Ma omoara spam-ul. Sfaturi?
![]() ![]() ![]() |
Ma omoara spam-ul. Sfaturi?
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Daca poti server-side, recomand D-SPam http://dspam.nuclearelephant.com/ Client-side nu stiu nimic ca lumea si free. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ridici mail-ul cu outlook express sau microsoft outlook poti sa faci destul de usor un filtru care sa starga direct de pe server anumite mesaje.
Filtrul cel mai simplu il faci pe baza subiectelor de la mesaje : "FREE"+"EXCLUSIVE"... te inspiri din subiectele mesajelor pe care le primesti si poti face filtru si pe baza de adresa de mail daca observi ca anumite adrese se repete. Oricum cel mai simplu e folosind variaii de subiecte... In Outlook Express: Tooles>Message Rules>... Sper ca te-am ajutat. |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
După o anumită perioadă, spam-urile încetează de la sine. Dacă nu cunoști expeditorul, șterge mesajele fără să le citești și fără regrete. Am pățit și eu o situație similară, totul este să ai răbdare. Spamul este (și el) o formă de publicitate (foarte enervantă, din păcate) și probabil că se face sub un contract, pe o durată limitată. După ce și-au îndeplinit norma (de timp sau de mesaje trimise) totul încetează...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
...si dupa ce inceteaza, apar iar. contacteaza provider-ul, desi legea romana nu le permite stergerea de mesaje pe server.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(bflorian @ 2 Dec 2004, 19:11) Ma omoara spam-ul: am ajuns sa primesc 50 emailuri pe zi spam... Norocosule... ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Depinde enorm de mult ce programe de mail folosesti. Fara mai multe detalii ma tem ca nu te poate ajuta nimeni cu ceva concret ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu primesc nici unul. si am contul de aproape un an. pe vechiul cont primeam cred ca un mail la vreo 2-3 zile.
cei drept am fost si grijuliu, nu o data mi s-a intamplat sa imi cert prietenii ca imi trimti diverse prostii pe mail sau ca incearca sa imi trimita "felicitari misto de pe web" sau mass-mailuri. incearca sa schimbi clientul daca folosesti outlook. ca un mic sfat incearca thunderbird (by mozilla), asta client-side. server-side, daca ai acces la masina, pune un spamassassin (pentru unix/linux). pentru windows nu am idee ce ar merge. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu tin dezactivat filtul de spam din Outlook (XP 2003) dar mi-am facut un rule foarte simplu care cauta in mail o lista de stringuri. In lista de stringuri pun in general adresele de web la care ar trebui sa te directioneze mailurile respective - unda dintre singurele slabiciuni ale mailurilor de spam. De fiecare data cind apare un spam nou adaug adresele care le gasesc in sursa in lista de stringuri.
Exista unii mai virulenti care isi cumpara sute de domenii si trimit random de pe fiecare (toate duc in acelasi loc) dar aia sint sub 1% si nu mi-e lene sa-i arunc manual in directorul de junk. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Niciodata sa nu ii dai "unsubscribe" sau chestii d-astea, de abia asteapta sa vada ca esti activ, sterge-le pur si simplu (foloseste-te si de filtre daca poti, desi la mine nu prea faceau fata - ei baga tot felul de semne de punctuatie si altele ca sa pacaleasca filtrul etc). Dupa un timp or sa se rareasca.
Toti marii provideri de mail au si filtre de spam pe server, trebuie doar sa-l activezi si configurezi - hotmail,yahoo, etc |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
BitDefender8 Profesional are un filtru fff bun de spam.
Le sterge de nici nu le simti |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Bitdefender e o gluma.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
cel mai rapid setezi un filtru manual
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Fara sto, explicati-mi si mie de ce.
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(asarban @ 4 Dec 2004, 19:39) Pentru ca "l-am vazut la lucru" si blocheaza sisteme (diferite platforme si configuratii) in nestire ... are probleme grave de proiectare ... pur si simplu sistemele alea intepenesc cu totul si nu se mai pot reseta decat de la buton (si asta nu este numai parerea mea !). |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
RIon |
![]()
|
Subscriu la Bitdefender. Cei mai buni AV sunt pe site-uri de specialitate, de ex. Micro Internet Trend PC Cillin 2004 a primit premiul pe 2004, locul I.
Eu folosesc NAV 2005, pana voi putea folosi cel anterior, varianta 2005 ![]() Exista un Tester AV v.3 (dati search cu Gogle) - un soft free mic, care verifica instant AV-ul vostru (EICAR inclus). ATENTIE la setarea nivelului de SPAM! Unele mesaje trimise in lista la toata lumea, pot fi interpretate as spam, daca nivelul de protectie e maxim, si mai ales daca adresantul nu e in adress book. Si nu mai trimiteti si mailuri care contin adrese in corpul lor, asa se face spam si atac de trojeni si worms virus etc. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
In primul rand, fiecare utilizator de computer care foloseste outlook ar trebui sa primeasca un mic sut in cap ca ajuta involuntar la raspandirea virusilor pe mail, o chestie care a aparut odata cu outofluck. In al 2-lea rand, puteti folosi Mozilla Thunderbird care are engine integrat pentru filtrare spam, si in plus acesta mai poate fi si antrenat.
http://ftp.iasi.roedu.net/mirrors/ftp.mozi...rbird/releases/ spor |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
RIon |
![]()
|
sau incredimail.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 07:31 |