[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
CrysMM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|||
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
CrysMM - Te rog, citeste postul #598 de pe pagina 20. De acolo te arunca si la poze si la explicatii.... Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|
jammix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 March 08 ![]() |
Salut!. O tavita de portbagaj pentru Audi A6 C6 berlina ?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
SINOK |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 25 January 09 ![]() |
covorasele la laguna2 au si umar pe margine daca ai poze unde sa le caut? ca la tavite?
This post has been edited by SINOK: 14 Mar 2009, 13:26 |
--------------------
renault
Laguna 2
2003 AUTHENTIQUE 1.9 dci 74kw
|
|
fisshu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 21 May 08 From: Hunedoara ![]() |
se poate niste poze pentru laguna 1 ph2 (modelu din semnatura)HB. Multumesc anticipat.
|
--------------------
renault
laguna III grandtour
Ph.1 , 2.0 16v, 2008 140 CP "...don't judge me, you don't even know me"
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
jammix - sigur! E pe stoc. 151 ron, livrare gratuita prin curier rapid sau 10% reducere. SINOK - au margine de 1 cm inaltime. Cu margine mai inalta nu se gasesc pe pietele vestice decat pentru masini de teren sau camionete. Oricum, si 1 cm ar trebui sa ajunga, ca doar nu stai tu sa se faca strat acolo... Ai mai jos poza de ansamblu cu covorasele de Laguna II si o poza de detaliu sa vezi marginea. fisshu - covorase originale de Laguna I nu sunt in catalog... Daca vrei, pot sa-ti ofer din alea semi-personalizate (ajustabile) la 105 ron. Cate despre tavita, din pacate n-am poza cu Laguna I, dar uita-te la celelalte poze de pe topic si da-ti seama ca si a ta va fi la fel, doar ca alta forma... - adica forma portbagajului masinii tale. Weekend placut! Mircea Attached thumbnail(s) Laguna_II___pt_site.JPG ( Size: 146.3k ) Number of downloads: 833 Detalii_3___compressed.JPG ( Size: 61.25k ) Number of downloads: 868 model_tavita___cu_sageti___copyright.JPG ( Size: 26.73k ) Number of downloads: 854 |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
themircea, cand aduci covorase din material textil pt laguna 2, anunta-ma te rog, lasa un pm pt ca ma intereseaza neaparat..Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
zimtelro |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 January 09 From: Zimnicea ![]() |
Salut,m-ar interesa pentru dacie nova daca ai pentru porbagaj?
|
--------------------
Dacia Nova
GT
2000
- TR-12-KRY
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
PMG_tr - vom posta aici pozele cu materiale si preturi. Vom incepe sa aducem, dar cred ca doar pe comanda. Avand in vedere ca-s ~600 de modele diferite, la fiecare din ele doua calitati de material (si asta pentru ca le-am ales doar cele mai bune doua materiale) si la fiecare material 3-4 culori, devine nepractic si imposibil sa le avem pe toate pe stoc... ![]() zimtelro - La nova cred ca-i la fel ca la Supernova si Solenza, sau nu? Te rog, citeste postul #598 de pe pagina 20. De acolo te arunca si la poze si la explicatii.... Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Tavita si covorase pentru Renault TWINGO?
Eventual pune si niste poze, te rog! |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
oky themircea, numai...dca se poate sa-mi postezi si mie niste poze cu modelul si pretul, pentr ca vreau si eu un set..pe gri-cenusiu...ceva de genu se se asorteze cu mocheta si tapiseria, Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dacia
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Scuze pentru intarzierea in raspuns. Am fost foarte mult plecat din tara in ultimele saptamani. Va pregatim o surpriza... De data asta nu pentru masinile voastre, ci pentru copiii vostri sau ai prietenilor... sau pentru copilul din voi... ![]() tunderbird - Tavita pentru primul Twingo din pacate nu-i in catalog. Covorase pot sa-ti aduc la 120, dar n-am pe stoc. Scuze! PMG_tr - Sigur! Voi posta cand incepem sa aducem. Avem si o oferta speciala in limita stocului disponibil: covorasele de cauciuc pentru Symbol si Clio II sunt la 105 ron. Weekend placut! Mircea This post has been edited by themircea: 21 Mar 2009, 12:23 |
--------------------
Renault
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Salut Themircea, pentru un megane sedan ce ai?In primul rand ma intereseaza tavita pentru portbagaj.Astept raspuns,multumesc
|
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
tunderbird |
![]()
|
QUOTE(themircea @ 21 Mar 2009, 06:06) Salut! tunderbird - Tavita pentru primul Twingo din pacate nu-i in catalog. Covorase pot sa-ti aduc la 120, dar n-am pe stoc. Scuze! Weekend placut! Mircea Pai in lista de preturi am vazut si eu ca nu exista decat pentru Twingo 2. Si am mai vazut ca bandouri exista. Pentru tavita nu ai nici o solutie?...un alt model care sa se potriveasca cat de cat? Bandourile si covorasele in cat timp poti sa le aduci? |
--------------------
Dacia
Dacia
|
themircea |
![]()
|
Salut!
tunderbird - Da, scuze: sunt bleg! N-am vazut ca intrebai si despre bandouri. Bandourile sunt pe stoc. 130 ron, minus 10 % sau curierat gratuit. Vezi mai jos poze. Scuze ca-i neagra si masinuta... Evident ca bandourile se pot vopsi daca vrei. Tavita sigur voi putea sa-ti ofer ceva cat de cat apropiat, daca imi poti trimite pe mail 2-3 poze ale portabagjului si niste cote. Nefiind speciala pentru masina ta, nu va fi perfecta, deci si pretul va fi mult mai mic - in cazuri de-astea ne intereseaza nu sa castigam acum, ci sa castigam un client pentru viitor. Covorasele putem sa le avem in ~ 10-12 zile. Ai vazut reducerile daca iei toate astea, nu? Le scriu inca o data si mai jos. Reduceri pentru forum: -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit -la covorase – aveti de plata 15 ron (1/2 din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte) -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit. bebecool - Avem si tava pentru portbagaj (151 ron) si covorase de cauciuc (120 ron) - vezi reducerile mai sus. Daca vrei, te rog anunta-ne si luni pleaca spre tine. Duminica placuta! Mircea Attached thumbnail(s) Renault_Twingo___F_6__1_.JPG ( Size: 157.71k ) Number of downloads: 660 Renault_Twingo___F_6__19_.JPG ( Size: 239.33k ) Number of downloads: 629 |
--------------------
Renault
|
bogdanrana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 22 January 09 ![]() |
Salut,
pentru laguna 2 ai? daca da, la ce pret? |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
octaviu |
![]()
|
![]() Rapid Group: Members Posts: 32 Joined: 14 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Covorase pentru Sandero? (poze, pret) Si pe viitor tava daca ai? (poze, pret) Imi cer scuze daca sunt deja raspunsurile... Multumesc. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
dace |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 28 December 07 From: tm ![]() |
Sal,
Pana la urma care e pretul pentru covorasele de cauciuc pentru reno symbol? Mentionez ca sunt din TM si vin eu dupa ele. Eventual lasa o adresa ceva... Multumesc. |
--------------------
renault
symbol
fidji 2007 ( 1.5 DCI 70cp )
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
bogdanrana - Da, averm si pentru Laguna II HB si pentru Grandtour. Avem si covorase (120 ron) si tavite (151ron). Vezi toate reducerile in postul anterior. octaviu - Tavita pentru Sandero e pe stoc. 151 ron minus 10 % sau curierat gratuit. Cat priveste covorasele, am tot zis ca merg la reprezentanta sa verific daca nu se potrivesc de la Clio III sau de la alt Renault, dar n-am avut vreme. Cand descopar, voi posta. octaviu - Cum adica "pana la urma"? In postul din 21.03 am scris: 105 ron, pe o perioada limitata. Avem doar depozit, nu avem magazin. Daca doresti, te rog suna-ma si vedem cum facem sa le primesti. Multumesc, Mircea This post has been edited by themircea: 24 Mar 2009, 05:10 |
--------------------
Renault
|
casper_1707 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 August 05 ![]() |
Salut!
Pentru un Opel Astra G care mai este pretul covoraselor? |
--------------------
Dacia
1310 LI
- BC 03 TNW
|
|
MIHAELY |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
Salut...
ma intereseaza bandouri pentru TWINGO si cum se monteaza!!? |
--------------------
renault
twingo/megane II
nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Domnul Mircea aveti comanda ferma de o tavita portabaj pentru Hyundai Accent. Datele de livrare sunt pe PM.
Ceva pentru Matiz aveti? Tavita si presuri? |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
casper_1707 - Acelasi... 115 ron. Avem pe stoc. Tavita pentru portbagaj nu doresti? Vezi mai jos reduceri. MIHAELY - pozele, pret, reduceri sunt un pic mai sus. Se monetaza cu banda dublu adeziva 3M deja lipita pe bandouri. In mod nomal ar trebui sa tina cat masina. crising - Iti multumesc ca apelezi inca o data la noi! ![]() Da si pentru Matiz avem de toate: tavita 134 ron, covorase 117 ron si bandouri de doua feluri - minus... reducerile de mai jos. Te sun mai tarziu ca sa iti confirm ca pleaca Accentul spre tine. Reduceri pentru forum: -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit -la covorase – aveti de plata 15 ron (1/2 din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte) -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit. Multumesc, Mircea This post has been edited by themircea: 25 Mar 2009, 06:39 |
--------------------
Renault
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Am primit si eu tava pentru portbagaj azi. Am o nelamurire si te rog Mircea daca poti sa ma luminezi. Cum mai pot fi folosite clemele de ancorare din portbagaj (in numar de 4) dupa ce pun tavita? In sensul asta sunt un pic dezamagit si ma asteptam ca tavita pentru Laguna II combi sa fie dotata cu ce se vede in pozele atasate mai jos (preluate din postarile tale) pentru a putea ancora in continuare diverse chestii. Eu chiar le folosesc destul de des, nu e doar un moft.
As decupa in zona clemelor de ancorare dar nu stiu cat de mult ar adera la plasticul tavitei un silicon de ex. care sa impiedice scurgerea diverselor lichide carate si varsate accidental. Oricum as fi preferat ca tavita sa aiba asa ceva cu atat mai mult cu cat pentru alte marci sau modele exista asa ceva. This post has been edited by Dan73: 26 Mar 2009, 00:13 Attached thumbnail(s) tavita.jpg ( Size: 419.06k ) Number of downloads: 210 tavita2.jpg ( Size: 260.61k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Dan73 - Sorry! E prima Laguna II combi despre care aud ca are inelele de ancorare pe podea. Primele modele nu aveau de loc, iar cele din ultimii ani aveau pe peretii portbagajului, imeditat deasupra marginii tavitei. La toate masinile despre care producatorul a stiut ca au inele de amarare pe podea a facut in tavita acele locase speciale. De rezolvat o rezolvam, dar hai sa vedem cum: 1. poti sa faci poze detaliate ale portbagajului si sa masori pozitia inelelor, noi vom trimite pozele la fabrica si sper ca in scurt timp sa modifice matrita ; 2. Nu stiu exact unde-i pozitia inelelor, dar daca sunt foarte pe margine, tavita e foarte flexibila - permite sa o indoi ca sa treci pe dupa ea corzile elastice ; 3. Pentru maruntisuri, iti recomand o cutiuta de plastic (de-aia plianta de la hypermarket) - iti tine totul mai ordonat si mai organizat in portbagaj, si nici nu aluneca pentru ca ai material anti-slip pe tavita... ![]() ![]() Oricum, te rog insistent sa nu decupezi, ca-i pacat! Iti stau la dispozitie in oricare dintre variante. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
Dan73 |
![]()
|
Inelele de ancorare sunt pe podea. Nu cred ca masina mea e singura cu asa ceva.
Am sa fac poze si masuratori. Nu mi-ar place sa stea marginile tavitei indoite de corzile cu care ancorez. Pentru maruntisuri am deja o cutie de plastic si e suficienta. Am spus si in postul anterior ca nu e un moft, deci nu sunt pricinos. Am ce ancora de inele, car uneori cu masina aparatura de laborator, uneori o statie total si diverse alte lucruri care trebuie ancorate si care nu trebuie sa se rastoarne, care nu trebuie sa sara la denivelari nu neaparat sa nu alunece. Nu am sa trimit tavita inapoi ca nu ma tiganesc acum, ar fi trebuit sa fiu mai atent si sa cer informatii suplimentare inainte desi eu din pozele de mai sus intelesesem ca tavita are asa ceva. Am sa incerc pe dos cu poxilina sa vad mai intai daca adera la plasticul asta si in functie de rezultat, sa decupez, urmand ca gaura rezultata sa o incadrez cu poxilina. LE: nu as vrea sa interpretezi posturile mele ca antireclama ca nu e vorba de asa ceva. Am o problema cu inelele de ancorare si e reala nu e un moft, repet. This post has been edited by Dan73: 26 Mar 2009, 13:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Dan73 - N-am zis ca masina ta e singura... Am zis doar ca e prima Laguna II combi pe care (atat noi, cat si fabrica) am intalnit-o cu carligele pe podea. Nimeni nu se gandea ca taman tu vei fi un "deschizator de drumuri"... ![]() Nu-i vorba de moft, sau de alte alea. Ti-am zis ca tavitele TREBUIE sa aiba locase pentru carligele de amarare si noi suntem primii interesati sa facem in asa fel incat sa apara si la masina ta locasele respective. De-aia ti-am propus variantele de mai sus. Te rog, nu o decupa! Trimite-mi pozele si cotele pe mail (il ai pe factura), si vom incerca sa grabim fabrica sa modifice matrita in acest sens. Cred ca-i evident ca in momentul in care apare noul model vom face schimb. Nu-i bun? Mircea |
--------------------
Renault
|
Dan73 |
![]()
|
Ba-i bun
![]() Atunci nu am s-o decupez si am sa evit sa pun obiecte pe tavita care sa o poata deteriora pentru ca e pusa deja in portbagaj. Din pacate am aruncat ce aveam inainte deci nu o pot trece in stand-by. Oricum daca fabrica nu va modifica matrita nu o sa fie nici o suparare, ramane asta care, in afara de impedimentul asta derivat din particularitatea masinii mele, mi se pare foarte in regula. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Au ajuns si la mine tavitele pentru accent si matiz si presurile pentru matiz. Multumesc pentru promtitudine si recomad calitatea produselor.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 20:43 |