DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Capitala de soferi., Toata lumea e sofer aici

TMihai
post 18 Feb 2008, 13:41
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Hai ca m-am 'nervat. Pai nene, pt unii vad ca a devenit greu si sa stea in fund in propria masina, la caldura/aer conditionat, cu muzica pe fundal. Pai serviti va rog o sapt de mers pe jos/cu metroul/tramvaiul la orele de varf si -3/+47 grd afara si mai vb dup-aia.

This post has been edited by TMihai: 18 Feb 2008, 13:42

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bj
post 20 Feb 2008, 19:00
Post #32

membru de nevoie

@brady-tdi: sefu poate ar trebui sa iti aplici si tie acelasi tratament. Te-ai gandit vre-odata sa iti prioritizezi deplasarile si atunci cand ai deplasari (sa zicem) sub 3 km sa te duci cu transportul public?

Si eu personal as merge cu transportul public cu cea mai mare placere, dintr-o gramada de motive (timp mai putin, nu trebuie sa fiu eu atent, pot sa beau o bere dupa servici), dar recunosc faptul ca in Bucuresti singurul mijloc de transport care renteaza este metroul la care eu ajung destul de greu.

@TMihai: la fel spune si prietena mea, dar pe ea o inteleg pentru ca este fata si are sub 50 de kilograme, insa pentru mine mersul cu mijloacele de transport in comun nu inseamna o injosire (decat se pare pentru unii).

Ceea ce ma nemultumeste insa e faptul ca in transportul in comun din Bucuresti s-a investit fix un organ genital masculin. E posibil ca in 17 ani sa se faca doar 4-5 statii de metrou? Pai in 17 ani se putea dubla capacitatea metroului in Bucuresti.
In schimb noi ne complacem in situatia actuala, cumparam si mai multe masini si ne plangem de aglomeratie. Daca soselele se curata in 2-3 zile de la ninsoare (mult dom'le mult) ce naiba ziceti de trotuare ca poti sa iti rupi gatul pe ele timp de inca 2-3 saptamani?

Spun asta pentru ca vad ca foarte multi se gandesc la interesul propriu in loc sa se gandeasca la interesul comun! Si asa vom ajunge sa ne sugrumam singuri intrun oras de kkt care pe zi ce trece se scufunda si mai mult in hazna. Daca nu ar fi oprotunitatile pe care doar Bucurestiul le ofera in Romania de mult as fi rezident in alt oras...

l.e. si eu am o medie de cam 650 de km pe saptamana, dar nu ma laud cu asta. Daca as putea as scadea-o cat de mult cu putinta!

This post has been edited by bj: 20 Feb 2008, 19:02

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
TMihai
post 20 Feb 2008, 20:45
Post #33

Membru autentic

Eu personal astept sa se termine odata cu asfaltarile astea din Buc din alt motiv. Ca toti soferii, temporar pietoni, care merg acum cu metroul sa se suie inapoi in masini icon_mrgreen.gif Merg de 3 ani de zile cu metroul zi de zi la munca. Insa in ultimul an nu exista seara sa nu stau la coada sa cobor scarile la Victoriei cand plec spre casa.

This post has been edited by TMihai: 20 Feb 2008, 20:46

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
CriSTI68
post 20 Feb 2008, 20:47
Post #34

Membru Valvos

care esti ma ala care tine coada la semafor dimineata la Obregia ? icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
Laurentziu83
post 20 Feb 2008, 21:16
Post #35

Membru autentic

QUOTE(ag02cws @ 17 Feb 2008, 23:15)
Astia care vin din alte localitati umplu soselele aiurea. Eu zic ca la toti cei care nu au numar de Bucuresti sa le intepam cauciucurile tongue.gif
*

Eu nu ma supar, ca am numar de Bucuresti la masina. radmasa.gif

--------------------
. . .
+
adip
post 21 Feb 2008, 00:36
Post #36

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(TMihai @ 20 Feb 2008, 20:45)
Eu personal astept sa se termine odata cu asfaltarile astea din Buc
Iti urez asteptare linistita radmasa.gif
P.S. Sa stii ca si in Pipera e aceeasi aglomeratie intre 17.00 si 19.30 smile.gif Inca din Victoriei tot mai ai niste variante, mai un adidas pana la Romana sau Universitate, mai un tramvai pana la Cismigiu, mai un autobuz, maxitaxi, aleaalea. Dar in Pipera / Dimitrie Pompei / F-ca de Glucoza e jale mare, crede-ma pe cuvant. In afara de o gura de metrou cu acces intr-un singur sens si 2 strazi cu cate o banda pe sens, unde poti depasi coloana doar cu foarte mare noroc, nada!

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Liviu
post 21 Feb 2008, 00:38
Post #37

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Hai sa ne relaxam un pic .. topic CLOSED !

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 10:00
Forum Renault