frana de mana!, pe zapada...
![]() ![]() ![]() |
frana de mana!, pe zapada...
SebyAvrig |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
alt reisar
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca nu te pricepi, mai bine mergi intr-un service cu ea. Eu m-am chinuit doua ore in frig si tot in service am ajuns. Vezi daca roti infranate, daca n-ai zic ca ai scapat ieftin. Nu cred ca mori fara frana de mana o perioada...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ma la mine tine doar, derapeaza fuge, doar ca am o mica problema se blocheaza aproape zilnic tamburii pe spate
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
poate ti sa rupt frana de mana. asa a patit un prieten acum o luna si ceva. sa rupt de pe placuta aia ce se prinde de caroserie unde vin suruburile alea doua de 7; sa putut repara, am sudat o tabla noua ca suport si cea veche am prinso in puncte de sudura de margine suprapusa pe cea noua; nu-i usor da se poate face. a doua varianta ii ca ti sa rupt cablul, aici iara e ceva de lucru, nu-i greu, da daca nu sti o sa iti ia altcineva banii.
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
mai repede s-a rupt cablu decat ca s-a rupt frana...Se simte cand o trag in sus ca merge mai usor decat inainte...
![]() ![]() This post has been edited by SebyAvrig: 17 Feb 2008, 20:41 |
--------------------
VW
Golf
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bre daca ai roata blocata nu e bine s-o lasi asa. Salt-o pe din ambele parti si verifica...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
nu ii blocata deloc nici pe o parte nici pe alta...pur si simplu nu mai prinde frana de mana deloc...
![]() |
--------------------
VW
Golf
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(SebyAvrig @ 17 Feb 2008, 17:59) dai si cu frana de mana si drifturi ![]() ![]() QUOTE(SebyAvrig @ 18 Feb 2008, 11:39) nu ii blocata deloc nici pe o parte nici pe alta...pur si simplu nu mai prinde frana de mana deloc... ![]() Ai ridicat fiecare roata in parte si ai verificat ,sau cum ti-ai dat seama ca nu este vreo roata infranata ??? In cel mai bun caz pt tine ti s-au rupt fire din cablu si s-a intins ,si de aceea nu iti mai prinde Pana nu verifici cu ochii tai ce ii acolo nu poti sa iti dai seama,noi iti dau sfaturi cam ce s-ar fi putut intampla ,asa ca pune mana si verifica ca din taste nu se rezolva "paguba " |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
QUOTE Ai ridicat fiecare roata in parte si ai verificat ,sau cum ti-ai dat seama ca nu este vreo roata infranata ??? nu leam ridicat,da` nu stau infarnate ca am mers cu masina pe zapada(gheata)si merg ca unse si cu fara trasa la maxim...si cauciucurile sunt tocite,nu au aderenta,deci clar ca daca se invarteau,nu erau blocate.cred ca so rupt cablu...se inlocuieste greu? |
--------------------
VW
Golf
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca spui ca nu vrei sa mai bagi bani in ea, mergi cu cauciucurile tocite, ai probleme cu sistemul de franare (fie el si de urgenta), eu iti recomand calduros utilizarea transportului in comun.
E si mai ieftin si probabil in cazul tau si mai sigur. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai si cum vrei mai sa ii mai vada lumea dungile alea pe masina?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
corect...imi place ca mi-ati raspusns la intrebarea mea...
![]() |
--------------------
VW
Golf
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar cand ai tras frana de mana, ai tinut butonul ala apasat?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Mie mi s-a intamplat sa-mi iasa cablul de la frana de mana din prinderea de la capat (in tambur), Se largise gaura
![]() |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
- IF 75 KTC BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
QUOTE Dar cand ai tras frana de mana, ai tinut butonul ala apasat? nu...am traso la maxim si dupe aia am lasto jos... ![]() QUOTE Mie mi s-a intamplat sa-mi iasa cablul de la frana de mana din prinderea de la capat (in tambur), Se largise gaura se poate si asha...las` ca daca da otzar caldura dau roata jos sa vad ce are...poate imi prind urechile... ![]() Si cablu iti atarna sub masina,sau cum?ca la mine nu se vede nimic... This post has been edited by SebyAvrig: 18 Feb 2008, 19:17 |
--------------------
VW
Golf
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mda... e nasoala situatia... s-a desirat mosorul pe care era insirat cabul de la frana de mana... problema a fost indelung discutata pe forum.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
astazi am ridicat masina de spate,am invartit de roata de pe spate stanga(singura pe care prindea frana de mana) si in timp ce se invartea(fara sa opuna rezistenta) am tras la maxim de maneta de frana...si s-a blocat.insa rezistenata intampinata de roata este foarte mica(2...max 7 kg).deci ce inseamna asta?ca nu ii cablu rupt...intrebarea mea este ce trebe sa fac ca sa strang cablul de frana...trebe sa umblu in tambur?poate sa imi explice cineva?
|
--------------------
VW
Golf
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Cu ce-ai masurat kilele-alea?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
dupa ureche...eeeeeeeee...asa la pipait,no...
intrebarea mea este ce trebe sa fac ca sa strang cablul de frana...trebe sa umblu in tambur?poate sa imi explice cineva? |
--------------------
VW
Golf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:38 |