Toba intermediara, Probleme!
![]() ![]() ![]() |
Toba intermediara, Probleme!
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Parerea mea e ca daca intr-adevar nu o ai..trebuie sa se vada o sudura ceva...pt ca daca a fost scoasa.... "fostul" era obligat sa sudeze o bucata de teava in locul ei...deci ceva tot trebe sa se vada...baga o poza.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Se poate baieti. Si sunt sigur ca domnul nu are teava intermediara. De ce? Cum asa? Pai va explic. Cand am fost sa intreb si eu de manopere si alea alea sa imi schimb intermediara, baietii au inceput sa-mi spuna asa: uite iti putem pune una de inox Bose etc la 250 RON. Zic eu cam scump, cu manopera faceam 300 RON. Atunci zic ei: daca e scump uite avem la 75 RON de Iasi, zic eu da asta nu-i Conex? ba da zic ei dar ai zis ca-i scump. M-am gandit si mi-au spus ca asta cam zdrangane dar daca esti "zgarcit"
![]() |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Nu am avut cand sa fac poza sub masina dar am mai cautat p aici pe forum si am vazut ca sunt si altii care sustin ca solenza E III nu are toba intermediara
uite un link ce parere aveti http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ba+intermediara |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Cum am spus si in topicul indicat de tine stiu ca la LGN evacuarea e dintr-o bucata. Iar la prima schimbare de toba se taie si se pune un colier special. Taierea se face cu un dispozitiv special iar locul de taiere este deja stantat pe teava. Repet am citit asta in manualul de LGN ...si doar am auzit ca exista si un lot de SLZ cu varianta asta constructiva.
Dar de la evacuarea dintr-o bucata si pana la lipsa unei tobe e cale lunga. Oricum din cate stiu intermediara are site inauntru si are atat rol fonic cat si termic (mai raceste gazele evacuate). |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Solenza , cand iese din fabrica , fie ca e Euro 2 sau 3 are si toba intermediara si finala si ambele tobe au site in interior ! Ce face proprietarul dinainte la masina , e treaba lui si teapa voastra daca nu sunteti atenti . Daca masina nu ar avea intermediara ar face mult mai mult zgomot si ar fi ilogic ca un motor Euro 3 sa nu aiba intermediara , intermediara jucand si rol de atenuator de zgomot , dar si de element filtrant al gazelor de evacuare .
O Solenza fara intermediara se aude si mai tare motorul , nu merge la fel de regulat ca si cand ar avea intermediara , apoi vibratiile sunt mult mai mari pe tot traseul evacuarii . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Preturi si poze toba mica.
Toba mica (origine) Cowel = 129 lei; Tampoane cauciuc sustinere toba (origine) = 4 lei /buc. Inel colier (Asam) = 11 lei Attached thumbnail(s) 2015_04_01_11.51.58.jpg ( Size: 777.34k ) Number of downloads: 103 2015_04_06_16.26.51.jpg ( Size: 547.51k ) Number of downloads: 109 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Unde sunt fabricate aceste cowel?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danygaro |
![]() ![]()
|
Marturisesc ca nu stiu de unde provine toba. Nu am mai pus intrebari mai ales ca si pe aceasta am gasit-o cu greu. Nu prea se mai gasesc, vorbesc serios. Doar in doua locuri am gasit Cowel. De unde am luat-o eu era ceva mai ieftin. In rest de SRL (Asam/Iasi, Campulung, Arad), adica cam panarame. Chiar am facut comparatie intre una de SRL si asta care am luat-o .... sub aspectul greutatii. Cea de origine era mai grea sesizabil, iar traseul confexionat dintr-o teava mai groasa si mai ...zincata., mai lucioasa
Vedem cat de buna o fi ...in timp. This post has been edited by danygaro: 19 Apr 2015, 07:02 |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Iti pot spune sigur ca cele fabricate de conex sunt confectionate dintr-un metal negru si apoi vopsite in acel gri deschis ca sa iti ia ochii. Probabil asa sunt si cele de asam.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, parca si cea care era cu sigla DACIA (nu Renault) - era tot COWEL.
La mine are deja ceva ani - nici nu mai stiu exact cand am schimbat-o. Sper sa o tina bine... As zice ca are macar 3 ani... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
danygaro |
![]()
|
Da cred, ca pentru a mascatabla ordinara ii dau o spoiala gri. Asta de am luat-o, pare macar la prima vedere mai bine confectionata. Se zice ca toba finala e mai expusa, asta intremediara, ceva mai putin.
O tin sub observatie, si poate periodic mai pun si cate o poza. |
--------------------
Dacia
Solenza
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:52 |