Cum curatam loganul?, la interior
![]() ![]() ![]() |
Cum curatam loganul?, la interior
danm79 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 29 February 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
iarta-ma, da eu zic ca loganul se curata cam ca orice alta masina, si nu numai la interior!
nu era nevoie de topic nou pentru asta! This post has been edited by horsewhisperer27: 19 Apr 2007, 00:56 |
-------------------- fan VAG!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu se poate in acelasi topic sa abordezi doua probleme majore: cum curatam Loganul si cum dam de Emil. Ar trebui doua topicuri diferite si daca se poate la cafenea amandoua sa-ti putem da raspunsurile asteptate...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wiorelus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 August 06 ![]() |
Salutare ! Daca tot vorbiti de curatat loganul la interior, am si eu o intrebare : daca a luat cineva aspirator de masina care se alimenteaza la bricheta din masina si daca are putere sa traga gunoaiele. Am tot auzit ca nu ar avea destula putere de aspirare aceste tipuri si stau in dubii daca se merita sa cumpar sau nu. Nu ma refer doar la cel de la dealer dacia, de orice marca, bun sa fie. Multumesc !!
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ba eu zic ca Dan a pus o intrebare corecta. Numai ca trebuia formulata altfel....adicatelea "cu ce solutie pot curata plasticele de la usi".
Sau recomandati-mi o solutie cu care sa pot curata mai bine si poate mai usor plasticele de la usi. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wiorelus @ 19 Apr 2007, 08:20) Salutare ! Daca tot vorbiti de curatat loganul la interior, am si eu o intrebare : daca a luat cineva aspirator de masina care se alimenteaza la bricheta din masina si daca are putere sa traga gunoaiele. Am tot auzit ca nu ar avea destula putere de aspirare aceste tipuri si stau in dubii daca se merita sa cumpar sau nu. Nu ma refer doar la cel de la dealer dacia, de orice marca, bun sa fie. Multumesc !! Mi-am luat eu din Selgros cu 25 lei si garantie 1 an.Este super tare.Iti da 3 capete(diverse forme si o perie),are garantie 1 an si are si lanterna ca sa poti curata pe noapte ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
wiorelus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 August 06 ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 19 Apr 2007, 03:31) Mi-am luat eu din Selgros cu 25 lei si garantie 1 an.Este super tare.Iti da 3 capete(diverse forme si o perie),are garantie 1 an si are si lanterna ca sa poti curata pe noapte ![]() ![]() ok, merg pe mana ta ! Multumesc ! |
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Zici ca merge bine aspiratorul ala? aspira si scamele alea care se agata de mocheta din Logan? ca eu ma chinui cu aspiratorul casnic....aiurea mocheta aia..bleahhh
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
danm79 |
![]()
|
QUOTE(Slider @ 19 Apr 2007, 09:28) Ba eu zic ca Dan a pus o intrebare corecta. Numai ca trebuia formulata altfel....adicatelea "cu ce solutie pot curata plasticele de la usi". Sau recomandati-mi o solutie cu care sa pot curata mai bine si poate mai usor plasticele de la usi. Cam astea a fost ideea...scuze daca am fost prea prolix... ![]() Eu m-am chinuit cu tot felul de detergenti da nu iese mizeria deloc...de aia va intrebam daca ati folosit ceva mai cu succes... Iar cu Emil, deschid alt topic..scuze..ziceam ca nu mai umplu forumul si impusc 2 iepuri deodata... ![]() This post has been edited by danm79: 19 Apr 2007, 09:43 |
-------------------- |
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
am cumparat si eu din metro un aspirator portabil... sunt multumit, isi face treaba foarte bine (cel putin in locurile greu accesibile dintre tijele metalice pe care culiseaza scaunele numai cu el am reusit sa adun mizeria ce se stransese acolo). Mentionez ca este cu acumulatori, nu se alimenteaza de la bricheta. Are putere maricica, singurul dezavantaj fiind ca, avand acumulatorii plini, functioneaza doar 10 - 15 minute cu randament maxim.
PS: a costat 35 RON ![]() This post has been edited by bloodem: 19 Apr 2007, 10:39 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
Teo-01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 22 March 07 ![]() |
QUOTE(Slider @ 19 Apr 2007, 11:17) Zici ca merge bine aspiratorul ala? aspira si scamele alea care se agata de mocheta din Logan? ca eu ma chinui cu aspiratorul casnic....aiurea mocheta aia..bleahhh Si eu mi-am luat un aspirator dinasta din metro cu 35 lei.Aspira foarte bine dar acum sa nu va asteptati sa curete ca un aspirator casnic.Scamele le curata mai greu,trebuie sa ai rabdare cu el si pe cutie scria ca dupa ce il folosesti 10 min trebuie sa faci o pauza de 10 min.(pt banii lui e foarte bun) |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
- GALATI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.559 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am gasit in Cora un spray de curatat plastice produs Elf si este foarte bun.
PS. Ieste dala cu aerosoli ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Slider @ 19 Apr 2007, 15:53) IRONICK nu ne poti spune si noua cum se numeste mai exact spray-ul acela? Nu este Cora la Constanta dar poate gasesc pe la celelalte supermarket-uri de pe aici. Eu am cumparat acelasi spray de la Selgros, este albastru, scrie ELF pe el si poti sa-l folosesti pt. plastic, sticla si parca si textile(daca bine retin). Oricum, face minuni, am dat pe un monitor antic prafuit, vai de mama lui, am lasat spuma sa actioneze vreo 2 minute si dupa ce am sters monitorul, minune, zici ca acum a iesit din fabrica ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.559 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Am uitat si eu sa precizez ... este albastru
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
11 mesaje au luat calea cosului de gunoi.
Cel care a startat caterinca de 2 bani are warn ... atentie amatorilor. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu te supara pe mine, dar mesajul cu periuta de unghii nu era de loc la misto, am curatat multe chestii asa!(ca am glumit pe langa recunosc,dar sfatul era oare atat de gresit??)
de ce mi l-ai sters? nu cred ca se asteapta numai sfaturi gen "solutia x din cora", "solutia y din mtero", nu? toata stima! This post has been edited by horsewhisperer27: 19 Apr 2007, 17:36 |
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca mesajul ERA LA MISTO.
Poate ai uitat ca scriai in el , citez <<musai sa scrie pe periuta "4 logan only">>. Care mai de care mai oropsiti pe aici, si fara sange-n instalatie sa-si recunoasca greselile. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
nu e vorba de vreo instalatie aici!si nici de o greseala!am si glumit, da, (si caterinca de pe acest topic a demonstrat ca titlul dat de autor predispunea la asta), dar sfatul in sine era util! corect?
putea foarte bine sa intrebe cum curatam nu stiu ce plastic, etc! oare pe forumul bmw apar topicuri de genul "cum curatam seria 1?dar seria 3?" sau "cum curatam noul polo happy?" sa recunoastem alaturi de greseli ca fixatia pe care o au unii cu loganul nu este normala! p.s. sa nu uit: ce este aceea o "instalatie", domnule moderator? This post has been edited by horsewhisperer27: 20 Apr 2007, 23:39 |
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu am incercat si a mers cu un fas-fas ca lumea de geamuri. si in locurile insistente am incercat cu cif, dand cu grija.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
uloiu' ala siliconic e bun de ceva? adica ramane plasticul lucios in timp, sau se imbacseste si se umple de praf?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Daca tot e vorba de interior, cu ce as putea sa curat tapiteria masinii ?
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Biocarpet.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau spray-uri speciale cu spume pentru tapiterie auto (care sunt cam acelasi lucru de fapt, dar mai scumpe)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am incercat eu ulei siliconic, si e super OK, nu se compara cu spray-ul, luciul e mult mai "consistent".
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
danm79 |
![]()
|
eu pana la urma am dat cu detergent (bonux cu lamaie in cazul meu, automat) si aiesit super...
o sa incerc si spray-ul ala de la Elf..teoretic ar trebui sa se inteleaga bine cu loganul...ca e de origine.. ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 23:36 |