cafeneaua e in suferinta, solutii de reanimare
![]() ![]() ![]() |
cafeneaua e in suferinta, solutii de reanimare
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dragi colegi,
solutia e simpla - cu ceva mai multa retinere se pot discuta multe, si Cafeneaua e inca deschisa. Orin urmare imi permit sa inchid acvest topic. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(xcss @ 17 Feb 2008, 11:41) Din punctul meu de vedere, o carciuma/ cofetarie cum vreti voi sa-i spuneti nu se inchide atat timp cat consumatorii nu se imbata si nu-si dau cu scaunele-n cap. Faptul ca prajiturile sunt insipide nu-i un motiv. Cui nu-i place, n-are decat a doua oara sa nu mai cumpere. (a se citi ca nu va obliga nimeni sa cititi sau sa postati) Daca ar fi sa fac o analogie, reclamatia de a inchide un topic la cafenea pe motiv ca n-are rost, e ca si cum ai reclama la OPC o cafenenea da gratis la expresso un pahar de apa plata in loc de unul cu apa minerala. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:03 |