filtru benzina, unde mai e si ala...
![]() ![]() ![]() |
filtru benzina, unde mai e si ala...
daciaclub-george |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 24 March 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Puntea spate. In fata traversei. Furtunasele de benzina se declipseaza, insa sa fi pregatit sa tasneasca putina benzina din cauza presiunii reziduale. Ai grija sa nu inversezi sensul filtrului. In afara unei rampe sau a unui elevator, eu zic ca e destul de dificil de facut manevra. La 20k km ar trebui oricum sa faci revizie.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
unde e situat filtru de benzina la supernova.eu am modelul euro 96, mai e si modelul euro 2000 cu sistem antipoluare la care nu mai e necesar sa se schimbe filtrul de benzina la revizie.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Lângă puntea spate, aproape de roata din dreapta.
Folosește funcția CĂUTARE, nu mai deschide topicuri pentru cele 100 de întrebări pe care le ai!!! |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Din cate stiu si la Nova si la DSN filtrul de benzina e in acelasi loc.
Attached thumbnail(s) IMG_4224.JPG ( Size: 128.99k ) Number of downloads: 1339 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Am o intrebare in legatura cu sensul filtrului de benzina:
In cartea tehnica pagina 13 - Alimentare - carburant. vezi poza atasata - directia de montare conform sagetii este de la dreapta la stanga privind din spate (rezervor benzina) si privind din fata (stand in dreptul usilor spate) sensul este de la stanga la dreapta. Sageata fiind pe surubul ce trebuie slabit. Daca tot ce am spus aici este corect atunci cumva in poza lui Urs filtrul de benzina este pus invers? sau cum? Multumesc Attached thumbnail(s) filtruBenzinaDSN.JPG ( Size: 99.98k ) Number of downloads: 1363 |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
ai dreptate @mvali, cele doua imagini par a fi in "oglinda", ceva nu e in regula, una din ele a fost "rasturnata".
This post has been edited by luciank: 3 May 2008, 22:48 Attached thumbnail(s) filtru_benzina_.JPG ( Size: 109.11k ) Number of downloads: 1377 |
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(titiDSN @ 2 May 2008, 14:43) unde e situat filtru de benzina la supernova.eu am modelul euro 96, mai e si modelul euro 2000 cu sistem antipoluare la care nu mai e necesar sa se schimbe filtrul de benzina la revizie. ![]() ![]() Filtru de benzina se schimba la fiecare revizie,la 10000km sau mai repede. Nova gt,adica are carburator e noneuro,nova gti,chiar daca are un singur injector e euro 2,supernova are 4 injectoare si e tot euro 2. Titi,matale ce masina ai? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
QUOTE(luciank @ 3 May 2008, 23:08) ai dreptate @mvali, cele doua imagini par a fi in "oglinda", ceva nu e in regula, una din ele a fost "rasturnata". Nu puneti baza pe sensul in care am montat eu filtrul de benzina, nu m-am uitat deloc in carte, am dat jos rezervorul si l-am curatat, intre timp e foarte posibil sa se fi schimbat pozitia furtunelor de alimentare. Ce stiu sigur e ca m-am uitat care e furtunul ce vine de la pompa si care e cel ce pleaca spre motor, si vazant sageata de pe filtru l-am montat cu sageata spre motor. Deci cei ce schimba filtrul sa nu se bazeze doar pe poze, ci sa vada care este furtunul care pleaca spre motor si sageata de pe filtru sa fie spre acea directie. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
corect,se aplica sensul sagetii.si eu am aplicat acelasi principiu cand l-am schimbat..
|
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
pt puiu82.
in cartea mea tehnica(instructiuni de utilizare) sunt scrise 2 tipuri de motoare si anume -E7J-260/MA si E7J 260MA/AC(EURO 96) -E7J-260/MB si E7J-260MB/AC(EURO 2000). pana si benzina e recomandata diferit-benzina fara plumb pt euro 96 - benzina euro super fara plumb pt euro 2000 la asta mam referit cand am postat. modelul euro 2000 are un sistem antipoluare din fabrica(are si un bec specific in bord) la care nu mai e necesar sa se schimbe filtru de benzina la revizie. lasand toate astea la o parte ieri am schimbat ulei(castrol magnatec10w40),filtru ulei(de origine reno), filtru benzina(bosch-24 lei). acum aud ca tiuie pompa de benzine,cam tare dupa parerea mea pt ca inainte nu se auzea nimic,mai putin tiuitul specific cand puneam contactul. mentionez ca nu am scapato fara benzina si merg cu carera 95 de la omv. e normal? |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
omv carerra de 95 bag si eu de cand o am(2 ani)..deci e buna
![]() am sa ma uit si eu in carte sa vad tipurile de motoare... ![]() This post has been edited by cosmin_ms: 4 May 2008, 17:14 |
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
TheSomeone |
![]()
|
![]() Cea mai tare Dacie este un BMW 335i Group: Members Posts: 149 Joined: 23 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
As vrea sa schimb si eu filtrul de benzina de la SuperNova. Cam cat costa unul mai bun, eventual de origine? Ms |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2012
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Cca. 30 lei.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:51 |