Capitala de soferi., Toata lumea e sofer aici
![]() ![]() ![]() |
Capitala de soferi., Toata lumea e sofer aici
TMihai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|||
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@brady-tdi: sefu poate ar trebui sa iti aplici si tie acelasi tratament. Te-ai gandit vre-odata sa iti prioritizezi deplasarile si atunci cand ai deplasari (sa zicem) sub 3 km sa te duci cu transportul public?
Si eu personal as merge cu transportul public cu cea mai mare placere, dintr-o gramada de motive (timp mai putin, nu trebuie sa fiu eu atent, pot sa beau o bere dupa servici), dar recunosc faptul ca in Bucuresti singurul mijloc de transport care renteaza este metroul la care eu ajung destul de greu. @TMihai: la fel spune si prietena mea, dar pe ea o inteleg pentru ca este fata si are sub 50 de kilograme, insa pentru mine mersul cu mijloacele de transport in comun nu inseamna o injosire (decat se pare pentru unii). Ceea ce ma nemultumeste insa e faptul ca in transportul in comun din Bucuresti s-a investit fix un organ genital masculin. E posibil ca in 17 ani sa se faca doar 4-5 statii de metrou? Pai in 17 ani se putea dubla capacitatea metroului in Bucuresti. In schimb noi ne complacem in situatia actuala, cumparam si mai multe masini si ne plangem de aglomeratie. Daca soselele se curata in 2-3 zile de la ninsoare (mult dom'le mult) ce naiba ziceti de trotuare ca poti sa iti rupi gatul pe ele timp de inca 2-3 saptamani? Spun asta pentru ca vad ca foarte multi se gandesc la interesul propriu in loc sa se gandeasca la interesul comun! Si asa vom ajunge sa ne sugrumam singuri intrun oras de kkt care pe zi ce trece se scufunda si mai mult in hazna. Daca nu ar fi oprotunitatile pe care doar Bucurestiul le ofera in Romania de mult as fi rezident in alt oras... l.e. si eu am o medie de cam 650 de km pe saptamana, dar nu ma laud cu asta. Daca as putea as scadea-o cat de mult cu putinta! This post has been edited by bj: 20 Feb 2008, 19:02 |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu personal astept sa se termine odata cu asfaltarile astea din Buc din alt motiv. Ca toti soferii, temporar pietoni, care merg acum cu metroul sa se suie inapoi in masini
![]() This post has been edited by TMihai: 20 Feb 2008, 20:46 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
care esti ma ala care tine coada la semafor dimineata la Obregia ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(TMihai @ 20 Feb 2008, 20:45) Eu personal astept sa se termine odata cu asfaltarile astea din Buc Iti urez asteptare linistita ![]() P.S. Sa stii ca si in Pipera e aceeasi aglomeratie intre 17.00 si 19.30 ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Hai sa ne relaxam un pic .. topic CLOSED !
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:00 |