[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tavite portbagaj, presuri si covorase
themircea |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) uni1_pg16.jpg ( Size: 66.41k ) Number of downloads: 914 |
||
--------------------
Renault
Laguna Grandtour 1999 Concorde ;
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
Cautam distribuitori. 0256/275273, 0720.699655 L-V 8-18 |
|||
alexandruadi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 4 February 09 ![]() |
As vrea sa stiu dc exista pe stoc o tavita portbagaj pentru renault megane 2 sedan an fabricatie 2008 si una pentru o skoda octavia 2 HB (limuzina) an de fabricatie 2007. Daca da care este pretul, pentru ambele livrate in acelasi colet la bucuresti.
|
--------------------
Renault
Megane
sedan 2.2 1.5dci 63KW privilege /2009
|
|
themircea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 650 Joined: 31 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut!
alexandruadi - Sigur, sunt ambele pe stoc. 151 ron / buc. Daca sunt doua pe colet, ai inca 8 ron reducere la fiecare. Curieratul e gratuit. Covorase de cauciuc speciale/originale pentru cele doua, nu doresti? Tuturor colegilor de forum - Paste Fericit, liniste si sanatate! Mircea |
--------------------
Renault
fost, dar intotdeauna in suflet Megane III RS 250 Va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Doar pentru date de facturare trimiteti PM.
|
alexandruadi |
![]()
|
cum fac sa le comand un nr de telefon o adresa de mail pt a lasa datele de facturare si livrare?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
alexandruadi - sunt doua numere de telefon in semnatura mea. Unul dintre ele este si fax, daca doresti. Alte modalitati ar fi PM sau SMS. In oricare dintre moduri, iti stam la dispozitie. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
alexandruadi |
![]()
|
am trims datele prin pm sper sa fie ok, banuiesc ca pana vineri ajung tavitele, dc nu asta e saptamana viitoare luni marti.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
alexandruadi - sunt pe stoc ambele. Multumesc pentru comanda! Azi pleaca spre tine, maine le ai. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
alexandruadi |
![]()
|
au ajuns extraordinar de repede ieri (24.aprilie) la ora 11 era curierul cu ele la usa.
in mare sunt ok. cu exceptia ca cea de octavia nu acopera intergral spatiul (ci doar 1/2din el) din lateral stanga e conturata f bine. probleme de contur mai mari are cea de megan sedan care are tolerante de 3-5cm pe laterale iar in spate langa perne nu sunt luate in calcul cele de inele de ancorare, motiv pentru care sta ridicata de colturi si marginea tavitei nu mai sta ridicata ci e culcata pentru a ajunge la perne se pare ca nici aici distanta nu a fost calculata bine la matritare. dar in afara de asta sunt ok. calitatea e super. o sa pun si poze zilele urmatoare, destul de detaliate. This post has been edited by alexandruadi: 25 Apr 2009, 09:39 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
alexandruadi - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si iti stau la dispozitie si pe mai departe! La Octavia II HB - cum adica acopera jumatate din spatiu? Daca te referi la degajarea din spatele pasajelor rotilor, acolo unele modele au o plasa (elastica sau metalica) sau un separator de plastic. In functie de piata de desfacere si de nivelul de echipare, pot fi plase pe stanga, pe drepta, pe ambele parti sau deloc. De-aia nu intra tavita si in acei 10 cm din spatele pasajului. Oricum, crearea acelui spatiu separat te va multumi - acolo e perfect de tinut maruntisuri fara sa se plimbe prin portbagaj sau sa te incurce. La Megane, insa, ma mir... Trebuie sa verific ce-i cu tolerantele despre care spui. In mod normal nu e voie sa aiba mai mult de 1-2 cm la talpa, loc ce devine invizibil cand se relaxeaza marginile inaltate. Acea toleranta de 1-2 cm la talpa este lasata pentru a usura scoaterea tavitei, fara a trebui sa o smulgi... Despre inele, alta intrebare - la Megane II, nu-s langa pereti inelele? Pana acum, talpa tavitei intra exact intre inele, iar cand le foloseai aveai loc pe langa tavita sa poti pune coarda elastica sau centura pentru bagaje. Vom verifica si noi, si vom trimite mail si la fabrica. Daca sunt probleme si fabrica va constata acest lucru, iti garantez ca nu va ramane asa. Sigur se va modifica matrita si, tot sigur, iti voi trimite alta tavita in locul celei de Megane. Pozele, te rog, pune-le pe adresa de mail pe care o ai pe factura. Mi-e mai usor sa le FW catre fabrica. Iti multumesc ca mi-ai atras atentia asupra Megane-ului! Weekend placut! Mircea |
--------------------
Renault
|
alexandruadi |
![]()
|
salut.
pozele le trimit azi sau maine pe mail. tavita a fost apreciata motiv pentru care intreaba un coleg de 1 taivta portbagaj pentru un vw polo din 2007 un pret si dc este pe stoc. precum si de 1 tavita portbagaj si un set de covorase de cauciuc pentru un peugeot 307 combi care este din 2004 sau 2002 nu stiu anul exact tot asa daca este pe stoc si dc da la ce pret. pentru 307combi dc e o sa incerc sa ii fac o poza la portbagaj si sa o atasez, stiu ca in talon i-au trecut cei de la rar 7 locuri cu toate ca el are bancheta normala si doar 5 locuri. toate in aceelasi colet si livrare in voluntari ilfov. This post has been edited by alexandruadi: 26 Apr 2009, 17:25 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
alexandruadi - Multumesc! Polo - 134 - e pe stoc ; 307 - din cate spui, cred ca nu e combi-ul, ci SW-ul. 307 - tavita 151, covorase 115. Acum reduceri: la fiecare tavita cate 8 ron in jos pentru ca-s doua pe colet ; la covorase minus 10 ron pentru ca sunt in colet cu tavita respectiva. Curierat gratuit. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
renaultm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 July 08 From: Tg Jiu ![]() |
Tavita portbagaj pentru OPEL CORSA D (fabricatie 2007) este?
|
--------------------
renault
megane
2004/2.1 1.5dci/74kw
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(themircea @ 15 Apr 2009, 07:37) Salut! Tunderbird - Excelente pozele si schita! Da-mi voie cateva zile sa dau gestionarilor sa caute, pe masura ce "frunzaresc" printre tavitele din stoc. O alta varianta: pe baza pozelor si a schitei tale, sunt sigur ca producatorul ar putea face matrita pentru tavita. Daca o va face, evident ca tavita ta va fi cadou si insotita de multumirile noastre! ![]() Decizia producatorului ti-o pot spune in cateva zile. Realist fiind, daca ar fi fost cereri in Vest, sigur ar fi facut deja matrita, dar de pe la ei au cam disparut Twingo 1. Aflu in cateva zile si te anunt. La prima vedere, nu seamana cu nimic... In ultima instanta, pot sa-ti ofer o tavita rectangulara de 50/90 cm, care va lasa neacoperite doar urechile alea doua de dupa pasajul rotilor. Covorase de cauciuc - vezi mai sus raspunsul catre MTuning. Bandouri: 130 ron Bandourile de colt sunt toate la fel, pe doua lungimi: 30.5 si 50.5 cm. Acolo nu ai ce diferentia in functie de model. E vorba doar despre un colt... ![]() Daca gasesc o tavita ce sa intre bine in Twingo, evident ca voi pune poza. Multumesc, Mircea Ceva noutati? |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Mircea o noua comanda pentru o tavita si presuri cauciuc pentru logan berlina. Datele de destinatie le-am trimis pe PM.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
renaultm - da, este pe stoc. 134 ron minus 10% sau curierat gratuit. Evident ca, daca esti din TM, nu ai ce curierat... ![]() tunderbird - Deocamdata n-am gasit nimic care sa semene si sa fim noi multumiti... Nu stiu ce sa zic... sunt cele doua raze inverse care nu se regasesc la alte masini. De la fabrica inca n-am nici un raspuns. Te anunt daca stiu ceva. Ramane valabil, in ultima instanta 90*50 cm - lasa neacoperite doar cele doua "urechi"din spatele pasajelor. crising - Multumesc! Te voi suna ca sa stii ca pleaca. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
cus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 23 April 09 ![]() |
as vrea sa aflu daca o tavita de portbagaj este destul de rigida ca sa poata inlocui mocheta din portbagaj pe care nu o am la un renault megane 2 coupe .
|
--------------------
renault
Laguna III 2008-CVA 2.0 DCI 150CP
2008/Privilege
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Daca poti da-mi un semn despre comanda de tavi de portbagaj de Logan.
Merci. ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
themircea |
![]()
|
Salut!
cus - Nu. E foarte flexibila. Dar poti sa-ti cumperi placaj sau tego de 7-9 mm si sa-l croiesti pe masura portbagajului. Apoi il imbraci in mocheta. Cauta in topic. Am mai explicat cum se face. Vezi tu, exact acesta e scopul tavitelor: sa nu ajungi in situatii de-astea... Daca crezi ca pot sa te ajut cu vreun sfat, te rog suna-ma. Dup-aia iti stau la dispozitie si cu tavita si covorase... ![]() Dodone - Ieri seara am primit marfa, dar azi am facut inventar. Te sun maine. Weekend placut tuturor! Mircea |
--------------------
Renault
|
alexandruadi |
![]()
|
Salut.
as dori sa stiu si eu daca exista pe stoc o tavita de portbagaj pentru un cielo portbagaj normal, si un pret. ca sa stiu si eu daca o pot adauga in comanda pe care o sa o faca colegi mei cu cea de polo si cu peugeote, si a caror date de facturare sa le trimit dupa ce primesc si confirmarea daca exista sau nu si cea de cielo. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
alexandruadi - E pe stoc tavita pentru Cielo - 151 ron, minus reducerile de mai jos. Cat despre Polo si Peugeot, spune-mi de care, ca-s zeci de modele. Reduceri pentru forum: -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit (avantaj client ~ 25 ron) -la covorase (cauciuc si mocheta) – aveti de plata 15 ron (un partial din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte) -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
alexandruadi |
![]()
|
salut am trimis un pm cu datele de facturare si detaliile referitoare la masini, e vorba de o tavita pt vw polo din 2007, o tavita si un set de covorase pentru peugeot 307combi si o tavita pentru cielo portbagaj normal.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
salut!
ai tavita de portbagaj si pentru un Passat Variant model B6 (ultimul)? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Mihai_E - Sigur! E pe stoc. 151 ron minus 10% sau curierat gratuit (avantaj client ~ 23 ron). Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
ok!
o sa te caut io la momentul oportun! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
madalyn boss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 November 07 ![]() |
Salut ... o poza cu o tavita portbagaj si un set de covorase pt noul Ford Focus hatchback (2009) + preturi ! ms
|
--------------------
Dacia
1310
1991
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Mihai_E - Oricand doresti. madalyn boss - Ai mai jos poze. Poza tavitei mi-a fost trimisa de catre un client, care a pus-o la munca chiar inainte de pozele oficiale. Prin urmare, scuze ca-i prafuita tavita... ![]() Mai gasesti poze si pe http://www.flickr.com/photos/25835939@N02 sau pe site-ul nostru. Tavita - 151 ron ; covorasele - 115 ron. De aici scazi reducerile pentru forum - vezi cu 3-4 posturi mai sus. Multumesc, Mircea Attached thumbnail(s) Focus_II_HB__2.jpg ( Size: 173.4k ) Number of downloads: 537 Focus_II__4___pt.site.JPG ( Size: 146.85k ) Number of downloads: 523 |
--------------------
Renault
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Merci de tavite si de operativitate. In jurul orei 14.00 am confirmat comandat si a doua zi la 9.30 au fost in Beius, la poarta.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
themircea cerusem si eu cu ceva timp in urma covorase pt laguna 2, dar nu din cauciuc, ziceai ca o sa aduci..pm te rog
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
themircea |
![]()
|
Salut!
Dodone - Iti multumesc ca ne-ai recomandat prietenilor tai! Cat despre faptul ca au ajuns repede... e meritul firmei de curierat. Bun, acum nu te gandi ca asta-i regula. De multe ori livreaza in 36 sau 48 de ore... PMG_tr - Vezi, te rog, postul # 677 pentru poze, preturi si explicatii si postul #663 pentru pozele displayului de materiale. Multumesc, Mircea |
--------------------
Renault
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
themircea, imi pare rau dar nu am inteles nimic din lincul pe care mi l-ai lasat, ideea e ca-ti cerusem niste covorase mocheta pt laguna2 si mi-ai spus ca momentan nu, dar ca o sa aduci, intrebarea mea este..ai adus? pt ca daca nu sa-mi cumpar ceva ca nu le mai suport pe cele pe care le am..
Scuze daca-s prea insistent |
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 17:36 |