[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
LepiLupi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 21 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megan 2 DCI
Renault Megan 2 DCI
2004-hattchbak
- HD-09-TIA
|
|||
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
GeorgeMocanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 July 11 ![]() |
vreau si eu o tavita pentru portbagaj la un Velsatis din 2008.
|
--------------------
Renault
VelSatis
2008/ 2.0 dci 127kW
- CT- 44 - MGA
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut, tututor si scuze pentru raspunsul tarziu!
Asa cum am scris in repetate randuri, am din ce mai multe indatori in ultima perioada si sunt foarte mult timp plecat. Colegii mei, insa, sunt la firma L-V 8-18 si sa va stau la dispozitie. Chiar mai simplu, mai elocvent si mai rapid, puteti vedea toate informatiile, preturi, poze si detalii pe site-ul scris in primul post ( rimi.ro sau rimimg.ro/catalog ). Fata de preturile de acolo, scadeti 5% pentru forum. Va rog, cand faceti comanda sa nu uitati sa scrieti nick-name+forum pentru reducere. quick - iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca-ti plac! Cat despre transport, asa cum scrie si pe site, este gratuit pentru clienti (il suportam noi) la tavitele pentru portbagaj si, prin extensie, la orice le insoteste in livrare. Din pacate, la covorase cumparate singure, nu putem oferi curierat gratuit. Gabriel_C - iti multumim si iti stam in continuare la dispozitie! ukel - sigur ca da! Te rog sa le vezi pe rimimg.ro/catalog De acolo te rog sa identifici si modelul de portbagaj pe care il ai, pentru ca la Jetta 2011 sunt trei tipuri de portbagaje. Daca doresti, tot acolo poti sa faci si comanda. Sa nu omiti sa scrii nick-name+forum pentru reducerea de 5%. lauand - covorase sunt. Te rog sa le vezi pe site. Tava de portbagaj pentru VW T5 nu se produce. Scuze! tunderbird - ai transmis intre timp comanda colegilor mei? Daca da, cu siguranta le-ai primit deja si iti multumesc. Daca nu, scuze ca nu am mai intrat intre timp pe forum, dar asa cum scriam mai sus, sunt sufocat cu munca si cu deplasarile. Daca nu e tarziu si daca te mai intereseaza cele doua produse, te rog sa suni la colegii mei (numerele din semnatura mea) si azi pot pleca spre tine. monescu_gabi - noi iti multumim si iti stam la dispozitie si pe mai departe! dumiDude - te rog sa o vezi pe rimimg.ro/catalog Pe stoc avem doar modelul cu talpa lunga (masina are o "limba" de plastic sub frana de mana). LepiLupi - sigur ca da. 154 ron, minus5% pentru forum. Curierat rapid gratuit. tunderbird - ah, deduc din al doilea post al tau ca nu ai transmis comanda colegilor mei. Te rog sa vezi ce ti-am raspuns cu cateva randuri mai sus. GeorgeMocanu - scuze, dar Vel Satis nu are fabrica in catalog. Sunt putine peste tot in Europa si nu si-ar fi amortizat in veci matrita si costurile de avizare. Daca vrei, avem o tavita universala care se poate decupa pe niste crestaturi pre-trasate dupa conturul dorit. O poti vedea pe site, la covorase de cauciuc (Atentie, nu la tavite). Noi recomandam decuparea acesteia pe un contur mai larg, in acest fel, marginile ramanand ridicate ca la o tavita. Reiau rugamintea de la inceputul acestui post: Va rog sa vedeti toate informatiile, preturi, poze si detalii ale produselor pe rimi.ro sau rimimg.ro/catalog Fata de preturile de acolo, scadeti 5% pentru forum. Pentru promptitudine, tot pe site, dar si pe mail-ul de la pagina contact a acestuia puteti face si comanda. Cand faceti comanda sa nu uitati sa scrieti nick-name+forum pentru reducere. Va doresc tuturor Paste Fericit si sanatate! |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|
betrayed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 January 11 ![]() |
salut, antena pentru megane 2 hatchback ai?
|
--------------------
dacia
logan
1.6 2004
- b 756 aaa
|
|
alupsa74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 29 June 11 From: Alba Iulia ![]() |
Buna ziua
am vazut pe site ca pentru Laguna 2 aveti doua tipuri de covorase de cauciuc care este diferenta intre cel simplu si cel cu grafit ( G ) ?? din poza difera cel de la sofer , la decupajul de sub pedale cel cu grafit pare mai lat !!! pe care il recomandati d-voastra , care se apropie cel mai mult de dimensiunile originale ?? Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna II 2001 Initiale
1.8 16v
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Cristos a Inviat!
betrayed - sorry, nu importam asa ceva. Te rog sa vezi pe site produsele pe care suntem specializati. alupsa74 - nu este "cu" grafit, ci culoare grafit... ![]() Ambele se potrivesc la fel de bine. Daca unul dintre ele ar avea vreo neconformitate, nu am mai importa acel model. Ambele sunt produse de catre fabrici acreditate, pe matrite avizate, din materiale foarte bune. O fabrica e in Germania si una in Cehia. Nu sunt diferente de calitate, ci strict... de preferintele clientului. Prin urmare, decizia iti apartine. Ceau! |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
alexandrufranc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 22 March 11 From: Galati ![]() |
salut
tavita pentru portbagaj laguna 2 hatchback 2003. pret ? multumesc |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 1.9 dci / 107 cp
- GL 83 FRA
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
As fi interesat de o tavita portbagaj pentru Supernova si care ar fi pretul ?
|
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Un covoras sofer pentru un Scenic 1. Ce modele ai si preturi te rog. Dar de o cotiera un pret?
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
vladss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 31 August 09 From: Bucuresti ![]() |
M-ar interesa si pe mine un set de covorase de cauciuc (tip tavita) pentru un renault megane sport tourer.
Aveti? Si la ce pret? |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2011 Privilege EVO 1,6 16V
- B-82-xxx
|
|
LiviuHF |
![]()
|
![]() Ro.A.F. Group: Members Posts: 227 Joined: 16 April 11 From: Botoșani/Bacău ![]() |
Buna ziua,
As dori si eu sa comand de la dumneavoastra un set de "Presuri cauciuc auto" referinta G191301 cat si o "tava portbagaj auto" cod 192424 pentru un Megane 2.1 sedan.Ce trebuie sa mai fac pentru a benefia de reducerea aferenta forumului? Va multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004 1.6 83kw Renault Megane II Sedan 2003 1.6 83kw
Think! It ain`t illegal yet... |
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
themircea salut ,un set de covorase pt un scenic 2 , ce pret ? multumesc .
|
--------------------
scenic 2
renault
2005 dynamique 1.5 dci
- VN 10 XTX danios
|
|
meltean |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 26 February 11 From: Suceava ![]() |
Ma intereseaza o tava portbagaj laguna II break,doar ca in coltul din stanga am amplificatorul,nu e gol precum in pozele de pe site
|
--------------------
Renault / BMW
Laguna II 2.2dCi / 320d
2004 Initiale / 2000
|
|
Missye||a |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 July 12 ![]() |
Salut,
Ma intereseaza o polita de portbagaj pentru Megane Hatchback, interior gri. Ceva de genul: http://i.ebayimg.com/t/RENAULT-MEGANE-5d-P...#33;~~60_12.JPG Care ar fi pretul? Multumesc |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback
2007
|
|
titicostel |
![]()
|
. Group: Members Posts: 104 Joined: 27 May 12 From: . ![]() |
Salut,
ma intereseaza pentru Clio 3, model 2007, o tavita pentru porbagaj si covorase din cauciuc de culoare gri. |
--------------------
.
.
.
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
Cel cu tavitele este in Afganistan
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Repet rugamintea din posturile mele anterioare: Sunt foarte mult timp plecat si chiar nu apuc sa intru pe forum. In schimb, colegii mei de la vanzari va stau la dispozitie L-V orele 8-18. Drept urmare, va rog sa vedeti toate informatiile, preturi, poze si detalii ale produselor pe rimi.ro sau rimimg.ro/autoshop Fata de preturile de acolo, scadeti 5% pentru forum. Pentru promptitudine, tot pe site, dar si pe mail-ul de la pagina contact a acestuia puteti face si comanda. Cand faceti comanda sa nu uitati sa scrieti nick-name+forum pentru reducere. Va multumesc celor care ati citit ce am scris in posturile anterioare si ati facut comanda pe site sau telefonic la numerele din semnatura mea. Raspund, oricat de tardiv ar fi, intrebarilor de mai sus. alexandrufranc - pret si poza pe rimi.ro : 154 ron, minus 5% pentru forum si curierat rapid gratuit Ryco - poate, in loc sa ma cauti in Afganistan, ar fi fost mai simplu, mai rapid si ar fi demonstrat mai multa empatie sa citesti postul meu anterior si/sau sa vezi numerele de telefon din semnatura mea. Colegii mei de la vanzari pentru asta sunt 10 ore pe zi la serviciu - ca sa raspunda prompt oricaror intrebari si comenzi. horyc - scuze, dar toate fabricile produc doar seturi intregi de covorase. Nu se vinde separat doar sofer. Te rog sa vezi pe rimimg.ro/autoshop poza si pret cu presurile de cauciuc Scenic I. Evident, de acolo scazi 5% pentru forum. Cotiera Scenic I, scuze, dar nu avem. vladss - sigur ca da. Avem de la doua fabrici: un model poti sa vezi pe rimimg.ro/autoshop si unul pe presuriauto.ro LiviuHF - pentru reducere trebuie doar sa spui / scrii nick-name si forum. Atat. danyos - Avem de la doua fabrici: un model poti sa vezi pe rimimg.ro/autoshop si unul pe presuriauto.ro Evident, scazi 5% pentru forum. meltean - din pacate, modelul respectiv este extrem de rar. Fabrica nu poate introduce matrita si suporta costurile de avizare exact din acest motiv. Ce putem face este sa-ti acordam o reducere suplimentara care sa "justifice" sa tii indoita in sus urechea tavitei. Daca doresti, te rog sa trimiti mail la adresa de pe pagina de contact a site-ului. Missye||a - scuze, dar nu importam asa ceva. Cred ca doar la reprezentanta sau la dezmembrari poti gasi ace polita. Daca doresti tavita pentru portbagaj sau covorase, iti stam la dispozitie. titicostel - covorase de cauciuc gri nu avem de unde sa aducem. Daca doresti negre avem de la doua fabrici si le poti vedea fie pe rimimg.ro/autoshop , fie pe presuriauto.ro Tavita pentru portbagaj difera la Clio III hatchback fata de Grandtour. Avem toate modelele si le poti vedea pe rimi.ro Asa cum scriam mai sus, pentru forum ai 5% reducere fata de preturile de pe site si, pentru livrare de tavita+covorase ai curierat rapid gratuit. Ryco - nu acum. Am fost in Februarie. Inca o data, in atentia tuturor. In ultima vreme sunt foarte mult timp plecat, am din ce in ce mai multe indatoriri si chiar nu apuc sa intru pe forum. In schimb, colegii mei de la vanzari va stau la dispozitie L-V orele 8-18. Drept urmare, va rog sa vedeti toate informatiile, preturi, poze si detalii ale produselor pe rimi.ro sau rimimg.ro/autoshop Fata de preturile de acolo, scadeti 5% pentru forum. Pentru promptitudine, tot pe site, dar si pe mail-ul de la pagina contact a acestuia puteti face si comanda. Cand faceti comanda sa nu uitati sa scrieti nick-name+forum pentru reducere. Ceau! This post has been edited by themircea: 7 Aug 2012, 07:50 |
--------------------
Renault
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
covorase "pentru iarna" gen tavita , alea cu margine inalta se mai fac? pentru un Logan si un pret.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Radel |
![]()
|
![]() Gata cu joaca Group: Members Posts: 159 Joined: 5 January 07 From: Voluntari ![]() |
Am facut comanda pe site, dar nu am stiut unde sa trec nick-forum. Poate mai pot beneficia de reducere. Daca nu, nu e mare chestie. Numele este Radu Iacob
This post has been edited by Radel: 16 Oct 2012, 14:56 |
--------------------
Renault
Megane
2014, GT-line, 1.2L TCe, 130 CP Domnia constă în ce știi, nu în ce deții.
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
Am avut o comanda la voi si va recomand, marfa foarte ok, asa ca am revenit pentru ca am nevoie de protectii praguri usi si protectii prag portbagaj pentru Aveo T300. Pe site nu aveti (inca?) nimic, se pot aduce/comanda? Multumesc. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
ovi2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 May 12 ![]() |
Ma intereseaza un set de covorase din mocheta bej pentru Reanult Megane 2. Aveti un pret si termen de livrare?
Multumesc! |
--------------------
Nissan
X-Trail
2008
|
|
cripetre |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 19 January 09 ![]() |
am comandat un set de covorase textil "Elegance" pt al meu Megane. raspunsul a fost foarte promt, comanda in doua saptamani (fabrica e in Cehia, din cate am inteles).
revin cu info dupa ce intru in posesia lor. bafta! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege 1.6 16v http://img259.imageshack.us/img259/8706/40832.jpg
|
|
cripetre |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 19 January 09 ![]() |
azi am intrat in posesia lor, totul a decurs ok, este exact ce am comandat.
le voi folosi incepand din primavara, acum pe sezonul de iarna, merg cele tip oala, din cauciuc. multumesc colegului themircea si echipei sale. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege 1.6 16v http://img259.imageshack.us/img259/8706/40832.jpg
|
|
ionik_e4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 17 February 11 From: Constanta ![]() |
Buna ziua si La multi ani!!O intrebare...presuri din cauciuc de Matiz gasesc la d-voastra?...si niste poze daca se poate..Va multumesc!!
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2006
- CT 11 KTC
|
|
pedrony75 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 5 February 11 From: BUCURESTI ![]() |
Salut! O tavita portbagaj pentru Laguna II HB din 2002 cu CD cheanger pe stanga? Multumesc anticipat! Respecte!
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2002
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Repet rugamintea din posturile mele anterioare: Scuze, dar sunt foarte mult timp plecat si chiar nu apuc sa intru pe forum. In schimb, colegii mei de la vanzari va stau la dispozitie L-V orele 8-18 pentru orice informatii nu ati gasit pe site. Drept urmare, va rog sa vedeti toate informatiile, preturi, poze si detalii ale produselor pe rimi.ro sau rimimg.ro/autoshop Fata de preturile de acolo, scadeti 5% pentru forum. Pentru promptitudine, tot pe site, dar si pe mail-ul de la pagina contact a acestuia puteti face si comanda. Cand faceti comanda sa nu uitati sa scrieti nick-name+forum pentru reducere (in campul cu datele de facturare este loc si pentru aceste informatii) Va multumesc celor care ati citit ce am scris in posturile anterioare si ati facut comanda pe site sau telefonic la numerele din semnatura mea. Ceau! This post has been edited by themircea: 20 Mar 2013, 10:40 |
--------------------
Renault
|
Neinhalt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 26 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Unde este sectiunea pentru covorase auto de cauciuc special (covorase de cauciuc Beige?). M-am uitat pe site si nu am gasit acea sectiune!!
Doresc o oferta de pret pentru covorase cauciuc tavita pe culoarea beige pentru Megane II, 2008. As vrea sa stiu daca spatele lor este facut sa adere la mocheta (sa nu alunece). Aceeasi intrebare vis a vis de alunecare o am si pentru covorasele de tip mocheta (e deal Breaker daca nu au dispozitiv anti alunecare, pentru ca masina mea nu are gauri de fixare in podea) This post has been edited by Neinhalt: 9 Apr 2013, 16:15 |
--------------------
Renault
Megane II
2008 2.2 / 1.9 dci 131 cp / EA4
|
|
razvan278 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 2 September 11 ![]() |
salut m-ar interesa o tavita pentru renault laguna 1 faza 2 si ce pret ?pm pls
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 /laguna 1
- ms89rzv
|
|
megagelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 May 13 ![]() |
Doresc covorase si tavita portbagaj pentru Megane 2 din 2007 dar o sa incerc sa fac comanda(cred ca merge mai repede)direct la firma.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2/1.6 16V
2007/Privilege
- PH-25-AUR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 19:44 |