[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
adycez_1410_Sport |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 18 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN / FORD
MCV / FIESTA
2008 / 1996
- BC-??-SEP / B-??-JUM
|
|||
reddog23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 19 April 07 From: braila ![]() |
Salutare !! Vin cu o intrebare: in afara de presuri gasesc cumva la tine si mocheta aceea insonorizanta de la motora ptr. Logan diesel? Multumesc .
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007-laureate 1,4
- BR*****
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Dl Mircea, am dat un PM in care ceream o poza cu presurile de Scenic 2005. Nu exista sau nu s-a vazut PMu?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
salut
ma intereseaza si pe mine niste presuri (din cauciuc) pentru solenza... ai ? daca da si la ce pret ? mersi frumos |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
mgmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 27 April 07 ![]() |
salut presuri pentru megane II ?,AU APARUT AS VREA SI EU O PERECHE
|
--------------------
renault
megane confort expresion 1.6 16v
2007
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Tavita pt porbagaj si presuri pt interior la Hyundai Accent 2008 exista si la ce preturi?
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP
- CT-95-PUF Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
FLP - Covorasele ar trebui sa se potriveasca de la Logan, nu? Ca toata masina e (tehnic) Logan pana la stalpul 3. Cred ca si podul pedalier e identic. Incerc sa ma duc la reprezentanta si sa verific. Te anunt. Adycez - da - si eu o astept... Te anunt cand ajunge si vorbim. Daca vrei, te rog da-mi un PM cu un nr. de tel si te sun imediat. Fiesta 94-2001 - n-am pe stoc, dar pot sa aduc pe joia viitoare. Daca ma suni maine dimineata, inca pot sa o adaug la comanda de azi. Pretul pentru tavita de Fiesta e 130 ron. Clar ca daca iei doua ai inca 8 ron / buc reducere. Reddog23 - Aia ce se pune pe capota pe dinauntru, nu? Scuze, da' n-am de unde s-aduc asa ceva. Stii ce, insa? Poti sa-ti faci singur si te vei mira ce bine iese... Exista pasla (pisla) de 5-10 mm grosime - o croiesti, o lipesti cu ceva adeziv bun si te costa mai nimic. Sau... poti sa incerci la reprezentanta... ![]() R19 / 16V - Hi, hi, hi... Ba ti-am raspuns la PM, dar, asa cum scriam si acolo, nici una dintre cele doua fabrici cu care lucram nu are in catalog Scenic-ul de dupa 2004. Nu ma intreba de ce... ![]() PS - pe bune ca ai si PM cu exact acelasi raspuns. sad - Daca te uiti maine pe link-ul asta : http://www.flickr.com/photos/25835939@N02, vei vedea poze cu presurile pe care le propune fabrica pentru Solenza si SN. Sunt excelente calitativ, dar nu sunt "originale"... Le poti "regla" tu dupa cateva zeci de modele de masini. Anyway - daca faci abstractioe ca nu scrie pe ele Dacia Solenza - sa stii ca-s chiar foarte interesante. Pretul pentru acestea este 99 ron. mgmihai - asa cum scriam mai sus, scuze, dar majoritatea Renault-urilor, BMW, Audi sunt de la alta fabrica, de la care vom primi marfa abia pe la jumatea lui Noiembrie. Acum avem pe stoc pentru Logan ,LAguna III si Clio III (astea de la Renault) si inca vreo 100 de modele ale altor marci. 95puf - Da, am si tavita (145 ron) si presuri (115 ron). Accentul tau e sedan, nu? Daca doresti, te rog anunta-ma si imediat vor pleca spre tine. Cea de mai jos e poza cu presurile de Golf V. Multumesc, Mircea 0722.259258 This post has been edited by themircea: 27 Oct 2008, 19:00 Attached thumbnail(s) golf_big.jpg ( Size: 66.03k ) Number of downloads: 706 |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nefericita situatie, Mircea... PM nu e, pres nu e
![]() Nu stiu din ce motive n-am primit PM de la tine. O sa mai sap... Merci oricum si daca apare ceva, spune-ne si noua ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,pt Seat Toledo din 2006 tavita portbagaj exista?
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
salut mircea
dupa quoute`u tau : sad - Daca te uiti maine pe link-ul asta : http://www.flickr.com/photos/25835939@N02, vei vedea poze cu presurile pe care le propune fabrica pentru Solenza si SN. Sunt excelente calitativ, dar nu sunt "originale"... Le poti "regla" tu dupa cateva zeci de modele de masini. Anyway - daca faci abstractioe ca nu scrie pe ele Dacia Solenza - sa stii ca-s chiar foarte interesante. Pretul pentru acestea este 99 ron. m`am uitat pe link.. si am vazut multe presuri.. nu am inteles exact din spusele tale : toate se potrivesc si pe solenza? nu ma intereseaza sa scrie "made by dacia - groupe renault" .. ma intereseaza sa fie bune calitativ ![]() le pot regla adica sa le "tai" sau ceva? pretul am inteles ca e 99 ron dar pentru care ? mersi salut p.s. uitandu-ma din nou la poze cred ca te referi la pozele "uni 1" etc .. care le pot decupa eu exact cat imi trebuie pentru masina.. asa e ? ![]() This post has been edited by sad: 28 Oct 2008, 06:42 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
themircea: revin din nou:) inca nu ai primit covoarsele pt lagu?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Salut,
Am cautat prin topic dar nu am reusit sa gasesc. "Covorase" pentry Symbol (cel din semnatura) sunt ? daca da la ce pret ? si daca se poate o poza ar fi perfect. Multumesc anticipat, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut themircea,
Am nevoie pentru un Passat B6 (ultimul model) o tavita de portbagaj. Ai asa ceva sau imi poti face rost? Si m-ar interesa si o plasa de portbagaj pentru masina din semnatura si pentru Passta. Mersi. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
Salut! Au ajuns produsele comandate. Totul ok. Multumesc Mircea.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
R19/16V - Sigur! Mi-am notat si-ti dau PM cand una dintre fabrici va introduce matrita pentru Scenic nou. Dragos62 - Da, am pe stoc! 145 ron minus 10% sau livrare gratuita prin curier rapid. Daca doresti, te rog anunta-ma si maine pleaca spre tine. sad - nu Uni1, ci Uni 2 zic ei ca ar fi bune pentru Solenza. Din pacate, imi cer scuze, dar n-am apucat sa fac poze cu Uni2. Evident ca principial seamana, dar au un pic alta forma si alte locsoare pentru decupat. Calitativ nu doar ca o sa-ti placa, ci te vei indragosti de ele! ![]() Marius - asa cum scriam mai sus, imi cer scuze, dar majoritatea Renault-urilor, BMW, Audi sunt de la alta fabrica, de la care vom primi marfa abia pe la jumatea lui Noiembrie. Acum avem pe stoc pentru Logan, Laguna III si Clio III (astea de la Renault) si inca vreo 100 de modele ale altor marci. cmandrei - Ei bine, cu Symbol / Thalia - situatia e si mai imbarligata. Nici una dintre fabrici n-are Thalia in catalog. Cand o sa primesc Clio II de la cei de la care inca n-am primit, voi verifica intr-un Symbol. Teoretic ar trebui sa fie bune, nu? Ca doar Symbol-ul e pe platforma lui Clio II. Nemtalaii nici n-au verificat daca-s bune, ca-n Occident Symbol-ul nu-i chiar un succes de vanzari. Acolo nu prea le plac sedanurile in general. Fabrica de la care am adus deja, propune pentru Symbol presurile Uni1 din link-ul urmator: http://www.flickr.com/photos/25835939@N02 Astea ar fi doar 99 ron. andreis - Am pe stoc tavita pentru Passat B6 sedan. Sau al tau e combi? Am si pentru combi, oricum... ![]() 146 ron minus 10% sau livrare gratuita prin curier rapid. Presuri de cauciuc nu vrei pentru B6? 115 ron si-s teribil de faine. Plasa elastica - n-am gasit inca un producator ca lumea. Marco24 - Iti multumesc pentru mesaj si pentru ca ai cumparat de la mine! Iti stau la dispozitie si pe mai departe. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Salut,
Multumesc pentru explicatii si poze. Da in mod normal cele care se potrivesc pe un clio bicorp ar trebui sa se potriveasca si pe symbol. Am vazut pozele, cele pentru spate par a se potrivi dar imi trebuie dimensiunile lor ca sa pot sa iti spu precis. Cele din fata sunt ciudate rau, sa inteleg ca au toate formele ale laterale si la colturi deoarece se pot decupa ? {daca ai putea sa-mi dai dimensiunele presurilor poate poate facem ceva util ![]() Mersi, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
sad |
![]()
|
salut mircea.. inca ceva
sper sa nu te supere intrebarea... pe mine m-ar interesa mai mult doar stanga fata care s-a rupt... daca ai putea asa .... ar fi foarte marfa.. p.s. sper sa nu te superi ca "cer" asta ![]() salut |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
cmandrei - da, la cele Uni , peste tot unde vezi dublate marginile de protectie, inseamna ca intre ele poti decupa, dar in acelasi timp nu pierzi din forma de "tavita" - impotriva scurgerilor. Chestia interesanta e ca si daca nu decupezi, dungile alea nu te deranjeaza de loc. Eu sincer uimit de calitatea presurilor astora pe care le-am primit. Hai ca-ncerc sa le masor si iti trimit datele. sad- om bun, cum sa ma supere intrebarea? Ca doar d'aia sunt aici... Din pacate, la cele personalizate n-am cum sa desfac seturile. Exista, in schimb o varianta de-i zice "Uni front" si-s doar doua de-alea universale pentru locurile din fata. Saptaman asta o sa comand, le fotografiez si voi pune poze. Pretul lor este 85 ron, la care mai adaugi vreo 15 ron un partial din transport. Sorry, da' numai ala din stanga n-am cum... Multumesc, Mircea 0722.259258 |
--------------------
Renault
|
sad |
![]()
|
salut mircea,
mersi de raspuns pe mine ma intereseaza unul de stanga .... normal.. adik universal.. apreciez oferta ta dar din cate am inteles.... daca le iau pe toate 4 (sper sa nu ma insel ca asa ai zis mai sus) costa in jur de 90 si ceva de ron ..... din pacate iti dai seama ca nu pot sa iau 2 (doar cele din fata) la 80 si ceva ![]() sper sa ma intelegi salut p.s. oricum astept poze cu alea uni 2 sa vad cam cum ar arata .. care ai zis 90 si ceva de ron ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
sad - Imi pare rau, doar un pres pentru stanga fata nu am cum sa-ti dau. Mircea |
--------------------
Renault
|
reddog23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 19 April 07 From: braila ![]() |
MULTUMESC MIRCEA ptr. raspuns ! Cred ca ai dreptate ...asa ca o sa cumpar pasla si chiar ca ies mai ieftin !!! Buna idee mi-ai dat !!!
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007-laureate 1,4
- BR*****
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
reddog23 - Ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos... macar un pic. ![]() Mircea |
--------------------
Renault
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
Salut Mircea,
Ma intereseaza si pe mine presuri si tavita pentru un de Megane 2 Sedan. Sint din Timisoara. Multumesc, Oliviu |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
jeepers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 11 September 07 From: cluj ![]() |
Salut, m-ar interesa covorase pentru logan. cele care se prind in podea. ms
|
--------------------
logan
preferance 1.4
2006 http://www.sistemdeincalzire.ro
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
oliviub - Tava portbagaj pentru Megane II S am pe stoc. 146-10% Presuri de cauciuc primim la sfarsitul saptamanii acestei sau la inceputul saptamanii viitoare. Daca -mi dai un PM cu numarul tau de tel te sun cand ajung si presurile. Sau, daca vrei, ne vedem maine si-ti dau tavita si ne mai intalnim o data cand vin covorasele. jeepers - Da, am pe stoc. Ai poze cu presurile de Logan pe acest topic, pagina 14, postul #416. 115 ron + 15 ron un partial din transport. Daca iei si tavita pentru portbagaj, platesc eu transportul pentru tot coletul. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
--------------------
Renault
|
cmandrei |
![]()
|
Ai reusit sa le masori sau ai uitat ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
jeepers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 11 September 07 From: cluj ![]() |
Salut. la ce pret ai covorasele pt logan cele care se prind in podea.ms
|
--------------------
logan
preferance 1.4
2006 http://www.sistemdeincalzire.ro
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
O tava portbagaj pentru VW Golf 5 aveti pe stoc si la ce pret?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
cmandrei - da... am uitat ! Scuze! ![]() Dimensiunile externe sunt 70 cm x 47 cm, evident cele din fata. jeepers - ![]() ![]() crising - Iti multumesc ca apelezi din nou la mine! Da, am pe stoc Golf V. Cred ca te referi la HB, nu la combi, asa-i? Hb-ul are doua variante de portbagaj, in functie de marimea rotii de rezerva. A ta e lata sau ingusta? Am si una si alta, oricum... Pret: 146 ron minus 10% sau transport gratuit. Presuri auto de cauciuc pentru Golf V nu te intereseaza? Multumesc, Mircea 0722.259258 This post has been edited by themircea: 11 Nov 2008, 09:30 |
--------------------
Renault
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
themircea ai PM.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 10:43 |