Curs EURO / Leu, Scade vertiginos
![]() ![]() ![]() |
Curs EURO / Leu, Scade vertiginos
L O G A N |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 3 Dec 2004, 20:57) cred ca sunt foarte putine astfel de cazuri. eu de exemplu am rata in lei ![]() cred ca s-au dat niste tunuri mari cu ocazia asta (ganditi-va ce puteai sa faci daca stiai sigur ca va scadea valuta in halul asta cu o luna inainte!). Ce puteam sa fac? sa iau un credit in Euro, sa ii schimb in lei, sa astept deprecierea valutei si apoi sa rambursez creditul, si la fiecare euroi castigan 1500lei. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eheeee....unii au facut averi mari pe chestia asta si nu se feresc sa o spuna. de exemplu " mitica de la liga " a zis ca inainte de 89 avea peste 1 milon de $
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L O G A N @ 3 Dec 2004, 20:51) da....tata. si eu cunosc...si in curand voi fi si eu unul....dar sa vina Loganul |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca suntem de acord cu totii: leu mai puternic inseamna exporturi mai mici si importuri mai mari. Pare asta bine pentru economie? NU.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(bflorian @ 4 Dec 2004, 12:10) Cred ca suntem de acord cu totii: leu mai puternic inseamna exporturi mai mici si importuri mai mari. Pare asta bine pentru economie? NU. ![]() Nu ca nu pare, nu e bine deloc. Ideal e sa fie stabil cat mai mult timp, sau sa descreasca foarte usor, nu cum face acuma ... din pacate e chiar mai grav decat daca crestea in disperare cum a facut pana acuma ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
si io am un credit in euro si salariu in lei, deci din punctul meu de vedere ma avantajeaza. la nivel national n-o fi bine, da deocamdata mi-a scazut rata cu aproape 300.000. nu e mult da ii iau, nu-i dau.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Sincer sunt mirat ca exista atatia oameni cu salar in lei si rate in valuta, mai ales in euro. Pana acum cateva luni as fi zis ca e inconstienta.
In sfarsit, ma bucur pentru voi, da tot nu e bine ce se intampla. Variatiile astea bruste, in oricare din sensuri, nu sunt foarte cule si nu inspira stabilitate. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
O fi ultima miscare a guvernoiului pentru cazul in care ar pierde alegerile, ca dee, doar campania o supt destui bani care trebuie scosi de undeva nu, si in cazul in care ar pierde au si 5 ani in care n-ar avea destule parghii iar baronii nostri ce sa faca saracii...
late edit: eu am credit in euro si masina n-am platit-o inca , si ma gandesc sa o achit imediat cum se simte o crestere a valutei, cu toate ca nu cred ca o sa creasca pana dupa anul nou, si daca mai tine minunea asta vreo 3-4 luni sa rambursez si tot creditul inapoi This post has been edited by driver: 4 Dec 2004, 13:28 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
Banca nationala se implica din nou si cumpara valuta, drept urmare:
1 USD: 28439 Lei 1 EURO: 38235 Lei |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
nu au mai putut rezista presiunilor!!! |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce presiuni domne?
![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Habar n-aveti ce-njuraturi imi stau pe limba!!!! Ideea e ca eu iau salariul in dolari si am rata la masina in euroi. Intrucit in Baneasa sunt 2 case de schimb , ambele cu cursuri jenibile, m-am dus direct la Reiffeisen. Cert e ca am dat 200 de USD, am alimentat contul cu 110 Euro si am primit rest....1,06 milioane lei. Aproape ca mi-au dat lacrimile de nervi. 2-10 gura BNR!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Curios este ca am vazut ca euro creste mult mai repede ca dolarul
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(Valentine @ 7 Dec 2004, 13:27) Pai creste, ca au anuntat americanii citi someri au si pietele au reactionat, vorba lu viitoru' premier Geoana. La noi e un paradox, Basescu striga hotii si bursa reactioneaza invers!!!! Vorba lu Marty, la cit am pierdut la leafa, imi vine sa injur.........de toti Bomboneii si Gioneii din lume. Si uite asa, fara prea mari eforturi si doar din condei, guv PSD, va face ca salariul mediu brut sa fie 300 Euro. ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, ieri a crescut Euro cu 4 mii de lei iar dolarul cu o suta si ceva. Pai sa nu-i autocenzurezi in gura de autocenzurati ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Valentine |
![]()
|
Cred ca vroiai sa zici 4 sute de lei, nu 4 mii
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Marty |
![]()
|
Moise Guran a zis aseara ca s-a plecat de la 36 de mii si ceva si s-a inchis sedinta de tranzactionare la 40.500. Si cica a intervenit BNR de 3 ori pe piata in cursul zilei.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.bnro.ro/Ro/Info/
Mi se pare cam mult 40.500, o fi fost la un moment dat dar nu crec ca asa s-a inchis sedinta. Oricum raportul euro/usd nu poate sa difere prea tare de ala de pe www.forex.com |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Valentine |
![]()
|
Uite nu stiam asta ... incredibil ....
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai lasa-l pe Moise, ca nu stie pe ce lume traieste. Ieri la ora 9, am fost la BCR, sa schimb niste euroi pentru firma. Schimba lumea valuta in draci, n-am mai vazut asa cozi de pe vremea lu Vasile (Radu). Eu cred ca BNR a intervenit sa nu o ia in jos, nu in sus.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am salariul in USD si creditul(ptr. casa) in euro; noroc ca $-ul meu a fost platit tot anul asta cu 34.000. Daca se reactualizeaza, raman fara cateva milioane la salariu...
|
--------------------
.
.
.
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Marty |
![]()
|
Sa stii ca da, pentru ca aveam posibilitatea sa iau creditul in dolari dar la vremea respectiva dolarul era cam la aceeasi paritate cu euro, tendinta fiind de scadere. M-am gindit ca ma scot. Se pare ca s-au scos ei....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 17:57 |