marti la tine, nu Luni (asa cum ai dorit) pentru ca eu abia acum am reusit sa intru pe forum. Azi noapte am ajuns in tara si pe unde am "bantuit" nu am avut vreme sa intru pe net. Weekend placut, tuturor! Ok, bun si-asa. Luni pana pe la 12-13 am un control serios la servici, posibil sa nu pot rasspunde la telefon. Dar voi suna la numarul de care am fost apelat imediat ce am posibilitatea. Multumesc mult. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Am si eu o comanda de presuri pt. Audi A2. Am trimis datele de contact. Merci mult.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ai o comanda si de la mine pe PM....
Merci |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
M-ar interesa un pret si niste poze la covorasele interioare pt Peugeot 407.
Multumesc |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
Urs |
![]()
|
Am primit comanda. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 07:07 |