DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> zgarietura + rugina + asigurari?

bakunin9
post 25 Nov 2004, 14:07
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Salutare!
Am si eu o intrebare (de fapt 2): am o zgarietura "de parcare", relativ mare, pe portiera, care o am de vreo luna si nu m-am obosit pana acum sa ma duc la asigurari (ca am casco). Intrebarea 1: e destul de ruginita; daca ma duc la asigurari (asiban) sa sa-mi faca constatatorul figuri ? si 2) se merita, in caz ca nu e problema, sa o fac pe casco sau mai bine mi-o fac pe banii mei, in eventualitatea ca trebuie revopsita toata usa, comparativ cu faptul ca mi se adauga un "eveniment" si probabil o sa platesc mai mult cand platesc prima de asigurare.

Merci,

Adrian

--------------------
Dacia Supernova Confort - B-18-XML
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ADY
post 25 Nov 2004, 14:27
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti-Dr Taberei

Se merita sa o repari pe casco .Nu platesti mai mult la innoirea politei dar o sa platesti o taxa de reintregire la finalul reparatiei (in jur de 100.000 lei) costa destul de mult de vopsit o portiera si e pacat sa dai bani din buzunar.
De zis nu prea cred ca au ce sa zica cei de la casco .De politie sa iti faci problemae ca trebuia declarat accidentul in 48 de ore .

--------------------
DACIA LOGAN PREFERANCE 1.4 MPI - B-78-BMA
+
northwood
post 25 Nov 2004, 15:07
Post #3

Membru autentic

QUOTE(ADY @ 25 Nov 2004, 14:27)
Se merita sa o repari pe casco .Nu platesti mai mult la innoirea politei dar o sa platesti o taxa de reintregire la finalul reparatiei (in jur de 100.000 lei) costa destul de mult de vopsit o portiera si e pacat sa dai bani din buzunar.
De zis nu prea cred ca au ce sa zica cei de la casco .De politie sa iti faci problemae ca trebuia declarat accidentul in 48 de ore .
*

In cazul asta cu "lovita in parcare" cele 48 de ore incep intotdeauna... de azi smile.gif

--------------------
SKARPEA MTB Galben_Gri 2009
Maxon CM 10 - Midland ML 145
+
Highlifer
post 25 Nov 2004, 15:47
Post #4

Membru incepator

From: Ploiesti

fara adeverintza de reparatie de la Politie nu poti merge la Casco...te duci fara probleme la Casco si ti-o face fara doar si poate...la Allianz, dupa un eveniment similar de-al meu, am platit o taxa de reintregire a politei care a fost 6 EUR fix. atat, asta intamplandu-se anul trecut..anul acesta, rata la Casco nu mi-a crescut.

Du-te fara griji ca altfel te jupoaie de bani tinichigerie si vopsit...daca e si metalizata culoarea tine-te bine daca o faci pe banii tai.!

--------------------
Dacia Super Nova - B 01 AIX
+
bakunin9
post 25 Nov 2004, 16:59
Post #5

Membru incepator

QUOTE(Highlifer @ 25 Nov 2004, 17:47)
fara adeverintza de reparatie de la Politie nu poti merge la Casco...te duci fara probleme la Casco si ti-o face fara doar si poate...la Allianz, dupa un eveniment similar de-al meu, am platit o taxa de reintregire a politei care a fost 6 EUR fix. atat, asta intamplandu-se anul trecut..anul acesta, rata la Casco nu mi-a crescut.

Du-te fara griji ca altfel te jupoaie de bani tinichigerie si vopsit...daca e si metalizata culoarea tine-te bine daca o faci pe banii tai.!
*

Ok. Merci mult de informatie. Mie imi era mai mult de asigurari, eu am la Asiban smile.gif.

--------------------
+
asybo2002
post 25 Nov 2004, 20:16
Post #6

Membru autentic

QUOTE(bakunin9 @ 25 Nov 2004, 16:59)
Ok. Merci mult de informatie. Mie imi era mai mult de asigurari, eu am la Asiban smile.gif.

Ce zici tu ca la asigurari e asa, locul tampitilor? Pai daca ai rugina, cum ai facut-o in 48 de ore? Deci e minciuna si fraudare si etc...asa ca nu tine...

--------------------
DACIA Duster 4x4, 1.5 dCi 2010 Laureate - B
"Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
+
ADY
post 26 Nov 2004, 09:38
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti-Dr Taberei

Exact asta este si problema daca este rugina cum de a aparut in 48 de ore ?
Cea ce mai merge facut este sa declari ca nu am mai mers cu masina de mai mult timp (2saptamani) si acum ai sesizat lovitura

--------------------
DACIA LOGAN PREFERANCE 1.4 MPI - B-78-BMA
+
vlahopolcosmin
post 26 Nov 2004, 22:50
Post #8

Membru incepator

Poti sa spui ca ai fost plecat din localitatea ta si acum te-ai intors si ai gasit-o asa.Si eu o sa fac la fel.Aceasi problema.Bafta!

--------------------
Renault Megane II 2005
+
bakunin9
post 7 Dec 2004, 11:23
Post #9

Membru incepator

QUOTE(vlahopolcosmin @ 27 Nov 2004, 00:50)
Poti sa spui ca ai fost plecat din localitatea ta si acum te-ai intors si ai gasit-o asa.Si eu o sa fac la fel.Aceasi problema.Bafta!
*

Pana la urma n-a fost nici o problema; si mie imi venise ideea sa zic ca am lipsit din oras si asa am gasit-o, dar constatatorul s-a multumit sa vada ca exista zgarietura si sa puna stampila ... si dus am fost. Deci nu va stresati daca vi se intampla, cel putin nu la Asiban. Oricum, evenimentul, chiar daca e mai vechi, tot in perioada asigurata este ... asa ca nu vad de ce ar fi frauda.

--------------------
+
asybo2002
post 8 Dec 2004, 21:30
Post #10

Membru autentic

QUOTE(bakunin9 @ 7 Dec 2004, 11:23)
Deci nu va stresati daca vi se intampla, cel putin nu la Asiban.

In locul tau m-as felicita pentru ideea de a posta pe acest forum...se pare ca are legatura...

--------------------
+
AIX
post 9 Dec 2004, 09:55
Post #11

quite a regular

Si ptr. o zgarietura trebuie sa mergi la politie? Daca un idiot s-a hotarat sa-ti "stearga" masina cu cheia, trebuie sa ajungi la politie ptr. dovada??

--------------------
. . .
+
asybo2002
post 10 Dec 2004, 15:25
Post #12

Membru autentic

QUOTE(AIX @ 9 Dec 2004, 09:55)
Si ptr. o zgarietura trebuie sa mergi la politie? Daca un idiot s-a hotarat sa-ti "stearga" masina cu cheia, trebuie sa ajungi la politie ptr. dovada??

asta e legea...orice intai la Politie!!!

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 06:16
Forum Renault