DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

65 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase

themircea
post 29 Apr 2008, 18:28
Post #181

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

Salut!

aphophis - Multumesc pentru recomandare si pentru ca ai cumparat de la mine!
Acum sa-ti "demontez" obiectiile...
Relativ la adancitura dinspre bancheta din spate a Loganului - Multumim din inima fabricii Dacia!! - nu avem ce-i face..., dar tin sa te "consolez" spunandu-ti ca nici nu te va deranja. Tavita are tinuta ei - sta plana si nu va cobora in adancitura - ergo nu se va scurge acolo nici apa, nici murdarie.
Adancitura incepe pe ultimii 7-8 cm, iar spatarul banchetei este inclinat spre spate. Prin urmare, nu ai cum sa pui ceva destul de greu acolo, incat sa impinga tavita in jos; exceptie face cazul in care pui exact acolo ceva mic si greu - gen greutati de cantar de 1kg... radmasa.gif Orice obiect mai mare se va propti in spatarul banchetei si nu se va apropia de adancitura, nu? Ce zici? Incearca si-ai sa vezi... smile.gif
In afara de problema cu adancitura, care fie vorba intre noi, nu este vina tavitei, ci a mult-iubitilor proiectanti ai masinii, mai ai alte nemultumiri? Daca tavita (nu Logan-ul... laugh.gif ) nu te multumeste macar in proportie de 99.5%, te rog sa mi-o trimiti inapoi si-ti rambursez integral banii.

Tavita are garantie doi ani la defectele de material. Evident ca producatorul nu poate garanta eventualele zgarieturi, taieturi sau julituri cauzate de intrebuintare mai "violenta". Oricum, daca julesti sau tai tavita scapi mai ieftin decat daca juleai sau taiai mocheta din portbagaj...
Ai factura, dar chiar si daca o pierzi nu conteaza: eu am lista clientilor.
Ceea ce te asigur este ca materialul de baza al tavitei nu are moarte! La minus 30 de grade, facut sul, un material de calitate slaba ar crapa la transport sau la desfasurarea sulului.
Vei vedea ca Logan-ul il vei vinde cu tot cu tavita, iar la urmatoarea masina asta va fi prima ta achizitie (sper ca tot de la mine...).

Astept cu nerabdare raspunsul tau si parerea de-acum avizata si facand abstractie de viciile de proiectare ale Daciei.
Mircea

PS - daca sedanul are adancitura, atunci ce zici la MCV cu 5 locuri? Este ditamai canionul acolo... Parca le-ar fi fost lene sa faca altfel podeaua pentru 5locuri fata de 7 locuri. Cu "munca" mea vad multe portbagaje (...) dar asa ceva -nu!

This post has been edited by themircea: 29 Apr 2008, 18:32

--------------------
Renault Laguna Grandtour 1999 Concorde ; fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250
Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 29 Apr 2008, 19:57
Post #182

Membru autentic

eu unul sunt multumit de tavita, imi varsam si eu amarul cu chestia aia,deh.. proiectanti care nu s-au chinuit prea mult. Parca pot organiza mai bine lucrurile in portbagaj. Nu spuneam cu rautate ceea ce spuneam, drept dovada te-am si recomandat in continuare smile.gif spor la vanzari si sper sa tina cat mai mult astept cu nerabdaare si presurile alea, mai ales daca pe spate sunt cat mai mari si acopera putin si sub scaunul fata.

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
sonykel
post 29 Apr 2008, 20:25
Post #183

Actualmente Ing.

From: Constanta

mircea cand apare tavita ptr mcvul cu 7locuri adica cu prelucrarea ptr a 2 bancheta da-mi te rog un PM , te rog mult de tot

--------------------
DACIA Logan MCV 2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine - CT-87-SNK
Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine
Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume
+
kriprii
post 29 Apr 2008, 21:49
Post #184

Membru autentic

From: Bucuresti

A venit tavita...se muleaza perfect pe protbagaj..sunt super incantat....thx Mircea....o sa te sun in max 1 luna sa-mi spui cand e gata si pt symbol ultimul model...
Multumesc inca odata..

This post has been edited by kriprii: 30 Apr 2008, 08:23

--------------------
Renault Kadjar 2016/ ZEN Energy
+
themircea
post 1 May 2008, 17:39
Post #185

Membru autentic

Salut!

aphophis - Stai linistit: am inteles perfect ce spuneai, drept dovada faptul ca am si accentuat "meritul" proiectantilor Daciei... radmasa.gif Iti multumesc inca o data si te voi anunta cand vin presurile.

sonykel - OK! Mi-am notat. Sper sa fie cat mai curand.

kriprii - Eu iti multumesc pentru mesaj si pentru ca esti clientul meu! Ma bucur ca-ti place! blush.gif

Mircea

--------------------
Renault Laguna Grandtour 1999 Concorde ; fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250
Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
+
tribunul
post 3 May 2008, 09:47
Post #186

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Am primit si eu tavita, comandata pe 30 aprilie - primita pe 1 mai, chiar daca a fost facuta sul si-a revenit imediat complet.
Sunt multumit atat de tavita cat de seriozitatea lui Mircea.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
themircea
post 4 May 2008, 08:57
Post #187

Membru autentic

Salut!

tribunul - Multumesc pentru mesaj, pentru cuvintele bune si pentru ca ai cumparat de la mine!

Mircea

--------------------
+
Meghitzanul
post 5 May 2008, 10:06
Post #188

***** 4 ISOFIX

From: Bucuresti

QUOTE(themircea @ 27 Apr 2008, 16:19)
Meghitzanul - sorry, da' nu pot sa zbor... Dupa tonul mesajului tau, deduc ca esti foarte nemultumit de asteptare si imi cer scuze!
Sunt convins ca stii cum se fac contractele internationale: pe langa a-ti gasi furnizorul "perfect" (lucru in sine foarte dificil), mai sunt o gramada de alte detalii de pus la punct (finaciare, administrative, tehnice, legale/contractuale etc). Scuze inca o data!
In legatura cu "spusul ca sa ma aflu in treaba": nu este genul meu. Nu consum timp si energie pentru lucruri nedemne - in toate sensurile termenului.
*

pai da-mi te rog atunci un termen real pt presurile alea... ca sa stiu daca astept sa iau de la tine sau caut in alta parte

n-am crezut ca dureaza atat (aproape 3 luni) cand ai spus ca poti aduce si presuri de interior "in viitorul apropiat"...vad ca esti firma serioasa totusi!! smile.gif

...hai ca te iau tare tongue.gif wink.gif

merci! smile.gif

This post has been edited by Meghitzanul: 5 May 2008, 11:05

--------------------
VW Passat Variant 2.0TDI 170cp DSG 2008
Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004
Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000
+
bogdan_90
post 7 May 2008, 18:43
Post #189

baiatu' cu apa

tavita de logan berlina cat costa?

--------------------
ford focus 2007 - xxx
plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
+
themircea
post 8 May 2008, 09:58
Post #190

Membru autentic

Salut!

meghitzanul - in postul citat de tine, ti-am explicat (cred eu...) de ce dureaza atat! Ironia nu-si are rostul. Nu este cazul sa intru in dezbateri despre interpretarea in termeni economici si de comert international a sintagmei "in viitorul apropiat".
Cat despre "firma serioasa" - cred ca am demonstrat doar onestitate si calitate.

Nu voi aduce, repet: NU VOI ADUCE, presuri de interior proaste doar ca sa fie repede.
Decizia de a astepta sau nu, iti apartine.

bogdan_90 - Logan-ul are 3 euro reducere fata de masinile straine din aceeasi clasa. So: 39.92-3 = 36.92 Euro (~135 RON), iar de aici scazi 10% reducere sau transport gratuit - vezi primul post.

Multumesc,
Mircea

--------------------
+
themircea
post 10 May 2008, 10:01
Post #191

Membru autentic

Salut!

O poza cu Nissan Quasqai - scuze ca-i prafuita, dar si-a facut deja datoria...

Mircea

Attached thumbnail(s)
Nissan_Quasqai_compressed.JPG ( Size: 201.68k ) Number of downloads: 802

--------------------
+
silvius
post 10 May 2008, 16:40
Post #192

Membru incepator

From: București

Salut!

Mircea, vreau și eu o tăviță de portbagaj pt. mașina din semnătură.

--------------------
Renault Megane Bicorp; Clio III 2003 1,5dCi 80CP; 2006 1,4 16V
+
themircea
post 11 May 2008, 09:03
Post #193

Membru autentic

Salut!

silvius - tavita pentru Megane II bicorp am pe stoc. Pret, reduceri, transport ai vazut, nu?

Daca doresti, te rog, da-mi un PM cu datele de livrare si luni pleaca spre tine, iar marti o ai.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

--------------------
+
Fre33lancer
post 11 May 2008, 23:46
Post #194

Membru autentic

covorase nu poti sa faci cumva sa aduci , tot in genul tavitei ?

--------------------
Megane Sedan 2.2 2008
+
themircea
post 12 May 2008, 10:17
Post #195

Membru autentic

Salut!

Fr33lancer - Ba da! Voi aduce, dar mai dureaza ceva...

Mircea

12 May 2008, 18:46:
Salut!

mariuseugen - Aveo sedan am pe stoc.
Pret: 39.92 euro (~147 RON) - reduceri, transport gratuit - vezi primul post.

Daca doresti, te rog suna-ma sau da-mi un PM cu datele de livrare.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

This post has been edited by themircea: 12 May 2008, 18:46

--------------------
+
silvius
post 13 May 2008, 09:25
Post #196

Membru incepator

Salut!

Mircea, ți-am trimis datele de contact pe PM.

--------------------
+
themircea
post 13 May 2008, 17:26
Post #197

Membru autentic

Salut!

silvius - Multumesc pentru comanda (comenzi... biggrin.gif )!
Maine pleaca spre tine.
Iti voi trimite nr.de AWB ca sa-i "mobilizezi" pe curieri.

Multumesc,
Mircea

--------------------
+
silvius
post 15 May 2008, 21:16
Post #198

Membru incepator

Salut Mircea!

Am primit tăvițele și sunt foarte mulțumit. smile.gif Arată excelent și se simte calitatea, motiv pentru care le recomand cu încredere. Dacă am timp o să încerc să fac și o poză pentru sceptici. biggrin.gif

Merci și succes în continuare!

Silviu

--------------------
+
biscu
post 15 May 2008, 21:31
Post #199

...

Hello, pentru Clio 3 ai tavita portbagaj? Mersi

--------------------
Renault Clio III 2007 - ...
+
themircea
post 18 May 2008, 08:41
Post #200

Membru autentic

Salut!

silvius - Multumesc pentru mesaj, pentru recomandare si pentru cuvintele bune! Ma bucur ca iti place tavita! blush.gif

biscu - Am tava pentru Clio III pe stoc.
Pret: 35.13 euro (~130 RON) minus reducere sau transport gratuit (vezi primul post).
Daca doresti, te rog anunta-ma si a doua zi o ai.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

PS: De ce cand cineva posteaza pe topic uneori primesc mail care sa ma anunte, alteori nu. La setari n-am umblat. Offf...

Scuze silvius si biscu pentru faptul ca nu v-am raspuns mai repede, dar motivul este cel de mai sus...

This post has been edited by themircea: 18 May 2008, 08:46

--------------------
+
themircea
post 19 May 2008, 19:29
Post #201

Membru autentic

Salut!

Attached thumbnail(s)
model_tavita___cu_sageti.jpg ( Size: 20.96k ) Number of downloads: 821

--------------------
+
lotus
post 20 May 2008, 07:28
Post #202

Membru incepator

sunt interesat de o tavita portbagaj pentru renault symbol (varianta 2008). daca ai si cat ar costa. multumesc

--------------------
Renault Symbol 2008
+
themircea
post 20 May 2008, 20:24
Post #203

Membru autentic

Salut!

lotus - pentru symbolul 2008 inca nu s-a introdus matrita. Diferenta fata de modelul anterior este lipsa "gropii" din mijlocul portbagajului. In rest, contururile s-au pastrat. Modelele noi au portbagajul perfect plat. Asa-i si al tau, nu?

Te voi anunta, daca doresti, in momentul cand apare varianta personalizata pentru masina ta.
Imi pare rau ca nu te pot servi mai bine! sad.gif

Multumesc,
Mircea

--------------------
+
cristianxxl
post 20 May 2008, 20:29
Post #204

flower power

From: Otopeni

Am si eu o rugaminte , cu scuzele de rigoare daca bat cimpii, am clio din semnatura si as vrea sa cumpar presuri sau cum se numesc alea de cauciuc pe care se sta cu picioarele ,dar nu tavita ci pur si simplu unele mai noi si mai frumoase decit ce am acum.Se poate?Daca da cit costa toate 4?
Multumesc!

--------------------
renault Megane 4 2018
+
lotus
post 21 May 2008, 07:01
Post #205

Membru incepator

<themircea> da. portbagajul e perfect plat. astept un semn cand o sa fie disponibila tavita. sper cat mai curand smile.gif
multumesc

--------------------
Renault Symbol 2008
+
themircea
post 21 May 2008, 08:28
Post #206

Membru autentic

Salut tuturor!
Multumesc Alex pentru schimbarea titlului si transformarea in Lipicios. biggrin.gif

Multumesc Alex, mai ales pentru initiativa de a ajuta un copil prin intermediul forumului reno/dacia! Avem de invatat de la tine ceea ce multi am uitat: sa fim OAMENI!

Multi dintre voi ati citit topic-ul ce apare in antetul fiecarei pagini din forum. Ma refer la "Ajutati-l pe Stefanut". Unii, poate, ati vazut si la televizor cazul lui nefericit.
Pentru sceptici: Am verificat personal cazul lui Stefanut. Am patit-o si eu de multe ori, fiind luat de fraier in momentul in care aveam incredere in oameni. Asa ca am in continuare incredere... (nu pot sa ma vindec), dar mai si verific.
BandiT - te rog sa nu te superi pentru aceasta "verificare" si nu o iei drept neincredere, dar am vrut sa dispara orice urma de indoiala.

Prin urmare am luat decizia ca pe langa cei 10% reducere pentru forum (sau transport gratuit), sa donez lui Stefanut 10% din valoarea fara TVA a fiecarei vanzari pe care o fac pe forum. Poate ca nu este mult, dar va asigur ca este din suflet. Poate ca un mic gest al meu va va ajuta si pe voi sa luati decizia de a face un gest similar. Poate ca vor fi unii care vor spune ca-si platesc singuri transportul si, in numele lor, sa donez si acei bani lui Stefanut!

Ati vazut pe topic-ul "Ajutati-l pe Stefanut" - multi au scris acolo ca au donat dupa puteri, altii au donat si n-au scris nimic. Acestea sunt remarcabile eforturi individuale. Dar noi suntem multi! Haideti sa folosim acest lucru. Un ajutor pentru Stefanut este nu doar sa faceti o mica donatie, ci si sa-i sensibilizati pe altii sa faca acelasi lucru! Multi nu doneaza pentru ca nu-si permit o suma care, cred ei, sa fie demna de luat in seama! Nu sovaiti: oricat, orice suma, oricat de mica este importanta!

Oameni buni: suntem 32.000 de membri inregistrati pe forum. Sa zicem ca doar 10.000 sunt vizitatori constanti si fideli. Daca fiecare din acesti 10.000 am dona doar cate un euro, acest copilut ar avea sansa unui tratament de recuperare.
Stati putin si ganditi-va pe ce dati banii: un suc, un pachet de tigari, o cafea? Maruntis, cheltuieli penibile! furios.gif Bani pe care-i dai si uiti de ei in secunda urmatoare. Ei bine, daca acesti bani i-ati dona lui Stefanut ei ar deveni poate primii bani pe care-i dati si nu vor cadea in uitare: VOI va veti aminti (cu drag) ca ati acordat o sansa de insanatosire unui copilut, iar Stefanut si parintii lui cu siguranta va vor multumi in fiecare gand al lor, pentru tot restul vietii.

Ganditi-va la asta!

Mircea

This post has been edited by themircea: 21 May 2008, 08:32

--------------------
+
Jje
post 21 May 2008, 14:06
Post #207

Membru incepator

From: Brasov-Rasnov-Bran

salut.
tava de portbagaj ptr. renault scenic rx4 ai?
al meu e pe benzina,din 2001, dar nu cred sa fie diferente fata de cel diesel...
sau poate se potriveste tava de la renault scenic 1 , fabricatie pana in 2002 inclusiv.

--------------------
Renault Scenic RX4 2001 - BV06VLD
+
themircea
post 21 May 2008, 17:16
Post #208

Membru autentic

Salut!

Jje - Rx4 nu cred ca are modificari la podeaua portbagajului fata de Scenic I. Prin urmare, am pe stoc.
39.92 Euro (~146 RON) - minus reducere sau transport gratuit.

Daca doresti, te rog anunta-ma si maine pleaca spre tine.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

--------------------
+
george_moga
post 26 May 2008, 15:27
Post #209

Membru autentic

Pentru Laguna II Grandtour an 2003 ai tavita?....cat costa?...multumesc

--------------------
ex Dacia / Renault ex LOGAN/ Laguna 2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
+
themircea
post 26 May 2008, 15:55
Post #210

Membru autentic

Salut!

george_moga - covoras portbagaj pentru Laguna II combi am pe stoc.
Pret: 39.92euro (~147 RON) minus 10% reducere sau transport gratuit (vezi primul post).
Daca doresti, te rog anunta-ma si a doua zi o ai.

Era sa uit... Ladies and Gentlemen: Vin presurile de interior!
Exact cum va spuneam - sunt faine: nemtesti, cauciuc, absolut fara miros, personalizate, cu un pic de bordura (~1 cm).

Va dau cateva exemple de pret:
Megane I, II, Laguna, Logan, Clio etc sunt 39.7 Euro (~146 RON)
Astra (G, H), Corsa (C, D), Focus, Golf sunt 37 Euro (~137 RON).

Evident, din preturile astea scadeti 10% sau transport gratuit, ca si la tavi.
Greutatea unui set de presuri de cauciuc este de ~6-7 kg. Transportul, prin urmare este mai scump (~20RON) - asta ca sa va faceti calculele.
Cand ajunge la mine marfa, voi face poze si le voi posta.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

This post has been edited by themircea: 26 May 2008, 16:09

--------------------
+
65 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th May 2025 - 00:13
Forum Renault