[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
themircea |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) Logan_MCV_7_locuri.JPG ( Size: 169.25k ) Number of downloads: 565 |
||
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
vreau si eu daia de mcvu cu 7locuri...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
adycez_1410_Sport |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 18 July 05 ![]() |
QUOTE(themircea @ 18 Jul 2008, 08:40) sonykel - Ai spus ca vrei sa vezi poza cu tavita de logan MCV 7 locuri. Ca si contur, evident ca este la fel cu cea de 5 locuri, doar ca are "locasele" pentru balamalele banchetei a 3-a si pentru zavorul din centru. Dar va aparea si tavita pentru MCV 5 locuri cu tot cu groapa din spatele banchetei? This post has been edited by adycez_1410_Sport: 18 Jul 2008, 09:22 |
--------------------
LOGAN / FORD
MCV / FIESTA
2008 / 1996
- BC-??-SEP / B-??-JUM
|
|
remus2707 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 July 08 ![]() |
salut!
@themircea doresc sa achizitionez presuri interioare pentru opel astra clasic II. ma intereseaza pretul si eventual o foto ptr. a vedea cum arata. |
--------------------
opel
astra clasic II
2006 SEDAN
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru un Opel Frontera varianta lunga (5 usi) exista ceva?
Multumesc! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
sonykel - pai... anunta-ma cand vrei si ti-o trimit. Pret : 147 RON minus 10 RON reducere pentru masini romanesti minus 10% sau transport gratuit. adycez_1410_Sport - nu vor fi la un loc. Pentru "santul" sau "groapa" cu pricina va fi o extensie - o tavita separata. Matrita este facuta. Inteleg ca va incepe productia dupa ce se intoarce fabrica (ma rog... oamenii de la fabrica) din concediu. remus2707 - presurile sunt la 105 RON, dar iti platesti tu transportul. Poze fac imediat si le postez in dupa-masa asta. Buyaka - imi pare teribil de rau, dar Frontera nu apare in catalog. Daca vrei, pot sa-ti ofer o tavita ne-personalizata (dreptunghiulara 100*90 cm), acelasi material, aceeasi calitate, dar pret mai mic - macar o pui sub bagajele "periculoase"... Multumesc, Mircea 0722.259258 This post has been edited by themircea: 18 Jul 2008, 12:33 |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
cuza26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 4 May 07 From: Bucharest ![]() |
dupa lupte seculare ce au durat vreo saptamana am reusit sa imi pun si eu covorasele interioare tip tavita pe megane 2.2 . sunt absolut superbe, nu aluneca si sunt f moi si placute, mai si scartaie cand ai talpi de cauciuc ceea ce imi place la nebunie. Ca de obicei om de nota 20, vorbit decis luat trimis ridicat in mai putin de 48 de ore. Deci uite ca se pot face treburi serioase si in romania....
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Manager 1,5 85CP
- B-07-HLU
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
pt BMW 320D E90 ai cumva tavita pt portbagaj? astept un raspuns pe pm.
|
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
cobram |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 July 08 ![]() |
Primit coletul pentru Logan. Este super tavita si vine perfect si pe Logan phase2. themircea respectele mele si fii sigur te voi recomanda si altora.
|
--------------------
Dacia
Logan phase 2
2008 Laureate
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
QUOTE(cuza26 @ 18 Jul 2008, 14:23) dupa lupte seculare ce au durat vreo saptamana am reusit sa imi pun si eu covorasele interioare tip tavita pe megane 2.2 . sunt absolut superbe, nu aluneca si sunt f moi si placute, mai si scartaie cand ai talpi de cauciuc ceea ce imi place la nebunie. Ca de obicei om de nota 20, vorbit decis luat trimis ridicat in mai putin de 48 de ore. Deci uite ca se pot face treburi serioase si in romania.... ![]() ![]() cum tavita ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Fre33lancer: 19 Jul 2008, 01:12 |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
cozo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 April 07 ![]() |
tavita pentru un astra F 3 usi?
|
--------------------
renault
laguna
1998 1.6 16v
- TM
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
cuza26 - Iti multumesc! Tot caut echivalentul in romana, dar nu-l gasesc, asa ca da-mi voie sa-ti spun in engleza: you are too kind! ![]() Multumesc inca o data pentru cuvintele bune si pentru ca ai cumparat din nou de la mine! iuly89ct - daca nu ma insel, am vorbit deja la telefon. Am vrut sa trimit azi tavita (prin posta, asa cum ti-am spus), dar din pacate era inchis la mesagerie. Il voi trimite luni. Scuze, daca nu esti tu cel cu care am vorbit - te rog anunta-ma... cobram - Iti multumesc ca ai cumparat de la mine si pentru recomandare! Ma bucur ca-ti place tavita! Fre33lancer - ![]() ![]() ![]() cozo - Astra F 92-98 HB/3, da? Din pacate n-am pe stoc si, mai mult, fabrica este in concediu. Daca nu-i tarziu si daca poti astepta pana in prima decada a lui August, te rog da-mi un PM cu un numar de telefon si te voi anunta cand ajunge. Pret: ~147 RON minus 10% sau transport gratuit prin curier rapid. Weekend placut! Mircea 0722.259258 |
--------------------
Renault
|
birky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 January 08 From: Galati ![]() |
sal mircea la ce pret ai tavita pentru porbagaj logan berlina?
|
--------------------
dacia
logan
2007/ abs plus
- GL-81-CIC [B]ONLY GOD CAN JUDGE ME
|
|
remus2707 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 July 08 ![]() |
salut Mircea ! astept pozele presurilor de la opel astra clasicII pentru a ma decide in vederea cumpararii
|
--------------------
opel
astra clasic II
2006 SEDAN
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
birky - Logan are 3 Euro reducere fata de masinile straine echivalente. Prin urmare pretul este ~137 RON, iar de aici scazi 10% sau transport gratuit prin curier rapid. Daca doresti, te rog suna-ma si maine pleaca spre tine. remus2707- Imi cer mii de scuze si sper sa apreciezi sinceritatea: am uitat! ![]() Ai pozele mai jos. Scuze, inca o data! Mircea Attached thumbnail(s) Astra_G__1.JPG ( Size: 205.04k ) Number of downloads: 512 Astra_G__2.JPG ( Size: 124.32k ) Number of downloads: 450 Astra_G__3.JPG ( Size: 200.8k ) Number of downloads: 444 |
--------------------
Renault
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate in loc de Frontera apare Isuzu Rodeo, e acelasi model
![]() Hai zi-mi ca am noroc! Mersi mult! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
@themircea
da, am vb la telefon. acum astept tavita cu nerabdare ca tot car bagaje care murdaresc mocheta din portbagaj:D |
--------------------
BMW
525d E60
|
|
u.catalin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 December 07 From: Bacau ![]() |
ma intereseaza pentru un renault megane scenic 2001...daca ai si la ce pret...merci
|
--------------------
Renault
Scenic
2001
- BC-99-PER
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Iar nu primesc pe mail instiintare ca sunt mesaje pe forum... ![]() ![]() Buyaka - Da, stiu "fratiorii" Frontera-Rodeo si Monterey-Trooper. Pentru Monterey exista, dar pentru Frontera - nu. Imi cer mii de scuze. Daca vrei, fa niste poze ale portbagajului, masoara niste cote si noi vom cauta, "frunzarind" printre tavitele din depozit, sa gasim ceva ce sa se potriveasca macar 95%, chiar daca nu perfect. Evident, nici pretul nu va fi la fel... Ceea ce doresc, este ca tu sa fii multumit! Imi cer scuze inca o data ca nu este in catalog. iuly89ct - ieri a plecat spre tine. Te rog, anunta-ma cand o primesti. u.catalin - Am pe stoc tavita pentru Scenic-ul tau. ~147 RON minus 10% sau transport gratuit prin curier rapid. Daca doresti, te rog sa ma anunti si imediat pleaca spre tine. Multumesc, Mircea 0722.259258 This post has been edited by themircea: 22 Jul 2008, 08:57 |
--------------------
Renault
|
Dragos80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 9 April 08 ![]() |
Salut Mircea,
am primit de luni tavita.Se potriveste perfect.Multumesc pentru promtitudine.Ai si presuri de interior pt Symbol(si eventual , care e pretul)?.In speranta unei colaborari viitoare iti doresc o zi excelenta. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006, 1.4 16V
- B-02-USW
|
|
mic&rau |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 16 January 05 ![]() |
Salut mircea ma intereseaza si pe mine pretul pentru setul complet adica presuri fata spate si tava pentru porbagaj pentru un logan berlina.Daca poti sa-mi spui si separat cat face tava si presurile ar fii super, mersi mult.Astept un raspuns multumesc frumos.
This post has been edited by mic&rau: 23 Jul 2008, 18:02 |
--------------------
Dacia logan 1.6 16v
Dacia logan 1.6 16v
Prestige 2007
- B -- TOX
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
A venit tavita de portbagaj la MCV-ul meu..
Themircea super serios tavita super meseriasa Omu super serios , super prompt... Ce sa mai nota 20... This post has been edited by sonykel: 23 Jul 2008, 19:26 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
uitucul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Pentru Clio Symbol, cat costa si cand il pot primi? Ms. |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Dragos80 - Iti multumesc ca ai cumparat de la mine! Din pacate, pana prin toamna nu cred ca pot sa aduc presuri de interior pentru Symbol. Mi-am notat ca doresti si te anunt cand aduc. Evident ca nu-i nici o problema daca ai gasit intre timp. ![]() mic&rau - Tavita pentru Logan este 147 - 10 (reducere pentru masini romanesti)= 137 RON - 10% reducere sau transport gratuit. Presuri de interior din pacate n-am si pana la toamna nu am cum sa aduc. Daca doresti tavita, te rog anunta-ma si imediat pleaca spre tine. sonykel - Iti multumesc ca esti clientul meu si pentru cuvintele bune. Ma bucur ca-ti place tavita. uitucul - Symbol din ce an, te rog? La inceputul lui 2007 au schimbat podeaua portbagajului. Modelul vechi avea o adancitura in mijloc (vezi pozele din post-ul #280 de pe pagina anterioara - Multumesc EdyB!). Modelul nou are portbagajul perfect plan. Pret: 147 RON minus 10 % sau transport gratuit. Pentru modelul nou (fara groapa) am pe stoc. Il poti primi in 24 de ore de la comanda. Multumesc, Mircea 0722.259258 25 Jul 2008, 08:48: Salut! Imi permit sa va reamintesc de Stefanut! De fiecare data cand "va plimbati" pe forum vedeti in antet " Ajutati-l pe Stefanut! ". Cei care nu ati intrat pe topic-ul acela, va rog sa o faceti. Cei care ati intrat, cu siguranta v-ati gandit ca ati putea, ca ar trebui sa-i donati cat de putin. Sunt sigur ca daca nu ati facut-o pana acum nu a fost din rea-vointa, ci poate din lipsa de timp sau din "rusinea" de a nu dona cumva prea putin... Oameni buni, din punctul de vedere al lui Stefanut nu exista "prea putin"! Exista doar AJUTORUL pe care i l-ati dat! Ajutorul acesta nu se cuantifica, nu se masoara. El este o fapta omeneasca si umana, o umila incercare de a ajuta un copil sa creasca si sa traiasca! Ganditi-va ca o faceti atat pentru Stefanut, cat si pentru voi! Ganditi-va cata rautate ne inconjoara, cata ura, cata nepasare. Amintiti-va cum era lumea, cat de prietenoasa si de calda, cand eram noi mici. Ce s-a intamplat? Chiar nu mai avem rabdarea, dorinta, bunavointa de a ne uita la cei din jurul nostru. Chiar nu putem intinde o mana decat cu scopul de a lua ceva sau de a-l impinge pe cel de langa noi? Nu aveti timp? Oricum mergeti la banca sa platiti o factura sau altceva. Notati-va contul (este in topic-ul lui Stefanut) si depuneti cat va lasa inima in acel moment. Nu ati pierdut nici macar un minut, dar va veti aminti ca in acea zi ati facut o fapta buna: ati acordat o sansa de insanatosire unui copil, iar Stefanut si parintii lui cu siguranta va vor multumi in fiecare gand al lor, pentru tot restul vietii. Ganditi-va la asta! Mircea Pentru sceptici: daca aveti indoieli vis-a-vis de veridicitatea acestui necaz, va rog sa ma contactati si va detaliez toate verificarile pe care le-am facut eu inainte de a ma implica (atat cat imi sta in puteri) in ajutorarea lui Stefanut. 25 Jul 2008, 08:49: Salut! Imi permit sa va reamintesc de Stefanut! De fiecare data cand "va plimbati" pe forum vedeti in antet " Ajutati-l pe Stefanut! ". Cei care nu ati intrat pe topic-ul acela, va rog sa o faceti. Cei care ati intrat, cu siguranta v-ati gandit ca ati putea, ca ar trebui sa-i donati cat de putin. Sunt sigur ca daca nu ati facut-o pana acum nu a fost din rea-vointa, ci poate din lipsa de timp sau din "rusinea" de a nu dona cumva prea putin... Oameni buni, din punctul de vedere al lui Stefanut nu exista "prea putin"! Exista doar AJUTORUL pe care i l-ati dat! Ajutorul acesta nu se cuantifica, nu se masoara. El este o fapta omeneasca si umana, o umila incercare de a ajuta un copil sa creasca si sa traiasca! Ganditi-va ca o faceti atat pentru Stefanut, cat si pentru voi! Ganditi-va cata rautate ne inconjoara, cata ura, cata nepasare. Amintiti-va cum era lumea, cat de prietenoasa si de calda, cand eram noi mici. Ce s-a intamplat? Chiar nu mai avem rabdarea, dorinta, bunavointa de a ne uita la cei din jurul nostru? Chiar nu putem intinde o mana decat cu scopul de a lua ceva sau de a-l impinge pe cel de langa noi? Nu aveti timp? Oricum mergeti la banca sa platiti o factura sau altceva. Notati-va contul (este in topic-ul lui Stefanut) si depuneti cat va lasa inima in acel moment. Nu ati pierdut nici macar un minut, dar va veti aminti ca in acea zi ati facut o fapta buna: ati acordat o sansa de insanatosire unui copil, iar Stefanut si parintii lui cu siguranta va vor multumi in fiecare gand al lor, pentru tot restul vietii. Ganditi-va la asta! Mircea Pentru sceptici: daca aveti indoieli vis-a-vis de veridicitatea acestui necaz, va rog sa ma contactati si va detaliez toate verificarile pe care le-am facut eu inainte de a ma implica (atat cat imi sta in puteri) in ajutorarea lui Stefanut. This post has been edited by themircea: 25 Jul 2008, 08:49 |
--------------------
Renault
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pentru Golf IV break si Matiz ai ceva?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
iuly89ct |
![]()
|
am primit si eu tavita pentru BMW 320d, se potriveste perfect si este foarte utila.
@themircea sper ca ai primit banutii, eu i-am depus la banca:D |
--------------------
BMW
525d E60
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Poze portbagaj cu tavita symbol 2008 n-are nimeni?
![]() |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Manuel - Am si pentru Golf IV variant (~147 RON) si pentru Matiz (~130 RON minus reducerea de 10 RON pentru masini romanesti = 120 RON). Evident, din preturile de mai sus scazi 10% sau ai transport gratuit prin curier rapid. iuly89ct - iti multumesc pentru mesaj si pentru ca ai cumparat de la mine! Ma bucur ca-ti place tavita si ti-as fi recunoscator daca ne-ai recomanda si prietenilor tavi... ![]() BioHazarD - Dragos80 tocmai a primit o tavita pentru Symbol dupa 2007. Poate posteaza el niste poze... Chiar si in lipsa acestora, da-ti te rog seama ca daca atatea sute de modele de tavite se potrivesc asa de bine in masinile respective, chiar nu exista nici un motiv ca tavita creata special pentru Symbol sa nu fie la fel... ![]() ![]() Multumesc, Mircea 0722.259258 |
--------------------
Renault
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
iandre2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 13 January 07 ![]() |
Salut,as dori si eu o bucata tavita portbagaj pentru un logan laureate din 2006 decembrie.Cum se face ,iti dau adresa de livrare si platesc inainte?
Multumesc! This post has been edited by iandre2006: 29 Jul 2008, 09:15 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 LAUREATE
- B-86-...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 00:57 |