repartitor
![]() ![]() ![]() |
repartitor
cristi 2007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 22 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia solenza
scala
2003/scala
|
|||
dj_ALExxx |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 27 November 07 ![]() |
aceasi problema o am si eu numai k nu credeam ca e asa importanta!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 rapsodie
- DB 26 UYU
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Recunosc ca nu mai stiu cum arata zona respectiva si nici despre ce piesa de plastic vorbiti, dar uite ce am gasit despre repartitor.
Daca identificati piesa voastra in schemele atasate poate va ajuta cu ceva. Bafta. This post has been edited by YR-ZBG: 20 Feb 2008, 08:52 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu stiu nimic de plastic pe acolo ... Faceti si voi pozne ! ( sau va e frica sa va bagati nasul pe sub fustita ?
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristi 2007 |
![]()
|
dupa schema e un element care intra in reperul nr 3.e un cablu al carui cap este de plastic
|
--------------------
dacia solenza
scala
2003/scala
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Cred ca este vorba de elementul incercuit cu rosu de mine in pdf... Si eu l-am gasit atarnand, si l-am introdus (fortat) in gaura levierului (elementul nr. 3). Nu am constatat o imbunatatire/inrautatire a franarii dupa asta, si am de gand sa pun celor de la service intrebari cu privire la problemele care pot degenera de aici... Capatul de plastic al cablului regleaza presiunea de franare pe rotile din spate, asa cum scrie in paginile pdf-ului de mai sus... This post has been edited by bogdanmardare: 20 Feb 2008, 14:22 Attached thumbnail(s) repartitor.jpg ( Size: 102.53k ) Number of downloads: 174 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
cristi 2007 |
![]()
|
99,9% despre elem incercuit de tine este vorba.pai daca afli vreun raspuns de la cei din service sa ne tii si pe noi la curent
20 Feb 2008, 15:05: 99,9% despre elem incercuit de tine este vorba.pai daca afli vreun raspuns de la cei din service sa ne tii si pe noi la curent This post has been edited by cristi 2007: 20 Feb 2008, 15:05 |
--------------------
dacia solenza
scala
2003/scala
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Elementu' ala de plastic ( tija) este ceea ce apasa pe repartitor sa il deschida mai mult, atunci cand e mai multa greutate pe puntea spate ! Daca ala e lasat in aer, nu veti beneficia de plusul de forta de franare pe spate atunci cand aveti greutate pe puntea spate ! Asta face, nu e degeaba pus...
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
@ bolek_bolek: nu am zis ca e pus degeaba
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pot confirma si eu ca e un plastic de culoare alba de obicei. E bine sa verificati totusi tija aia de e infipta bine sau nu.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
cristi 2007 |
![]()
|
pai tocmai asta e problema ca rupt capul acelui plastic si nu mai am cum sa-l infing.acel cablu sta acum liber
|
--------------------
dacia solenza
scala
2003/scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 10:50 |